Η Javascript πρέπει να είναι ενεργοποιημένη για να συνεχίσετε!
ΑΡΧΕΙΟ ΤΑΙΝΙΩΝ
ShareThis
 Σελ. 31 από 56: << < > >>

InceptionInception
"Inception"

Ο Ντομ Κομπ είναι ένας επιδέξιος ληστής και άσσος στην επικίνδυνη τέχνη της εκμαίευσης: μπορεί να κλέψει πολύτιμα μυστικά από τα βάθη του υποσυνείδητου τη στιγμή που το θύμα του κοιμάται. Η σπάνια ικανότητα του Κομπ τον έχει καταστήσει πολύτιμο παίκτη στην επικίνδυνη σκακιέρα της εταιρικής αντικατασκοπείας, αλλά και διεθνή φυγά, αφαιρώντας του ό,τι έχει αγαπήσει στη ζωή του. 


Ηρωικά ΧαμένοιΗρωικά Χαμένοι
"Heroic Losers"

Αργεντινή, Δεκέμβριος 2001. Μια παρέα φίλων και γειτόνων επενδύει όλες τις αποταμιεύσεις της σε έναν αγροτικό συνεταιρισμό που θα τονώσει την οικονομία της μικρής τους πόλης. Μία μέρα μετά την κατάθεση των χρημάτων στην τράπεζα, η οικονομία και το τραπεζικό σύστημα της Αργεντινής καταρρέουν. Τα χάνουν όλα.


Η Συμμορία των ΕντιμότατωνΗ Συμμορία των Εντιμότατων
"The Lavender Hill Mob"

Ο Χένρι Χόλαντ (Άλεκ Γκίνες), ένας ντροπαλός τραπεζικός υπάλληλος είναι υπεύθυνος για τη μεταφορά του χρυσού για δυο δεκαετίες. Ο άνδρας φαίνεται αφοσιωμένος στη δουλειά του, αλλά στην πραγματικότητα έχει καταστρώσει ένα σχέδιο με τη βοήθεια του οποίο πρόκειται να ληστέψει το πολύτιμο φορτίο κι έπειτα να αποσυρθεί.


Οι Εραστές της ΓέφυραςΟι Εραστές της Γέφυρας
"Les amants du Pont-Neuf"
Στην αρχαιότερη γέφυρα του Παρισιού, δύο άστεγοι, ο εθισμένος στις ουσίες Αλέξ και η Μισέλ, η οποία χάνει σταδιακά την όρασή της, θα ζήσουν μια παθιασμένη ερωτική ιστορία.

Γάτα στον ΤοίχοΓάτα στον Τοίχο
"Cat in the Wall"

Κάπου μεταξύ κωμωδίας και δράματος, τοποθετημένο στο βορειοανατολικό Λονδίνο, σε μια περιοχή διχασμένη σε κοινωνικά και οικονομικά τμήματα που απειλείται από τον εξευγενισμό των παλιών ηθών.


Πες το Δυνατά!Πες το Δυνατά!
"Cambio tutto!"

Η 40χρονη Τζούλια (Βαλεντίνα Λοντοβίνι) βιώνει μία πυρετώδη καθημερινότητα σε μία μεγάλη και αγχωτική πόλη. Καθημερινά έχει να αντιμετωπίσει το νέο και εντελώς ανίκανο αφεντικό της, τον απένταρο και τζαμπατζή σύντροφό της (Ντίνο Αμπρέσα) μαζί με τον έφηβο γιο του και την κολλητή της, που δεν την ακούει και κυνηγάει άπιαστες ιστορίες αγάπης.


Νέοι Είστε και ΦαίνεσθεΝέοι Είστε και Φαίνεσθε
"Les Vieux Fourneaux"

Ο Πιερό, ο Μιμίλ και ο Αντουάν είναι τρεις παιδικοί φίλοι που έχουν πλέον περάσει τα εβδομήντα. Όταν στην κηδεία της γυναίκας του τελευταίου, μια παλιά απιστία αποκαλύπτεται, εκείνος παίρνει την καραμπίνα του και ξεκινά για την Τοσκάνη. 


Οι ΜεταφραστέςΟι Μεταφραστές
"Les Traducteurs"

Εννέα μεταφραστές προσλαμβάνονται από έναν εκδότη για να μεταφράσουν το πολυαναμενόμενο τελευταίο βιβλίο μιας τριλογίας με τις καλύτερες πωλήσεις. Κλείνονται σε ένα πολυτελές οίκημα και πληρώνονται αδρά ώστε να εξασφαλιστεί ότι δεν θα υπάρξει καμία διαρροή. 


Ο ΣημαδεμένοςΟ Σημαδεμένος
"Scarface"

Ο Τόνυ Μοντάνα που αναζητά το "Αμερικανικό Όνειρο". Αφού περάσει από όλα τα απαραίτητα στάδια του εξευτελισμού και της απόλυτης ένδειας, θα αρπάξει την ευκαιρία που του παρουσιάζεται και τόσο καιρό περιμένει για μια καλύτερη ζωή και θα φτάσει στην κορυφή: την κορυφή όλων των παράνομων δραστηριοτήτων. Προλογίζει ο ΝΙΚΟΣ ΠΑΣΤΡΑΣ.


Ενα Ντιβάνι στην ΤυνησίαΕνα Ντιβάνι στην Τυνησία
"Arab Blues"

Μετά από χρόνια σπουδών στο Παρίσι, η ψυχαναλύτρια Selma επιστρέφει στην πατρίδα της, αποφασισμένη να κυνηγήσει το όνειρό της και να ανοίξει το δικό της ιατρείο. Από μια πολύχρωμη, κυριολεκτικά και μεταφορικά, ταράτσα στην Τυνησία του 21ου αιώνα, ξεκινά μια ιστορία αντιθέσεων, αντιφάσεων και πολιτισμικών συγκρούσεων.


H Μουσική της ΖούγκλαςH Μουσική της Ζούγκλας
"Jungle Beat: The Movie"

Τα ζώα της ζούγκλας πιστεύουν ότι ο ερχομός ενός μικρού εξωγήινου που μιλάει είναι ό,τι καλύτερο μπορούσε να τους συμβεί. Θεωρούν επίσης ξεκαρδιστικό το γεγονός ότι ο ίδιος εξωγήινος έχει έρθει στη ζούγκλα με σκοπό να τους κυριεύσει.


MisbehaviourMisbehaviour
"Misbehaviour"
Μια ομάδα γυναικών εκπονεί ένα σχέδιο για να διακόψει τον διαγωνισμό ομορφιάς Miss World του 1970 στο Λονδίνο.

Όχι Άλλο ΚαλοκαίριΌχι Άλλο Καλοκαίρι
"Odio l'estate"
Τρεις οικογένειες διαπιστώνουν πως έχουν νοικιάσει για τις καλοκαιρινές τους διακοπές το ίδιο εξοχικό σπίτι. Αναγκάζονται να συγκατοικήσουν και τα ευτράπελα ξεκινούν...

Η ΔίκηΗ Δίκη
"The Trial"

Η ιστορία ενός καθημερινού ανθρώπου με το όνομα Γιόζεφ Κ. που βρίσκεται ξαφνικά κατηγορούμενος χωρίς να γνωρίζει το γιατί, συνοψίζει μεμιάς την «αυτοβιογραφία» του σκηνοθέτη του «Πολίτη Κέιν», ενός δημιουργού που είδε τη δική του καθημερινότητα (αυτή του να κάνεις σινεμά) να μεταμορφώνεται αργά αλλά τρομακτικά σε ένα πεδίο μάχης με τη βιομηχανία, το πολιτικό σύστημα, τον ίδιο του τον εαυτό - μέχρι σημείου τελικής εξόντωσης.


Α​ΦΙΕΡΩΜΑ WIM WENDERSΑ​ΦΙΕΡΩΜΑ WIM WENDERS
"Tribute of Wim Wenders"

Πέμπτη 6 Αυγούστου έως Τετάρτη 12 Αυγούστου 2020: Αφιέρωμα στον Wim Wenders


Μια Nύχτα MαγικήΜια Nύχτα Mαγική
"Chambre 212"

Η Μαρία και ο Ρίτσαρντ είναι παντρεμένοι εδώ και 20 χρόνια. Όταν οι απιστίες της πρώτης έρχονται στο φως, η σχέση τους κλονίζεται. Η Μαρία εγκαταλείπει το διαμέρισμά τους και εγκαθίσταται σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου ακριβώς απέναντι, με την ελπίδα να παρατηρήσει τη ζωή της εξονυχιστικά, από μια προνομιακή θέση απόστασης.


Σπασμένος Καθρέφτης (Ψηφιακή Επανέκδοση)Σπασμένος Καθρέφτης (Ψηφιακή Επανέκδοση)
"The Mirror Crack'd"

Το 1953  στο παραλιακό χωριό Σεντ Μέρι Μιντ της Βρετανίας, γενέτειρα της Μις Μαρμπλ, μια μεγάλη κινηματογραφική εταιρία αποφασίζει να πραγματοποιήσει γυρίσματα μιας ταινίας με δημοφιλείς πρωταγωνιστές. Όμως, οι δύο πρωταγωνίστριες του καστ μισούνται θανάσιμα.


Το Σκοτεινό Αντικείμενο του ΠόθουΤο Σκοτεινό Αντικείμενο του Πόθου
"Cet Obscur Objet du Désir"

Μέσα σε μια (τυπικά αστική) δυτική κοινωνία υπό κατάρρευση, με τη βία να εκδηλώνεται με συνεχείς δολοφονίες, βομβαρδισμούς, αεροπειρατείες και κάθε λογής βιαιοπραγίες και να δημιουργεί μια περιρρέουσα ατμόσφαιρα παρακμής και χάους, ο Ματιέ, ένας ευυπόληπτος Γάλλος μεσήλικας, θα ποθήσει την Κοντσίτα, τη νεαρή Ισπανίδα καμαριέρα του, και θα κάνει τα πάντα για να την αποκτήσει.


El TopoEl Topo
"El Topo"
Ένας μυστηριώδης μαύρος πυροσβέστης περιπλανιέται σε ένα μυστικιστικό δυτικό τοπίο που συναντά πολλούς παράξενους χαρακτήρες.

Το Κλουβί με τις ΤρελέςΤο Κλουβί με τις Τρελές
"La Cage aux Folles"

Ο Renato (Ούγκο Τονιάτσι) είναι ιδιοκτήτης του καμπαρέ La Cage aux Folles στο  Saint-Tropez, το οποίο ειδικεύεται στα drag shows. Παράλληλα διατηρεί μακροχρόνια σχέση με τον Albin (Μισέλ Σερό) ο οποίος είναι βασικός συντελεστής και «σταρ» του κλαμπ. 


Ο Πλανήτης του ΓουίλιΟ Πλανήτης του Γουίλι
"Astro Kid"

Oταν το διαστημόπλοιό τους καταστρέφεται από έναν αστεροειδή, ο μικρός Γουίλι χωρίζεται από τους γονείς του και η κάψουλα διάσωσης τον οδηγεί σε έναν μυστηριώδη και ανεξερεύνητο πλανήτη. Με τη βοήθεια του Μπακ, ενός ρομπότ επιβίωσης, θα πρέπει να τα βγάλει πέρα μέχρι να τον εντοπίσουν και να τον σώσουν οι γονείς του. 


Γυμνοί στον ΗλιοΓυμνοί στον Ηλιο
"Plein Soleil"

Ο πάμπλουτος πατέρας του Φίλιπ Γκρίνλιφ, ενός καλομαθημένου playboy, προτείνει στον Τομ Ρίπλει να πάει στην Ιταλία όπου παραθερίζει ο γιος του με την αρραβωνιαστικά του και να προσπαθήσει να τον φέρει πίσω με αμοιβή 5000 δολλάρια. Ο


Επικίνδυνη ΟμορφιάΕπικίνδυνη Ομορφιά
"Ava"
Η Άβα, πρώην εξαρτημένη, είναι πλέον μία αδίστακτη γυναίκα-δολοφόνος. Αν και στην δουλειά της είναι απίστευτα αποτελεσματική συνεχώς παραβιάζει τα πρωτόκολλα με αποτέλεσμα να εξοργίζει τα ηγετικά στελέχη της οργάνωσης στην οποία ανήκει. Πλέον έχει γίνει η ίδια στόχος και πρέπει να ξεφύγει από τους πρώην εργοδότες της.

Ληστεία αλά ΙταλικάΛηστεία αλά Ιταλικά
"The Italian Job"

Ο Τσάρλι έχει να κάνει μια "δουλειά". Μόλις έχει αποφυλακιστεί, και βρίσκει πως ένας φίλος του προσπάθησε να κάνει μια υψηλού κινδύνου δουλειά στην Ιταλία χωρίς να τα καταφέρει. 


22 Ιουλίου22 Ιουλίου
"Utøya: July 22"

Θρίλερ εμπνευσμένο από την τρομοκρατική επίθεση στο νορβηγικό νησί Ουτόγια το 2011. Με τη χρήση ενός μονοπλάνου διάρκειας 72', ο Έρικ Πόουπ («Χίλιες Φορές Καληνύχτα») ανασυνθέτει το μακελειό που προξένησε ο ακροδεξιός τρομοκράτης Άντερς Μπρέϊβικ σε κατασκήνωση του σοσιαλδημοκρατικού κόμματος, όπου αφού κυνήγησε έπειτα δολοφόνησε δεκάδες ανυποψίαστους ανθρώπους μεγάλος αριθμός των οποίων ήταν έφηβοι.



 Σελ. 31 από 56: << < > >>

Νέο App του Summer Cinemas

Κατεβάστε το στις φορητές συσκευές σας για άμεση ενημέρωση και αγορά εισιτηρίων προσφοράς.

qr-gplay qr-appst
icon-gplay icon-appstore