Η Javascript πρέπει να είναι ενεργοποιημένη για να συνεχίσετε!
ΑΡΧΕΙΟ ΤΑΙΝΙΩΝ
ShareThis
 Σελ. 32 από 56: << < > >>

ΞΑΦΝΙΚΑ ΦΕΤΟΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ: ΣΑΝ ΠΑΛΙΟ ΣΙΝΕΜΑ…ΞΑΦΝΙΚΑ ΦΕΤΟΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ: ΣΑΝ ΠΑΛΙΟ ΣΙΝΕΜΑ…
"Like Old Cinema"

Το ΞΑΦΝΙΚΑ ΦΕΤΟΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ επιστρέφει για ένατη συνεχόμενη χρονιά. Για μία ολόκληρη εβδομάδα, η διοργάνωση του freecinema.gr που αγαπά το κλασικό ρεπερτόριο, νοσταλγώντας ακόμη και τις κόπιες από celluloid, δίνει και πάλι το ετήσιο ραντεβού της με το κοινό της Αθήνας που αναπολεί τη γνήσια ψυχαγωγία του θερινού σινεμά μέσα από έργα τα οποία πρόσθεσαν ουσιαστικό νόημα στην έννοια της κινηματογραφικής παιδείας. «Σαν Παλιό Σινεμά…» για εφέτος, 23 - 29 Ιουλίου 2020, πίνοντας Βίκος Cola στον θερινό κινηματογράφο ΡΙΒΙΕΡΑ (Βαλτετσίου 46, Εξάρχεια). Με δεκατρείς ταινίες που θα σας κάνουν να αναφωνήσετε με ανακούφιση… «Επιτέλους, ΣΙΝΕΜΑ!».


22 Ιουλίου22 Ιουλίου
"Utøya: July 22"

Θρίλερ εμπνευσμένο από την τρομοκρατική επίθεση στο νορβηγικό νησί Ουτόγια το 2011. Με τη χρήση ενός μονοπλάνου διάρκειας 72', ο Έρικ Πόουπ («Χίλιες Φορές Καληνύχτα») ανασυνθέτει το μακελειό που προξένησε ο ακροδεξιός τρομοκράτης Άντερς Μπρέϊβικ σε κατασκήνωση του σοσιαλδημοκρατικού κόμματος, όπου αφού κυνήγησε έπειτα δολοφόνησε δεκάδες ανυποψίαστους ανθρώπους μεγάλος αριθμός των οποίων ήταν έφηβοι.


Η Κρυφή Γοητεία της ΜπουρζουαζίαςΗ Κρυφή Γοητεία της Μπουρζουαζίας
"Le Charme Discret de la Bourgeoisie"

Μια ομάδα ευκατάστατων αστών προσπαθεί να γευματίσει, αλλά διαρκώς διακόπτεται από μια σειρά αλλόκοτων, σουρεαλιστικών γεγονότων.


Οδός Μαλασάνια 32Οδός Μαλασάνια 32
"Malasaña 32"

Στα τέλη της δεκαετίας του '70, η οικογένεια Ολμέδο αγοράζει ένα παλιό διαμέρισμα στην Οδό Μαλασάνια 32, στη Μαδρίτη. Αφήνουν πίσω το χωριό τους για να αναζητήσουν μια καλύτερη ζωή στην πόλη. Oμως υπάρχει κάτι που η οικογένεια Ολμέδο δεν γνωρίζει...


Ο Διαφορετικός Κύριος ΚόπερφιλντΟ Διαφορετικός Κύριος Κόπερφιλντ
"The Personal History of David Copperfield"
Η περιπετειώδης ενηλικίωση του καλόκαρδου και πεισματάρη Ντέιβιντ Κόπερφιλντ στην Αγγλία του 19ου αιώνα.

Αφιέρωμα Μισός Αιώνας ΝΑΤΑΛΙΑφιέρωμα Μισός Αιώνας ΝΑΤΑΛΙ
"Half Century Natali"

Από την Πέμπτη 23 – Τετάρτη 29 Ιουλίου, ο Θερινός Κινηματογράφος Ναταλί εγκαινιάζει ένα αφιέρωμα με θέμα "50 Χρόνια Ναταλί", με 7 ταινίες συλλεκτικά κομμάτια.


Ο Πειρατής Μαυροδόντης και το Μαγικό ΔιαμάντιΟ Πειρατής Μαυροδόντης και το Μαγικό Διαμάντι
"Kaptein Sabeltann og den magiske diamant"

Δύο νεαροί πειρατές στην αναζήτηση ενός χαμένου αδελφού, ενός βαμπίρ με βαριά ηλιακά εγκαύματα, μια βασίλισσας που αλλάζει σχήμα και ένας επιθετικός στρατός πιθήκων. Ο καπετάνιος Μαυροδόντης θα αντιμετωπίσει πολλές προκλήσεις καθώς αναζητά ένα χαμένο μαγικό διαμάντι.


Samurai CopSamurai Cop
"Samurai Cop"
Ο Joe και ο Frank είναι δύο ντετέκτιβ της αστυνομίας που πρέπει να σταματήσουν του ανελέητου Katana, αποστάτη της Yakuza που έχει μαζί του βίαιους και σαδιστές δολοφόνους, που θέλουν να οδηγήσουν το εμπόριο ναρκωτικών στο Λος Άντζελες.

Προλογίζουν οι Μάκης Παπασημακόπουλος, Στέλιος Καρακάσης και Αχιλλέας Γαρμπίλας (The Film Pit).


Made in ItalyMade in Italy
"Made in Italy"

Στη μαγευτική Τοσκάνη βρίσκεται το εξοχικό που έχουν κληρονομήσει ο Ρόμπερτ (Λίαμ Νίσον) με το γιο του Τζακ (Μάικλ Ρίτσαρντσον). Επιχειρώντας να ανακαινίσουν το μισογκρεμισμένο κτήριο και να το επαναφέρουν στην παλιά του αίγλη, θα γνωρίσουν τους ντόπιους κάτοικους της περιοχής, αλλά θα γνωριστούν καλύτερα και μεταξύ τους, βελτιώνοντας έτσι τη σχέση τους, που έως τώρα ήταν σχεδόν ανύπαρκτη.


Οταν Ανθίζει η ΝιότηΟταν Ανθίζει η Νιότη
"Gli Αnni più Belli"

H ιστορία τεσσάρων φίλων από το 1980 έως σήμερα, διηγείται τις ιστορίες τους από την εφηβεία έως την ενηλικίωση. 40 χρόνια η πλοκή μιας μεγάλης ιστορίας φιλίας, αγάπης, ελπίδες, απογοητεύσεις, με επιτυχίες και αποτυχίες.


Διεθνές Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους 12o Psarokokalo 2020Διεθνές Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους 12o Psarokokalo 2020
"12o Psarokokalo"

Το Psarokokalo Διεθνές Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους επιστρέφει από 16 έως 22 Ιουλίου με νέες προτάσεις και ό,τι πιο φρέσκο έχει να προσφέρει η Ελληνική αλλά και παγκόσμια παραγωγή.


Οι Δώδεκα Ένορκοι (Ψηφιακή Επανέκδοση)Οι Δώδεκα Ένορκοι (Ψηφιακή Επανέκδοση)
"12 Angry Men"

Μία καθηλωτική δικαστική ιστορία, μία κοινωνική αλληγορία για την εφαρμογή της δημοκρατίας στην κοινωνία, με έναν υπέροχο Χένρι Φόντα, στην πρώτη κινηματογραφική δουλειά ενός κορυφαίου Αμερικανού σκηνοθέτη, του Σίντνεϊ Λουμέτ. Η ταινία ξεκινάει στην αίθουσα ενός δικαστηρίου όπου ένα 18χρόνο αγόρι από την Ισπανία καταδικάζεται με θανατική ποινή σε ηλεκτρική καρέκλα για τη δολοφονία του πατέρα του.


Παράθυρο στη θάλασσαΠαράθυρο στη θάλασσα
"Una ventana al mar"

Αντιμέτωπη με συνταρακτικά νέα σχετικά με την υγεία της, η πενηνταπεντάχρονη Μαρία, αποφασίζει να ταξιδέψει από το Μπιλμπάο στην Ελλάδα, παραβλέποντας τις συμβουλές του γιου της και των γιατρών. Όταν φτάνει στη Νίσυρο, η Μαρία θα βυθιστεί στις κρυμμένες ομορφιές του νησιού, βρίσκοντας γαλήνη αλλά και έναν απροσδόκητο έρωτα. 


The Breakfast ClubThe Breakfast Club
"The Breakfast Club"

Τρεις μαθητές και δύο μαθήτριες τιμωρούνται για κάποιο παράπτωμά τους και κάθονται στην τάξη για να γράψουν μια έκθεση για τον εαυτό τους που θα αποκαλύψει ποιοι πραγματικά είναι. Προλογίζει ο Jimmy Polioudis.


Ενα Γιατρό Παρακαλώ!Ενα Γιατρό Παρακαλώ!
"Docteur?"

O Σερζ είναι αρκετά ασυνεπής στη δουλειά του το τελευταίο διάστημα και δεν τον παίρνει να κάνει και άλλο λάθος. Την παραμονή των Χριστουγέννων είναι ο μόνος γιατρός σε εφημερία για κατ’ οίκον επισκέψεις. 


Η Νύχτα του Κυνηγού (Ψηφιακή Επανέκδοση)Η Νύχτα του Κυνηγού (Ψηφιακή Επανέκδοση)
"The Night of the Hunter"

Η ταινία, όπως και το μυθιστόρημα βασίζονται στην αληθινή ιστορία του εγκληματία Χάρι Πάουερς, που καταδικάστηκε σε απαγχονισμό το 1932 για τη δολοφονία δυο γυναικών και τριών παιδιών. Ένας άνδρας ο Χάρι Πάουελ , κάνει τους άλλους να πιστέψουν ότι είναι ιεροκήρυκας. Στην πραγματικότητα όμως πρόκειται για ένα ψυχοπαθή δολοφόνο, ο οποίος προσεγγίζει γυναίκες οι οποίες έχουν χηρέψει αποσκοπώντας στην περιούσια τους. Όταν πια έχει πάρει αυτό που θέλει τις σκοτώνει. 


Wild RoseWild Rose
"Wild Rose"

H Rose – Lynn Harlan είναι μια χαρισματική 23χρονη τραγουδίστρια με δύο ανήλικα παιδιά, που μόλις αποφυλακίστηκε. Το όνειρό της είναι να αφήσει την Γλασκώβη για το Νάσβιλ, το λίκνο της κάντρι μουσικής, και να γίνει μια πετυχημένη τραγουδίστρια.


Όνειρα στην ΚαλιφόρνιαΌνειρα στην Καλιφόρνια
"The High Note"
Μια πετυχημένη τραγουδίστρια και η βοηθός της έρχονται αντιμέτωπες με μια ευκαιρία που μπορεί ν' αλλάξει την καριέρα και των δυο.

Διαρρήκτης υψηλής τέχνηςΔιαρρήκτης υψηλής τέχνης
"The Burnt Orange Heresy"

Ο Τζέιμς, ένας γοητευτικός και φιλόδοξος κριτικός τέχνης, γνωρίζει καλά πώς να εντυπωσιάζει το ακροατήριο στις επί πληρωμή διαλέξεις του. Όταν η Βερενίς, μια Αμερικανίδα που ταξιδεύει στην Ευρώπη, μπλέκει στα δίχτυα του, οι δυο τους θα καταλήξουν σε μια πολυτελή βίλα στη λίμνη Κόμο. 


BLADE RUNNER- The Director's CutBLADE RUNNER- The Director's Cut
"Blade Runner"
Ενας μπλέιντ ράνερ, αστυνομικός ειδικού σώματος, αναλαμβάνει την εξόντωση τεσσάρων ανδροειδών που ήλθαν στη Γη με σκοπό να συναντήσουν τον επιστήμονα που τους δημιούργησε.

Ένας Υπέροχος ΓείτοναςΈνας Υπέροχος Γείτονας
"A Beautiful Day in the Neighborhood"

Όταν ένας βαριεστημένος συντάκτης περιοδικού «αναγκάζεται» να γράψει ένα άρθρο για τον Fred Rogers, ξεπερνάει τον όποιο σκεπτικισμό του, μαθαίνει από την καλοσύνη των άλλων, αγαπάει και συγχωρεί στην πιο όμορφη γειτονιά της Αμερικής.


Ταξίδι στην ΕλλάδαΤαξίδι στην Ελλάδα
"The Trip to Greece"

Οι ηθοποιοί Ρομπ Μπράιντον και Στιβ Κούγκαν συνεχίζουν τη σειρά των διάσημων οδοιπορικών τους, πραγματοποιώντας μια επίσκεψη στην Ελλάδα. Ένα ολοκαίνουργιο THE TRIP έχει αρχίσει να γυρίζεται. Στο επόμενο σίκουελ, το περιπετειώδες δίδυμο έρχεται στην Ελλάδα!


Η ΈκλειψηΗ Έκλειψη
"L'eclisse"
Η Βιτόρια χωρίζει με τον μεγαλύτερό της σε ηλικία Ρικάρντο, περιπλανιέται στις αίθουσες του ρωμαϊκού χρηματιστηρίου όπου η μητέρα της χάνει ένα τεράστιο ποσό και έχει μια εφήμερη, χωρίς πάθος σχέση με ένα νεαρό χρηματιστή.

Μόνοι στο ΠαρίσιΜόνοι στο Παρίσι
"Deux moi"
Ο Ρεμύ και η Mελανί είναι τριάντα ετών και ζουν στην ίδια περιοχή του Παρισιού. Και οι δύο είναι θύματα αυτής της μοναξιάς των μεγάλων πόλεων, στην υπερσυνδεδεμένη εποχή όπου πιστεύουμε ότι μια συνάντηση πρέπει να είναι απλούστερη...

Σταθμός: Νέα ΥόρκηΣταθμός: Νέα Υόρκη
"Port Authority"
Εντελώς τυχαία ένας νεαρός άντρας ερωτεύεται κεραυνοβόλα μια περαστική με την οποία συνάπτει παθιασμένη σχέση που τον οδηγεί σε συμφιλίωση με τη σεξουαλικότητά του και στην ανακάλυψη της εντυπωσιακής ballroom σκηνής της Νέας Υόρκης.


 Σελ. 32 από 56: << < > >>

Νέο App του Summer Cinemas

Κατεβάστε το στις φορητές συσκευές σας για άμεση ενημέρωση και αγορά εισιτηρίων προσφοράς.

qr-gplay qr-appst
icon-gplay icon-appstore