Η Javascript πρέπει να είναι ενεργοποιημένη για να συνεχίσετε!
ΑΡΧΕΙΟ ΤΑΙΝΙΩΝ
ShareThis
 Σελ. 30 από 56: << < > >>

Οι Ευχούληδες 2: Παγκόσμια ΠεριοδείαΟι Ευχούληδες 2: Παγκόσμια Περιοδεία
"Trolls World Tour"

Αυτή η φανταστική ιστορία, θα ταξιδέψει την Πόπη και τον Μπράντς σε μέρη που δεν έχουν καν φανταστεί, και θα ανακαλύψουν ότι η φυλή τους είναι μόλις μία από τις έξι φυλές των Ευχούληδων, οι οποίες είναι διασκορπισμένες σε έξι διαφορετικές τοποθεσίες και που η καθεμία τους είναι αφιερωμένη σε ένα συγκεκριμένο είδος μουσικής: Φανκ, Κάντρι, Τέκνο, Κλασική, Ποπ και Ροκ.


Το Κυνήγι του ΚλέφτηΤο Κυνήγι του Κλέφτη
"To Catch a Thief"

Ενας αναμορφωμένος κλέφτης κοσμημάτων που πάλαι ποτέ έφερε το ψευδώνυμο «Γάτος» αποσύρεται στη γαλλική Ριβιέρα. 


Mulan (μεταγλωττισμένο στα ελληνικά)Mulan (μεταγλωττισμένο στα ελληνικά)
"Mulan"

Όταν ο Αυτοκράτορας της Κίνας εκδίδει ένα διάταγμα σύμφωνα με το οποίο ένας άντρας ανά οικογένεια πρέπει να υπηρετήσει τον Αυτοκρατορικό Στρατό για να υπερασπιστεί την χώρα από τους Βόρειους εισβολείς, η Hua Mulan, η μεγαλύτερη κόρη ενός ένδοξου πολεμιστή, παίρνει τη θέση του άρρωστου πατέρα της.


Μια Σφαίρα στην ΚαρδιάΜια Σφαίρα στην Καρδιά
"Une Balle au cœur"

Ο Φραντσέσκο είναι ένας νεαρός Σικελός αριστοκράτης, ο οποίος τραυματίζει έναν γηραιότερο μαφιόζο που εποφθαλμιά την περιουσία του. Για να γλιτώσει από την εκδίκηση του αντιπάλου του, ο Φραντσέσκο αναγκάζεται να καταφύγει στην Ελλάδα με την κοπέλα του.


Ιμέλντα Μάρκος: Βασίλισσα Χωρίς ΘρόνοΙμέλντα Μάρκος: Βασίλισσα Χωρίς Θρόνο
"The Kingmaker"
Με επίκεντρο τον αδάμαστο χαρακτήρα της Ιμέλντα Μάρκος, και έχοντας στενή πρόσβαση, η ταινία εξετάζει την απίθανη επιστροφή της οικογένειας Μάρκος στις Φιλιππίνες, διερευνά την ταραχώδη κληρονομιά του καθεστώτος Μάρκος και περιγράφει τη σημερινή προσπάθεια της Ιμέλντα να βοηθήσει τον γιο της, Μπόνγκμπογκ, να κερδίσει την αντιπροεδρία.

Η ΟμίχληΗ Ομίχλη
"The Fog"
Μια παράξενη ομίχλη εμφανίζεται σε μια μικρή παραλιακή αμερικάνικη πόλη, σκορπώντας τον πανικό και το θάνατο.

Κάνε Παιδιά να Δεις ΚαλόΚάνε Παιδιά να Δεις Καλό
"Figli"

Η Σάρα και ο Νίκολα είναι παντρεμένοι και ερωτευμένοι. Έχουν μια εξάχρονη κόρη και μέχρι στιγμής, μια ήρεμη ζωή. Η οικογένεια τους μεγαλώνει και η γέννηση του δεύτερου τους παιδιού γρήγορα θα φέρει τα πάνω - κάτω και θα διαταράξει την οικογενειακή ισορροπία.


Η Τέχνη της ΕνηλικίωσηςΗ Τέχνη της Ενηλικίωσης
"The King of Staten Island"

Ο Σκοτ (Πιτ Ντέιβιντσον) είναι ένας αργόσχολος νεαρός με τραυματικές μνήμες, καθώς δεν έχει ξεπεράσει το χαμό του πατέρα του, που έχασε τη ζωή του πάνω στο καθήκον του ως πυροσβέστης.


Οι Νέοι ΜεταλλαγμένοιΟι Νέοι Μεταλλαγμένοι
"The New Mutants"
«Οι Νέοι Μεταλλαγμένοι», τοποθετείται σε ένα απομονωμένο νοσοκομείο, όπου μια ομάδα από νεαρούς μεταλλαγμένους κρατείται εκεί για ψυχιατρική παρακολούθηση.

Τα Φτερά Του ΈρωταΤα Φτερά Του Έρωτα
"Der Himmel über Berlin"

Βερολίνο στα μέσα της δεκαετίας του ΄80. Το τείχος εξακολουθεί να διχοτομεί την πόλη σε δύο κοινωνικοπολιτικές πραγματικότητες. Δύο άγγελοι παρατηρούν από τον ουρανό την πόλη και τους κατοίκους της, προτού κατεβούν ανάμεσά τους, αόρατοι, όπως οφείλουν, και συμπονετικοί και πάντα πρόθυμοι να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους.


Με Κομμένη την ΑνάσαΜε Κομμένη την Ανάσα
"À bout de souffle"
Ένας κλέφτης αυτοκινήτων σκοτώνει έναν αστυνομικό και καταφεύγει στο Παρίσι, όπου έχει μια εφήμερη ερωτική σχέση με μια Αμερικανίδα.

After 2 Μετά τη ΣύγκρουσηAfter 2 Μετά τη Σύγκρουση
"After We Collided"
Ο Χάρντιν θα είναι πάντα... ο Χάρντιν. Είναι στα αλήθεια ο ευαίσθητος τύπος που η Τέσα ερωτεύτηκε παράφορα ή είναι ένας άγνωστος; Η Τέσα εύχεται να μπορούσε να εξαφανιστεί, αλλά δεν είναι τόσο εύκολο. Ειδικά όταν θυμάται τις γεμάτες πάθος νύχτες τους. Ομως δεν είναι σίγουρη αν μπορεί να αντέξει ακόμα μία προδοσία.

Chinatown (Ψηφιακή Επανέκδοση)Chinatown (Ψηφιακή Επανέκδοση)
"Chinatown"

Ο ιδιόρρυθμος ιδιωτικός ντετέκτιβ Γκίτις αναλαμβάνει να παρακολουθεί τον Χόλις Μάρλεϊ, σύζυγο της κόρης του μεγιστάνα Νόα Κρος, καθώς υπάρχουν υποψίες ότι την απατά. Οταν όμως ο Χόλις δολοφονείται, η υπόθεση αποκτά επικίνδυνες διαστάσεις.


3ο Διαδημοτικό Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Δήμων Αττικής (1-13/9)3ο Διαδημοτικό Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Δήμων Αττικής (1-13/9)
"3rd Inter-Municipal Amateur Theater Festival"

Συμμετέχουν οι Δήμοι: Αγίου Δημητρίου, Μοσχάτου-Ταύρου, Νίκαιας- Αγ. Ιωάννη Ρέντη, Διονύσου, Ελληνικού - Αργυρούπολης. 


ΕυτυχίαΕυτυχία
"Eftyhia"

Ένα κορίτσι, μικροπαντρεμένο, ταξιδεύει από το Αϊδίνι στην Ελλάδα με τη μητέρα και τις δύο της κόρες. Στο πλοίο του ξενιτεμού παίρνει απόφαση να μην αφήσει τη ζωή να την προσπεράσει, αλλά να τη ζήσει, όπως θέλει. Και τη ζει!


Το Κόλπο του ΑιώναΤο Κόλπο του Αιώνα
"El robo del siglo"

Αργεντινή, 2006. Μια συμμορία εισβάλλει σε υποκατάστημα της τράπεζας BancoRioκαι κρατάει 23 ομήρους, σε μια προσπάθεια να φτάσουν στις δεκάδες εκατομμύρια δολάρια και τα κοσμήματα που κρύβονται στο θησαυροφυλάκιο.


Ο ΠατέραςΟ Πατέρας
"Bashtata"

O Βασίλ έχει πρόσφατα χάσει την επί χρόνια σύζυγό του, Βαλεντίνα. Στην κηδεία της μια γειτόνισσα θα τον πλησιάσει για να του πει πως μίλησε πρόσφατα τηλεφωνικά με τη νεκρή του σύντροφο. Από εκείνη τη στιγμή ξεκινάει μια μεταφυσική αναζήτηση για να επικοινωνήσει μαζί της. 


Η Χρονιά με τα 13 ΦεγγάριαΗ Χρονιά με τα 13 Φεγγάρια
"In einem Jahr mit 13 Monden"
Μετά από έναν τραυματικό χωρισμό, μια τρανς έρχεται αντιμέτωπη με τα λάθη του παρελθόντος της, σε μια προσπάθεια να ανανεώσει τη θέλησή της για ζωή.

Το Τρένο θα Σφυρίξει Τρεις ΦορέςΤο Τρένο θα Σφυρίξει Τρεις Φορές
"High Noon"

Ο σερίφης μίας πόλης της Αγριας Δύσης μόλις παντρεύτηκε και ετοιμάζεται να φύγει για το γαμήλιο ταξίδι, όταν λαμβάνει ένα τηλεγράφημα: ο αρχηγός μίας συμμορίας που είχε στείλει στη φυλακή, έρχεται για να πάρει την εκδίκησή του, μαζί με τους συντρόφους του. Καταφθάνουν με το τρένο των 12.00.


Να ζει κανείς ή να μη ζει;Να ζει κανείς ή να μη ζει;
"To Be or Not to Be"

Τον Αύγουστο του 1939, τις παραμονές της εισβολής των Γερμανών στην Πολωνία δυο ηθοποιοί η Mαρία Τούρα (Κάρολ Λόμπαρντ) και ο σύζυγός Tζόζεφ (Τζακ Μπένι) κάνουν πρόβες με τον θίασό τους στη Bαρσοβία για να ανεβάσουν μια αντιπολεμική σάτιρα με τίτλο «Γκεστάπο». Οι τοπικές αρχές όμως απαγορεύουν τελευταία στιγμή την παράσταση με τον φόβο μήπως προσβάλουν τον Xίτλερ.


6.5 Εκτός Ελέγχου6.5 Εκτός Ελέγχου
"Just 6.5"

Στο Ιράν σήμερα η κατοχή ναρκωτικών ουσιών τιμωρείται με τη θανατική ποινή. Παρ΄όλα αυτά σε μια χώρα 80 εκατομμυρίων υπάρχουν 6.5 εκατομμύρια χρήστες ναρκωτικών. Ποιος προμηθεύει αυτούς τους χρήστες; 


Μαρία Κιουρί: Η Γυναίκα που Άλλαξε τον ΚόσμοΜαρία Κιουρί: Η Γυναίκα που Άλλαξε τον Κόσμο
"Radioactive"
Παρίσι, 1893. Η Μαρί γνωρίζει τον συνάδελφο επιστήμονα Πιερ Κιουρί, και η γνωριμία καταλήγει σε γάμο. Οι δυο τους μεγαλώνουν δύο κόρες, και ενώνουν τις γνώσεις τους, με κίνδυνο της ζωής τους, για να αλλάξουν για πάντα το πρόσωπο της επιστήμης.

ΚαπόνεΚαπόνε
"Capone"

Εχοντας υπάρξει ο πιο αδίστακτος επιχειρηματίας και λαθρέμπορος του Σικάγο, ο Αλφόνς Καπόνε (ευρύτερα γνωστός ως Αλ Καπόνε) ήταν ο πιο ισχυρός και διαβόητος μαφιόζος της Αμερικής. 


Αφιέρωμα: «7 Γυναίκες εξομολογούνται»Αφιέρωμα: «7 Γυναίκες εξομολογούνται»
"Tribute of Seven Actresses"

Επτά σπουδαίες ταινίες διακεκριμένων σκηνοθετών από την Ευρώπη και τις Η.Π.Α. που διερευνούν τη θέση της γυναίκας στην κοινωνία και διαχειρίζονται με τον καλύτερο τρόπο τις «εξομολογήσεις» των ηρωίδων τους, τα προβλήματα, τα συναισθήματα, τα οράματά τους.


Εμείς οι ΔύοΕμείς οι Δύο
"Deux"

Η Νίνα και η Μαντλέν είναι βαθιά ερωτευμένες. Στα μάτια όλων, είναι απλές γειτόνισσες που ζουν στον τελευταίο όροφο του κτιρίου. Κάθε μέρα, πηγαίνουν και έρχονται μεταξύ των δύο διαμερισμάτων τους και μοιράζονται τη ζωή. 



 Σελ. 30 από 56: << < > >>

Νέο App του Summer Cinemas

Κατεβάστε το στις φορητές συσκευές σας για άμεση ενημέρωση και αγορά εισιτηρίων προσφοράς.

qr-gplay qr-appst
icon-gplay icon-appstore