Η Javascript πρέπει να είναι ενεργοποιημένη για να συνεχίσετε!
ΑΡΧΕΙΟ ΤΑΙΝΙΩΝ
ShareThis
 Σελ. 35 από 57: << < > >>

Η Σειρήνα της ΜαρτινίκαΗ Σειρήνα της Μαρτινίκα
"To Have and Have Not"

Ο Harry Morgan διατηρεί μαζί με τον αλκοολικό βοηθό του ένα πλοιάριο στη Μαρτινίκα. Και ενώ καταφέρνει να διατηρήσει την ουδετερότητα του, κάποια στιγμή αποφασιζει να βοηθήσει στη διαφυγή ενος αντιστασιακού καταζητούμενου από τους Γερμανούς.


Γλυκιά μου, ΣαμπρίναΓλυκιά μου, Σαμπρίνα
"Sabrina"

Ο Μπόγκαρτ και ο Χόλντεν υποδύονται δύο πλούσια αδέρφια, τον Λίνους και τον Ντέιβιντ αντίστοιχα, με εξαιρετικά διαφορετικούς χαρακτήρες. Ο πρώτος ασχολείται συνέχεια με τη δουλειά, ενώ ο άλλος με τις γυναίκες!


Μη Χαμηλώνεις το ΒλέμμαΜη Χαμηλώνεις το Βλέμμα
"Werk ohne Autor"

Βασισμένο σε πραγματικά γεγονότα τριών εποχών της Γερμανικής ιστορίας, είναι η ιστορία του φοιτητή καλών τεχνών Kurt, ο οποίος ερωτεύεται την συμφοιτήτριά του Ellie.


Διακοπές στη ΡώμηΔιακοπές στη Ρώμη
"Roman Holiday"

Μια όμορφη νεαρή πριγκίπισσα, κατά τη διάρκεια της περιοδείας της στην Ευρώπη και ενώ βρίσκεται στη Ρώμη, θέλοντας να ξεφύγει από το πρωτόκολλο, φεύγει κρυφά με έναν νεαρό δημοσιογράφο και περνά μια μέρα στην Αιώνια Πόλη, μακριά από τις καθημερινές τυπικότητες του αξιώματός της.


Ωραίος και σέξιΩραίος και σέξι
"Play It Again, Sam"

Ένας νευρωτικός κριτικός κινηματογράφου προσπαθεί, με τη βοήθεια ενός φιλικού ζευγαριού και του… Χάμφρεϊ Μπόγκαρτ, να ξεπεράσει την πρώην γυναίκα του και να αρχίσει να φλερτάρει ξανά.


Υπόθεσις ΝοτόριουςΥπόθεσις Νοτόριους
"Notorious case"

Η υπεράνω πάσης υποψίας Αλίσια Χούμπερμαν προσλαμβάνεται από τις αμερικανικές αρχές για να διεισδύσει σε μια ομάδα ναζί που έχει καταφύγει στο Ρίο ντε Τζανέιρο.


Ξυπόλητοι στο ΠάρκοΞυπόλητοι στο Πάρκο
"Barefoot in the Park"

Οι νεόνυμφοι Πολ και Κόρι πιάνουν διαμέρισμα στο πιο ψηλό διαμέρισμα ενός ψηλού κτηρίου χωρίς ασανσέρ. Οι αντιξοότητες έρχονται η μία μετά την άλλη και πρέπει να επιστρατεύσουν τα αισθήματα και τα νιάτα τους για να ανταπεξέλθουν.


Τα Καλύτερά μας ΧρόνιαΤα Καλύτερά μας Χρόνια
"The Way We Were"

Η αισθηματική ιστορία του Χάμπελ και της Κέιτι, ενός αδιάφορου προς τα πολιτικά πράγματα συγγραφέα και μιας φανατικής κομουνίστριας, οι ζωές των οποίων συναντώνται κάθε τόσο ανάμεσα στις δεκαετίες του '30 και του '50, ενώ γύρω τους συμβαίνουν κοσμοϊστορικά γεγονότα.


JokerJoker
"Joker"

Ο Άρθουρ δουλεύει ως κλόουν το πρωί και ως stand up κωμικός τα βράδια. Πολύ γρήγορα συνειδητοποιεί ότι ο περίγελος είναι ο ίδιος και όχι αυτά που λέει ή κάνει. Το ανεξέλεγκτο γέλιο του που ξεσπά τις λάθος στιγμές, αποδεικνύει ότι αδυνατεί να συντονιστεί με το κοινό του.


Ενήλικοι Στην ΑίθουσαΕνήλικοι Στην Αίθουσα
"Adults in the Room"

Πίσω από κλειστές πόρτες, μια ανθρώπινη τραγωδία εξελίσσεται. Ένα παγκόσμιο θέμα, μια ιστορία ανθρώπων παγιδευμένων σε ένα απρόσωπο δίκτυο εξουσίας.


Ο Νευρικός ΕραστήςΟ Νευρικός Εραστής
"Annie Hall"

Ο Άλβι Σίνγκερ, ένας πετυχημένος κωμικός, γνωρίζει και ερωτεύεται τη χαριτωμένη Άνι Χολ, μια ανερχόμενη τραγουδίστρια.


Ένας Μεγάλος ΈρωταςΈνας Μεγάλος Έρωτας
"An Affair to Remember"

Καταμεσής του ωκεανού, πάνω σε ένα πλοίο που ταξιδεύει από Ευρώπη προς Νέα Υόρκη, ο πλέιμποϊ Νίκι Φεράντε και η τραγουδίστρια Τέρι ΜακΚέι ζουν έναν σύντομο αλλά δυνατό έρωτα.


Ραντεβού στο ΠαρίσιΡαντεβού στο Παρίσι
"Charade"

Η Ρεγκίνα Λάμπερτ είναι έτοιμη να χωρίσει τον σύζυγο της, όταν πληροφορείται πως αυτός δολοφονήθηκε. Μαζί, όμως, πρόλαβε να ρευστοποιήσει την περιουσία τους, η οποία έχει εξαφανιστεί.


Ξανάπαντρεύομαι τη Γυναίκα μουΞανάπαντρεύομαι τη Γυναίκα μου
"His Girl Friday"

Με την ελπίδα να την ξανακερδίσει, ένας εκδότης δελεάζει με ένα καυτό αποκλειστικό ρεπορτάζ την πρώην γυναίκα του, η οποία μόλις έχει παρατήσει τη δημοσιογραφία και σκοπεύει να ξαναπαντρευτεί.


Ad AstraAd Astra
"Ad Astra"

Ο αστροναύτης Ρόι ΜακΜπράιντ ταξιδεύει στα πέρατα του ηλιακού συστήματος για να βρει τον χαμένο πατέρα του και να διαλευκάνει ένα μυστήριο που απειλεί την επιβίωση του πλανήτη.


Blinded by the LightBlinded by the Light
"Blinded by the Light"

Η ταινία διηγείται την ιστορία του Τζέιβντ, ενός βρετανού εφήβου πακιστανικής καταγωγής, που μεγάλωσε στην πόλη του Λούτον στην Αγγλία, το 1987.


Τρομακτικές Ιστορίες Στο ΣκοτάδιΤρομακτικές Ιστορίες Στο Σκοτάδι
"Scary Stories to Tell in the Dark"

1968, στην Αμερική. Ο αέρας αλλαγής παντού. Μακριά από τις αναταραχές, βρίσκεται μια μικρή πόλη με το όνομα Mill Valley, που για χρόνια η σκιά της οικογένειας των Bellows στέκει αγέρωχη. 


Απρόσμενος ΈρωταςΑπρόσμενος Έρωτας
"El Amor menos pensado"

Ο Marcos και η Ana είναι παντρεμένοι εδώ και 25 χρόνια. Όταν ο μοναχογιός τους αποφασίζει να σπουδάσει στο εξωτερικό, το ζευγάρι μένει πίσω μόνο του, περνώντας μια υπαρξιακή κρίση, που τους οδηγεί στον χωρισμό. 


Οι Δεσποινίδες του Ροσφόρ (σε Ψηφιακή Επανέκδοση)Οι Δεσποινίδες του Ροσφόρ (σε Ψηφιακή Επανέκδοση)
"Les Demoiselles de Rochefort"

To κλασικό μιούζικαλ του Ζακ Ντεμί με την Κατρίν Ντενέβ και τις μουσικές του Μισέλ Λεγκράν, σε επανέκδοση.


Η Μεγάλη Νύχτα Της ΝάποληςΗ Μεγάλη Νύχτα Της Νάπολης
"La paranza dei bambini"
Μια ομάδα 15χρονων αγοριών από την Rione Sanità στη Νάπολη, που ονειρεύονται να κερδίσουν δύναμη και εύκολο χρήμα, μπαίνουν στον κόσμο του εγκλήματος της πόλης.

Το Μαγικό ΧαλίΤο Μαγικό Χαλί
"Hodja fra Pjort"

Ο Hodja είναι ένα αγόρι από το Pjort που ζει μια ειδυλλιακή και ασφαλή ζωή στη μικρή πατρίδα του. Επιθυμεί την περιπέτεια, αλλά ο πατέρας του αισθάνεται ότι ο κόσμος έχει πάρα πολλούς κινδύνους και επιμένει να μένει στο σπίτι. 


Ο Κομφορμίστας (Ψηφιακή Επανέκδοση)Ο Κομφορμίστας (Ψηφιακή Επανέκδοση)
"Il conformista"

Ρώμη, δύο χρόνια πριν το ξέσπασμα του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου. Ο Μαρσέλο ζει μια απόλυτα συμβατική ζωή. 


Η ΚαρδερίναΗ Καρδερίνα
"The Goldfinch"

Ο Θεόδωρος "Θίο" Ντέκερ ήταν 13 ετών όταν η μητέρα του σκοτώθηκε σε βομβιστική επίθεση στο Μητροπολιτικό Μουσείο Τέχνης. 


Μία Βροχερή Μέρα Στη Νέα ΥόρκηΜία Βροχερή Μέρα Στη Νέα Υόρκη
"A Rainy Day in New York"

Ο Γκάτσμπι και η Άσλεϊ ετοιμάζονται να περάσουν ένα ρομαντικό σαββατοκύριακο στη Νέα Υόρκη, όμως τα σχέδιά τους θα ανατραπούν όταν η Άσλεϊ αναλαμβάνει να πάρει συνέντευξη από τον σκηνοθέτη Ρόλαντ Πόλαρντ.


Το Τραγούδι Των ΣκορπιώνΤο Τραγούδι Των Σκορπιών
"The Song of Scorpions"

Η Νουράν, ανέμελη και προκλητικά ανεξάρτητη, είναι μια όμορφη, νεαρή γυναίκα, που μαθαίνει την αρχαία τέχνη του θεραπευτή από τη – σεβαστή από τους πάντες – γιαγιά της, η οποία γνωρίζει πώς να τραγουδήσει για να σώσει κάποιον από το τσίμπημα των σκορπιών. 



 Σελ. 35 από 57: << < > >>
Θερινά Σινεμά





Πρεμιέρες

Επίσης Προβάλλονται

Προσεχώς










Νέο App του Summer Cinemas

Κατεβάστε το στις φορητές συσκευές σας για άμεση ενημέρωση και αγορά εισιτηρίων προσφοράς.

qr-gplay qr-appst
icon-gplay icon-appstore