Η Javascript πρέπει να είναι ενεργοποιημένη για να συνεχίσετε!
ΑΡΧΕΙΟ ΤΑΙΝΙΩΝ
ShareThis
 Σελ. 34 από 56: << < > >>

Μάντεψε Ποιος Ήρθε για τα Γενέθλιά σουΜάντεψε Ποιος Ήρθε για τα Γενέθλιά σου
"Fête de famille"
Μια οικογένεια συναντιέται σε μια έπαυλη στη Νότια Γαλλία για να γιορτάσει τα 70ά γενέθλια της μητέρας. Η χαρούμενη συγκέντρωση θα αναστατωθεί ξαφνικά, όταν καταφθάσει απρόσκλητη η μικρότερη κόρη την οποία όλοι έχουν πολύ καιρό να δουν.

Αγώνας για ΔικαιοσύνηΑγώνας για Δικαιοσύνη
"Just Mercy"

Ο Μπράιαν μετά την αποφοίτησή του από τη Νομική του Χάρβαρντ, αν και θα μπορούσε να είχε επιλέξει μία προσοδοφόρα επαγγελματική πορεία, κατευθύνεται στην Αλαμπάμα προκειμένου να υπερασπιστεί όσους καταδικάζονται άδικα, έχοντας την υποστήριξη μιας δικηγόρου.


Το Κάλεσμα της Άγριας ΦύσηςΤο Κάλεσμα της Άγριας Φύσης
"The Call of the Wild"

Ο πανέξυπνος σκύλος Μπακ, διασταύρωση ποιμενικού με Αγίου Βενάρδου, μεταφέρεται από την Καλιφόρνια στην Αλάσκα του 1890, την περίοδο της μεγάλης εξόρυξης χρυσού. Δίνει ένα σκληρό αγώνα επιβίωσης, γίνεται αρχηγός μιας ομάδας σκύλων για αποστολές αλληλογραφίας και προσπαθεί να επιλέξει ανάμεσα στην άγρια φύση του και την πίστη του στους ανθρώπους.


ΑπόστρατοςΑπόστρατος
"Defunct"
Τριαντάρης εισαγωγέας μηχανών εσπρέσο, ο εργένης Γλυφαδιώτης Άρης μετακομίζει στο σπίτι του παππού του Αριστείδη στου Παπάγου μέχρι να ορθοποδήσει οικονομικά. Ξανασμίγει με παιδικούς φίλους αλλά και με έναν πρώην συναγωνιστή του παππού του, την ιστορία του οποίου αρχίζει να ανακαλύπτει με περιέργεια και απανωτές εκπλήξεις.

Κρατικά ΜυστικάΚρατικά Μυστικά

Όταν μια υπάλληλος των βρετανικών μυστικών υπηρεσιών λαμβάνει το 2003 ένα άκρως απόρρητο μέιλ, που αποδεικνύει την αθέμιτη παρέμβαση των ΗΠΑ σε ένα επικείμενο ψήφισμα του ΟΗΕ για το Ιράκ, αποφασίζει πως πρέπει να το δημοσιοποιήσει. 


ΠαράσιταΠαράσιτα
"Parasite"

Το ανατρεπτικό νοτιοκορεατικό θρίλερ που απέσπασε τον Χρυσό Φοίνικα στις Κάνες. Δύο οικογένειες: η πλούσια Παρκ και η φτωχή Κιμ. Είτε η τύχη είτε η μοίρα, ενώνει αυτά τα δύο σπίτια και οι Κίμς νιώθουν μια χρυσή ευκαιρία.


ΦύγαμεΦύγαμε
"Onward"
Τοποθετημένο στα προάστια ενός φανταστικού κόσμου, το «Φύγαμε», η νέα ταινία των Disney και Pixar, συστήνει στο κοινό δυο αδέλφια-ξωτικά που μπλέκονται σε μια απίθανη περιπέτεια για να ανακαλύψουν αν υπάρχει ακόμα μαγεία εκεί έξω.

Οι ΑταίριαστοιΟι Αταίριαστοι
"Le Lion"

Ενας ασθενής ψυχιατρικού νοσοκομείου προσποιείται ότι είναι τρελός. Υπεύθυνος για τη φροντίδα αυτού του ασθενούς, ένας φροντιστής θα αρχίσει να αμφισβητεί την ψυχική κατάσταση του «προστατευμένου» του.


Μικρές ΚυρίεςΜικρές Κυρίες
"Little Women"
Υποψήφιο για 6 Όσκαρ μεταξύ άλλων Καλύτερης ταινίας, Καλύτερου Α' (Saoirse Ronan) και Β' (Florence Pugh) Γυναικείου ρόλου και Καλύτερου διασκευασμένου σεναρίου. Δίνεται μια νέα πνοή στην κλασσική νουβέλα ξεδιπλώνοντας τον χαρακτήρα της Jo March.

The GentlemenThe Gentlemen
"The Gentlemen"

Η ιστορία ακολουθεί έναν Αμερικανό έμπορο ναρκωτικών (Μάθιου Μακόναχι) που έχει χτίσει την αυτοκρατορία του στο Λονδίνο, και πλέον θέλει να παραδώσει τα ηνία και να επιστρέψει στην πατρίδα του. Το γεγονός αυτό πυροδοτεί μια σειρά από συνομωσίες, σχέδια και απόπειρες από όλους εκείνους που επιβουλεύονταν την θέση του, και που τώρα έχουν την ευκαιρία να αρπάξουν την περιουσία του.


Οι Μητέρες ΜαςΟι Μητέρες Μας
"Nuestras madres"

Βρισκόμαστε στη Γουατεμάλα το 2018. Όλη η χώρα παρακολουθεί τη δίκη των στρατιωτικών που ξεκίνησαν τον εμφύλιο που οδήγησε τη χώρα στο χάος και τη βία. Ο Ερνέστο είναι ένας νέος ανθρωπολόγος που εργάζεται στο Ιατροδικαστικό Ινστιτούτο για την ταυτοποίηση αγνοουμένων, ενώ ταυτόχρονα αναζητά τα ίχνη του πατέρα του.


Κατηγορώ...!Κατηγορώ...!
"J’accuse"
Το 1894, ο Γάλλος λοχαγός Άλφρεντ Ντρέιφους κατηγορείται άδικα για προδοσία και καταδικάζεται σε ισόβια κάθειρξη στο Νησί του Διαβόλου.

Σεισμός στο Kρεββάτι μουΣεισμός στο Kρεββάτι μου
"Il bisbetico domato"

Ενας πλούσιος 40χρονος κτηματίας, ανύπαντρος και ορκισμένος εχθρός του γυναικείου φύλου, αλλάζει γνώμη όταν συναντήσει μια προκλητικά όμορφη γυναίκα.


Οι ΕραστέςΟι Εραστές
"Les amants"

Η Ζαν είναι βαριεστημένη τόσο από τον σύζυγο της όσο κι από τον εραστή. Η ζωή της θα αναστατωθεί από την παρουσία ενός νεαρού άντρα που θα την πάρει με το αυτοκίνητο της όταν το δικό της χαλάει καθώς επιστρέφει από τον εραστή της. Έχει την τόλμη να τα αφήσει όλα και να φύγει μαζί του;


Η Διπλή Ζωή της ΒερόνικαΗ Διπλή Ζωή της Βερόνικα
"La double vie de Véronique"

Δύο γυναίκες που έχουν το ίδιο πρόσωπο και μοιράζονται κοινά χαρακτηριστικά ζουν χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά η μία από την άλλη. Η Βερόνικα μένει στην Κρακοβία και η Βερονίκ στο Κλερμόν Φεράν κι έχουν το ίδιο πάθος για τη μουσική, την ίδια μοναχική αύρα και το ίδιο σοβαρό πρόβλημα υγείας


Το Τελευταίο Τανγκό στο ΠαρίσιΤο Τελευταίο Τανγκό στο Παρίσι
"Ultimo tango a Parigi"

Στο Παρίσι, μια κοπέλα ψάχνει σπίτι να νοικιάσει. Σε κάποιο από τα διαμερίσματα που επισκέπτεται συναντά τον Πολ, έναν Αμερικανό, που πενθεί τον θάνατο της συζύγου του. Μια σχέση πάθους αναπτύσσεται μεταξύ τους, οδηγώντας τους σε σεξουαλικά παιχνίδια χωρίς κανόνες.


Η Σειρήνα της ΜαρτινίκαΗ Σειρήνα της Μαρτινίκα
"To Have and Have Not"

Ο Harry Morgan διατηρεί μαζί με τον αλκοολικό βοηθό του ένα πλοιάριο στη Μαρτινίκα. Και ενώ καταφέρνει να διατηρήσει την ουδετερότητα του, κάποια στιγμή αποφασιζει να βοηθήσει στη διαφυγή ενος αντιστασιακού καταζητούμενου από τους Γερμανούς.


Γλυκιά μου, ΣαμπρίναΓλυκιά μου, Σαμπρίνα
"Sabrina"

Ο Μπόγκαρτ και ο Χόλντεν υποδύονται δύο πλούσια αδέρφια, τον Λίνους και τον Ντέιβιντ αντίστοιχα, με εξαιρετικά διαφορετικούς χαρακτήρες. Ο πρώτος ασχολείται συνέχεια με τη δουλειά, ενώ ο άλλος με τις γυναίκες!


Μη Χαμηλώνεις το ΒλέμμαΜη Χαμηλώνεις το Βλέμμα
"Werk ohne Autor"

Βασισμένο σε πραγματικά γεγονότα τριών εποχών της Γερμανικής ιστορίας, είναι η ιστορία του φοιτητή καλών τεχνών Kurt, ο οποίος ερωτεύεται την συμφοιτήτριά του Ellie.


Διακοπές στη ΡώμηΔιακοπές στη Ρώμη
"Roman Holiday"

Μια όμορφη νεαρή πριγκίπισσα, κατά τη διάρκεια της περιοδείας της στην Ευρώπη και ενώ βρίσκεται στη Ρώμη, θέλοντας να ξεφύγει από το πρωτόκολλο, φεύγει κρυφά με έναν νεαρό δημοσιογράφο και περνά μια μέρα στην Αιώνια Πόλη, μακριά από τις καθημερινές τυπικότητες του αξιώματός της.


Ωραίος και σέξιΩραίος και σέξι
"Play It Again, Sam"

Ένας νευρωτικός κριτικός κινηματογράφου προσπαθεί, με τη βοήθεια ενός φιλικού ζευγαριού και του… Χάμφρεϊ Μπόγκαρτ, να ξεπεράσει την πρώην γυναίκα του και να αρχίσει να φλερτάρει ξανά.


Υπόθεσις ΝοτόριουςΥπόθεσις Νοτόριους
"Notorious case"

Η υπεράνω πάσης υποψίας Αλίσια Χούμπερμαν προσλαμβάνεται από τις αμερικανικές αρχές για να διεισδύσει σε μια ομάδα ναζί που έχει καταφύγει στο Ρίο ντε Τζανέιρο.


Ξυπόλητοι στο ΠάρκοΞυπόλητοι στο Πάρκο
"Barefoot in the Park"

Οι νεόνυμφοι Πολ και Κόρι πιάνουν διαμέρισμα στο πιο ψηλό διαμέρισμα ενός ψηλού κτηρίου χωρίς ασανσέρ. Οι αντιξοότητες έρχονται η μία μετά την άλλη και πρέπει να επιστρατεύσουν τα αισθήματα και τα νιάτα τους για να ανταπεξέλθουν.


Τα Καλύτερά μας ΧρόνιαΤα Καλύτερά μας Χρόνια
"The Way We Were"

Η αισθηματική ιστορία του Χάμπελ και της Κέιτι, ενός αδιάφορου προς τα πολιτικά πράγματα συγγραφέα και μιας φανατικής κομουνίστριας, οι ζωές των οποίων συναντώνται κάθε τόσο ανάμεσα στις δεκαετίες του '30 και του '50, ενώ γύρω τους συμβαίνουν κοσμοϊστορικά γεγονότα.


Ενήλικοι Στην ΑίθουσαΕνήλικοι Στην Αίθουσα
"Adults in the Room"

Πίσω από κλειστές πόρτες, μια ανθρώπινη τραγωδία εξελίσσεται. Ένα παγκόσμιο θέμα, μια ιστορία ανθρώπων παγιδευμένων σε ένα απρόσωπο δίκτυο εξουσίας.



 Σελ. 34 από 56: << < > >>

Νέο App του Summer Cinemas

Κατεβάστε το στις φορητές συσκευές σας για άμεση ενημέρωση και αγορά εισιτηρίων προσφοράς.

qr-gplay qr-appst
icon-gplay icon-appstore