Η Javascript πρέπει να είναι ενεργοποιημένη για να συνεχίσετε!
ΑΡΧΕΙΟ ΤΑΙΝΙΩΝ
ShareThis
 Σελ. 33 από 56: << < > >>

The WaiterThe Waiter
"The Waiter"

O Ρένος είναι ένας επαγγελματίας σερβιτόρος, «ξένος» προς τον εαυτό του και «ξένος» προς την κοινωνία στην οποία ζει. Η ρουτίνα της επανάληψης τον απελευθερώνει από την αγωνία της αναζήτησης. Το αναπάντεχο που έρχεται στη ζωή του επιφυλάσσει εκπλήξεις.


BadlandsBadlands
"Badlands"

Η Holly, ένα νεαρό κορίτσι που ζει σε μια μικρή πόλη της Νότιας Ντακότα, συναντά τον Kit, έναν νέο που λατρεύει τον James Dean. Γοητευμένη από την επαναστατική γοητεία του Kit, η Holly θα συνάψει σχέση μαζί του. Οι δυο νέοι, αφού σκοτώσουν τον πατέρα της Holly που αντιδρούσε στη μεταξύ τους σχέση, θα ξεκινήσουν μια φονική πορεία καθώς διασχίζουν τη χώρα.


Μετά τα Μεσάνυχτα (Ψηφιακή Επανέκδοση)Μετά τα Μεσάνυχτα (Ψηφιακή Επανέκδοση)
"Don't Look Now"

Η μικρή κόρη του αρχιτέκτονα Μπάξτερ πνίγεται παίζοντας στην λίμνη κοντά στο σπίτι τους, χωρίς αυτός ή η γυναίκα του να μπορέσουν να την σώσουν. Πολύ αργότερα όταν ο Μπάξτερ βρίσκεται σε δουλειά στην Βενετία, η γυναίκα του γνωρίζεται με μία τυφλή Αγγλίδα μέντιουμ, που την ενημερώνει ότι το νεκρό της κοριτσάκι προειδοποίησε για έναν θανάσιμο κίνδυνο που διατρέχει ο Μπάξτερ στην Βενετία. Πράγματι ο Μπάξτερ έχει ένα σχεδον θανατηφόρο ατύχημα στην εκκλησία, που αναστηλώνει...


Ένα Ψάρι που το Έλεγαν ΓουάνταΈνα Ψάρι που το Έλεγαν Γουάντα
"A Fish Called Wanda"

H Γουάντα είναι µια φιλήδονη κακοποιός που προσπαθεί να ανακαλύψει πού έχει κρύψει τη λεία ο φυλακισµένος πλέον αρχηγός της σπείρας. 


Ρουά ΜατΡουά Ματ
"Fahim"
H συγκινητική ιστορία του σκακιστή Φαχίντ Μοχάμαντ σε μια βιογραφική ταινία γαλλικης παραγωγής. Από τις 25 Ιουνίου στις αίθουσες.

Νεντ Κέλι: Ο Νο. 1 ΚαταζητούμενοςΝεντ Κέλι: Ο Νο. 1 Καταζητούμενος
"True History of the Kelly Gang"
Μια βίαιη σελίδα της αυστραλιανής ιστορίας ειπωμένη με μπρίο από τον σκηνοθέτη του «Μάκβεθ».

Ο ΦάροςΟ Φάρος
"The Lighthouse"
Υποψήφιο για Όσκαρ Καλύτερης Φωτογραφίας. Βραβείο FIPRESCI στις Κάννες. Σε ένα μυστηριώδες νησί οι δύο φρουροί (Robert Pattinson, Willem Dafoe) ενός απομονωμένου φάρου έχουν χρέος να μείνουν στο πόστο τους για απροσδιόριστο χρονικό διάστημα.

Πόνος και ΔόξαΠόνος και Δόξα
"Dolor y gloria"

O Σαλβαδόρ Μάγιο, ένας σκηνοθέτης του κινηματογράφου που είναι πλέον στην παρακμή του, ξεκλειδώνει το κουτί των αναμνήσεων από την παιδική του ηλικία, ενώ στο παρόν προσπαθεί να κλείσει τους ανοιχτούς λογαριασμούς του.


ΚομάντοΚομάντο
"Commando"

Ο Τζον Μάτριξ, πρώην αρχηγός μιας ελίτ ειδικών πρακτόρων και τώρα έχει αποσυρθεί για να ζήσει σε σπίτι στο βουνό με την κόρη του, Τζένη. 


ΜητέραΜητέρα
"Madeo"

Ένα νεαρό κορίτσι βρίσκεται νεκρό σε ένα εγκαταλελειμμένο κτίριο και ένας 27χρονος άνδρας κατηγορείται για τη δολοφονία της. Ένας αναποτελεσματικός δικηγόρος και μια απαθής Αστυνομία που κλείνει την υπόθεσή του πολύ γρήγορα εμπνέουν τη μητέρα του να ενεργήσει μόνη της. 


Αναζητώντας το Χρυσάφι του ΧρόνουΑναζητώντας το Χρυσάφι του Χρόνου

Το ντοκιμαντέρ αναφέρεται στην κατοχική περίοδο από τους Γερμανούς (1941 – 1944) στην πόλη της Θεσσαλονίκης, θέτοντας ερωτήματα στη σημερινή πραγματικότητα.


BabyteethBabyteeth
"Babyteeth"

Όταν η σοβαρά άρρωστη έφηβος Μίλα ερωτεύεται τρελά το βαποράκι Μόζες, ο χειρότερος εφιάλτης των γονιών της γίνεται πραγματικότητα. 


Η ΠεριφρόνησηΗ Περιφρόνηση
"Le Mépris"

Δυσαρεστημένος από την καλλιτεχνική προσέγγιση του σκηνοθέτη του, ένας Αμερικανός παραγωγός προσλαμβάνει έναν Γάλλο συγγραφέα για να διασκευάσει σεναριακά την «Οδύσσεια» με εμπορικότερο πνεύμα. Ο τελευταίος θα παγιδευτεί δημιουργικά, οδηγώντας σε αδιέξοδο ακόμη και την προσωπική του ζωή.


Αυτοί οι Τρελοί Τρελοί Παραγωγοί (Ψηφιακή Επανέκδοση)Αυτοί οι Τρελοί Τρελοί Παραγωγοί (Ψηφιακή Επανέκδοση)
"The Producers"

Ένας ξεπεσμένος παραγωγός του Broadway κι ένας δειλός λογιστής σκαρφίζονται την θεατρική κομπίνα του αιώνα, ανεβάζοντας ένα έργο το οποίο ελπίζουν να αποτύχει τόσο θριαμβευτικά που θα «κατεβεί» αμέσως μετά την πρεμιέρα του! Έτσι, ανακαλύπτουν το μιούζικαλ… Springtime for Hitler!


Η Καλοσύνη των ΞένωνΗ Καλοσύνη των Ξένων
"The Kindness of Strangers"

Στη Νέα Υόρκη του σήμερα, το ρωσικό εστιατόριο του εκκεντρικού ιδιοκτήτη Τίμοφι(Μπιλ Νάι) αποτελεί κομβικό σημείο για τις ζωές τεσσάρων αγνώστων μεταξύ τους προσώπων. Η Κλάρα(Ζόι Καζάν), μια νεαρή μητέρα που ξεφεύγει μαζί με τα παιδιά της από τον βίαιο σύζυγό της. 


Μνήμες ΦόνωνΜνήμες Φόνων
"Memories of Murder"

Το 1986, δύο ανυποψίαστοι ντετέκτιβ αναλαμβάνουν την υπόθεση ενός διπλού φόνου σε μια επαρχία της Νότιας Κορέας. Αλλά όταν ο δολοφόνος χτυπάει πολλές ακόμα φορές ακολουθώντας το ίδιο μοτίβο, οι ντετέκτιβ συνειδητοποιούν πως βρίσκονται στο κυνήγι του πρώτου καταγεγραμμένου σίριαλ κίλερ της χώρας. 


Αβάνα, η Πόλη των ΚατασκόπωνΑβάνα, η Πόλη των Κατασκόπων
"Wasp Network"
Στις αρχές της δεκαετίας του ’90 ομάδες εξόριστων στη Φλόριντα Κουβανών οργανώνουν τρομοκρατικά χτυπήματα στην Κούβα και απεργάζονται την ανατροπή του Φιντέλ Κάστρο. Τόσο η κουβανική όσο κι η αμερικανική κυβέρνηση, όμως, έχουν τα δικά τους μυστικά σχέδια.

Η Μπαλάντα του Ρίτσαρντ ΤζουελΗ Μπαλάντα του Ρίτσαρντ Τζουελ
"Richard Jewell"
Ο κόσμος γνώρισε τον Richard Jewell ως εκείνον που ανακάλυψε το βομβιστικό μηχανισμό στους Ολυμπιακούς Αγώνες και έσωσε αμέτρητες ζωές από βέβαιο θάνατο. Ωστόσο, μέσα σε λίγες μόλις μέρες, ο επίδοξος αστυνομικός γίνεται ο υπ’ αριθμόν ένα ύποπτος του FBI, κατηγορείται τόσο από τον Τύπο όσο και από το κοινό. Υποψήφιο για Όσκαρ και Χρυσή Σφαίρα Β' Γυναικείου (Kathy Bates)

Perfect BluePerfect Blue
"Perfect Blue"

Η ταινία εστιάζει στη Mima Kirigoe, μέλος ενός J-pop συγκροτήματος, που αποσύρεται από τη μουσική βιομηχανία γιατί αποφασίζει ότι θέλει να κάνει καριέρα στην ηθοποιία. Καθώς γίνεται θύμα ενός εμμονικού ατόμου με την παλιά περσόνα της και η ίδια εμβαθύνει υπερβολικά στον πρώτο της ρόλο, επηρεάζεται η ψυχική της υγεία σε σημείο τέτοιο ώστε αρχίζει να αμφισβητεί τη λογική της.


Σκύλος που ΓαβγίζειΣκύλος που Γαβγίζει
"Flandersui Gae"

Σε ένα συγκρότημα πολυκατοικιών, ένας άνεργος καθηγητής αποφασίζει να λάβει δραστικά μέτρα για να σταματήσει το εκνευριστικό γάβγισμα του σκύλου τού γείτονα, πυροδοτώντας αλυσιδωτές αντιδράσεις που σύντομα βγαίνουν εκτός ελέγχου.


Ο Αόρατος ΆνθρωποςΟ Αόρατος Άνθρωπος
"The Invisible Man"

Παγιδευμένη σε μια βίαιη, κακοποιητική σχέση με έναν πλούσιο και ευφυή επιστήμονα, η Σεσίλια Κας καταφέρνει να αποδράσει μέσα στη νύχτα και να εξαφανιστεί, με τη βοήθεια της αδερφής της ενός παιδικού της φίλου και της μικρής του κόρης. 


ΤζότζοΤζότζο
"Jojo Rabbit"
Ένα μοναχικό αγόρι από τη Γερμανία αλλάζει ιδέες για τον κόσμο όταν ανακαλύπτει ότι η διαζευγμένη μητέρα του κρύβει μια νεαρή Εβραία στη σοφίτα τους. Κέρδισε το Όσκαρ και το BAFTA Καλύτερου Διασκευασμένου Σεναρίου, ενώ ήταν υποψήφιο για άλλα 5 Όσκαρ μεταξύ άλλων Καλύτερης Ταινίας και Β' Γυναικείου ρόλου (Scarlett Johansson).

Μη με Λες ΚύριοΜη με Λες Κύριο
"Sir"

Ανάμεσα στους γυάλινους ουρανοξύστες του Μουμπάι, η Ratna εργάζεται ως εσωτερική οικιακή βοηθός για τον Ashwin, ενός νέου εύπορης οικογένειας. Ο Ashwin φαίνεται να τα έχει όλα όμως η Ratna αισθάνεται την βαθιά μελαγχολία του και πως έχει εγκαταλείψει τα όνειρά του.


Η Μπαλάντα της Τρύπιας ΚαρδιάςΗ Μπαλάντα της Τρύπιας Καρδιάς
"Ballad for a Pierced Heart"

Η Όλγα, σύζυγος ενός εργοστασιάρχη στη Λαμία, αποφασίζει να τον εγκαταλείψει για χάρη ενός πρώην λαϊκού τραγουδιστή και νυν ιδιοκτήτη νυχτερινού κέντρου, παίρνοντας μαζί της κι ένα εκατομμύριο ευρώ. Η εκδίκηση του άντρα της θα αναστατώσει τον τοπικό υπόκοσμο με απρόοπτα αποτελέσματα.


ΠινόκιοΠινόκιο
"Pinocchio"

Ο Πινόκιο, μια μαριονέτα, αρχίζει να μιλάει και να συμπεριφέρεται σαν άνθρωπος. Ο δημιουργός του, ο Τζεπέτο, τον έχει σαν γιο του. Όταν ο Πινόκιο περιπλανηθεί και χάσει το δρόμο του, θα του τύχουν έναν σωρό μπελάδες. Στο ταξίδι της αναζήτησης του εαυτού του θα έχει για μοναδικό του σύμμαχο μια νεράιδα. Η επιθυμία του Πινόκιο, όμως, να μοιάσει στα υπόλοιπα αγόρια παραμένει.



 Σελ. 33 από 56: << < > >>

Νέο App του Summer Cinemas

Κατεβάστε το στις φορητές συσκευές σας για άμεση ενημέρωση και αγορά εισιτηρίων προσφοράς.

qr-gplay qr-appst
icon-gplay icon-appstore