Η Javascript πρέπει να είναι ενεργοποιημένη για να συνεχίσετε!
ΑΡΧΕΙΟ ΤΑΙΝΙΩΝ
ShareThis
 Σελ. 4 από 56: << < > >>

Μυστήριο στη ΒενετίαΜυστήριο στη Βενετία
"A Haunting in Venice"

Ο διάσημος ντετέκτιβ Ηρακλής Πουαρό, συνταξιούχος πια και αυτοεξόριστος στη Βενετία, παρακολουθεί απρόθυμα μια αποκριάτικη συνεδρία σε ένα παρακμασμένο, στοιχειωμένο παλάτι. Όταν ένας από τους καλεσμένους δολοφονείται, ο ντετέκτιβ μπαίνει σε έναν σκοτεινό κόσμο γεμάτο σκιές και μυστικά.


Ταξίδι στα ΚύθηραΤαξίδι στα Κύθηρα
"Trip to Kythera"

Παρουσία της Φοίβης Οικονομοπούλου.

Ένας πολιτικός πρόσφυγας, ο Σπύρος, επιστρέφει γέρος πια στην πατρίδα του μετά από πολλά χρόνια εξορίας. Η επιστροφή είναι δύσκολη, αφού ακόμα και η γυναίκα του μοιάζει ξένη. Για την επίσημη πολιτεία, ο Σπύρος δεν ανήκει σε αυτόν τον τόπο, είναι ένας άντρας χωρίς εθνικότητα, με τη μνήμη του στραμμένη στο παρελθόν, ένας Οδυσσέας που γυρίζει σε ένα σπίτι που δεν υπάρχει. Όμως, ένας σκηνοθέτης, που θέλει να σκηνοθετήσει μια ταινία για τους πολιτικούς πρόσφυγες, θα ακολουθήσει τον Σπύρο σ’ αυτό το τελευταίο του ταξίδι.


Chungking Express (Ψηφιακή Επανέκδοση)Chungking Express (Ψηφιακή Επανέκδοση)
"Chungking Express"

Μια μυστηριώδης γυναίκα, που αναζητά την κλεμμένη ηρωίνη της, έχει μια εφήμερη ερωτική σχέση με έναν αστυνομικό. Την ίδια νύχτα ένας άλλος αστυνομικός συναντά την ονειροπόλα Φέι, που δουλεύει σε καντίνα και ονειρεύεται να γίνει αεροσυνοδός


Vicky Cristina BarcelonaVicky Cristina Barcelona
"Vicky Cristina Barcelona"

H Vicky και η Christina κάνουν ένα καλοκαιρινό ταξίδι στην Βαρκελώνη. Αν και καλές φιλές διαφέρουν σε πολλά: η Vicky σοβαρή και παραδοσιακή, και η Christina σεξουαλικά απελευθερωμένη και έτοιμη για όλα! Τριγυρνώντας στην ηλιόλουστη Βαρκελώνη τα δυο κορίτσια πέφτουν πάνω στον γοητευτικό Ισπανό ζωγράφο Juan Antonio που δεν διστάζει να τα αιφνιδιάσει με την ευθύτητα και την ειλικρίνειά του. Τους προτείνει λοιπόν να περάσουν ένα Σαββατοκύριακο οι τρεις τους στο σπίτι του και ό,τι προκύψει! Η έκπληξη θα είναι η πρώην γυναίκα του Juan Antonio, Maria- Elena που θα συμπληρώσει το παζλ. Κάντε τον λογαριασμό!


ΜπάτμανΜπάτμαν
"Batman"

Προλογίζει η Στελίνα Θεοδοσοπούλου
Γεν. είσοδος 6 ευρώ


Κάθε φορά που το σκοτάδι καλύπτει την Γκόθαμ Σίτι και όπου διαπράττεται έγκλημα, εμφανίζεται ο σκοτεινός εκδικητής Μπάτμαν για να το σταματήσει. Μύθος ή πραγματικότητα;


Λέιντι Μπαγκ & Κατ Νουάρ: Το Ξεκίνημα (μεταγλωττισμένο στα ελληνικά)Λέιντι Μπαγκ & Κατ Νουάρ: Το Ξεκίνημα (μεταγλωττισμένο στα ελληνικά)
"Miraculous: Ladybug & Cat Noir"

Όταν η ντροπαλή Μαρινέτ σώζει τη ζωή του μυστηριώδους Μάστερ Φου, εκείνος τη μεταμορφώνει στη σούπερ ηρωίδα Λέιντι Μπαγκ. Εντωμεταξύ, η Μαρινέτ είναι ερωτευμένη με τον Άντριεν, που και εκείνος έχει μεταμορφωθεί στον σούπερ ήρωα Κατ Νουάρ χάρη στα μάγια του Μάστερ Φου.


Drive My CarDrive My Car

Δύο χρόνια έχουν περάσει από τον απροσδόκητο θάνατο της συζύγου του, και ο Γιουσούκε Καφούκου, αναγνωρισμένος θεατρικός ηθοποιός και σκηνοθέτης, λαμβάνει την πρόταση να σκηνοθετήσει τον Θείο Βάνια για ένα φεστιβάλ της Χιροσίμα. Εξαναγκασμένος να αντιμετωπίσει αλήθειες από το παρελθόν που πονάνε, ο Γιουσούκε ξεκινάει, με τη βοήθεια της σοφέρ του, να αναζητεί εκείνα τα μυστικά που άφησε πίσω του η γυναίκα του και ακόμα τον στοιχειώνουν.


Η Περιφρόνηση (Επετειακή Επανέκδοση)Η Περιφρόνηση (Επετειακή Επανέκδοση)
"Le Mépris Reissue"

Ο Αμερικανός παραγωγός Τζέρεμι Πρόκος (Τζακ Πάλανς) προσλαμβάνει τον γνωστό Αυστριακό σκηνοθέτη Φριτς Λανγκ (υποδύεται τον εαυτό του στην ταινία) προκειμένου να μεταφέρει στον κινηματογράφο την Οδύσσεια του Ομήρου. Δυσαρεστημένος με την «καλλιτεχνική» προσέγγιση που ακολουθεί ο σκηνοθέτης, προσλαμβάνει τον Πωλ Ζαβάλ (Μισέλ Πικολί), συγγραφέα αστυνομικών ιστοριών και θεατρικών έργων, για να επεξεργαστεί το σενάριο. Η σύγκρουση μεταξύ καλλιτεχνικής έκφρασης και εμπορικής απήχησης ακολουθεί μια παράλληλη πορεία με την προοδευτική αποξένωση του Πωλ από τη σύζυγο του Καμίλ (Μπριζίτ Μπαρντό) η οποία φαίνεται να ξεκινά από τη στιγμή που ο Πωλ αφήνει την Καμίλ μόνη με τον εκατομμυριούχο παραγωγό.


Εύκολος ΣτόχοςΕύκολος Στόχος
"The Sitting Duck"

Η αληθινή ιστορία της επικεφαλής συνδικαλιστικής εκπροσώπου μιας γαλλικής πολυεθνικής πυρηνικής ενέργειας που γίνεται πληροφοριοδότης, καταγγέλλοντας άκρως απόρρητες συμφωνίες που συγκλονίζουν.


Η Καλόγρια IIΗ Καλόγρια II
"The Nun II"

1956 – Γαλλία. Ένας ιερέας δολοφονείται. Ένα κακό εξαπλώνεται. Το σίκουελ της παγκόσμιας επιτυχίας ακολουθεί την Αδελφή Αϊρίν, η οποία για μία ακόμα φορά έρχεται πρόσωπο με πρόσωπο με τον δαίμανο Βάλακ που κρύβεται πίσω από το τρομαχτικό προσωπείο μιας καλόγριας.


75 Μέρες75 Μέρες
"75 Dias"

H εξαφάνιση των τριών κοριτσιών του Αλκασέρ και η μετέπειτα ανακάλυψη των πτωμάτων τους σε ρηχό τάφο 75 μέρες μετά, σοκάρει ολόκληρη τη χώρα, η οποία παρακολουθεί με αγωνία όλες τις εξελίξεις.


Πνεύμα από ΣπίτιΠνεύμα από Σπίτι
"Finnick"

ΜΕ ΔΩΡΕΑΝ ΕΙΣΟΔΟ ΣΤΟΝ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ 5/9/23.

Ο Φίνικ είναι ένα νεαρό φιν, που δεν φαίνεται να ενδιαφέρεται για την ευθύνη που έχει να φτιάξει ένα ζεστό σπιτικό για την οικογένεια που θα μένει μαζί του.


Εμείς οι ΔύοΕμείς οι Δύο
"Just the Two of Us"

Όταν η Μπλανς συναντά τον Γκρεγκουάρ, νομίζει ότι βρήκε τον ιδανικό σύντροφο. Οι δεσμοί που τους δένουν μεγαλώνουν γρήγορα και ακολουθεί μια παθιασμένη σχέση, που οδηγεί στην συγκατοίκηση. Για την Μπλανς, μακριά από την οικογένειά της και τη δίδυμη αδερφή της, Ρόουζ, ξεκινά μια νέα ζωή. Όμως σιγά σιγά βρίσκεται εγκλωβισμένη στα χέρια ενός βαθιά κτητικού και επικίνδυνου άντρα.


ΠάθοςΠάθος
"Passion"

Ενας σκηνοθέτης γυρίζει μια ταινία δίχως να ξέρει και ο ίδιος το θέμα της, ενώ γύρω του κινούνται διάφορα πρόσωπα, μια εργάτρια, ένας εργοστασιάρχης, μια ξενοδόχος, δίχως και αυτοί να μπορούν να βρουν λύση στα κοινωνικά και υπαρξιακά τους προβλήματα.


Λέιντι Μπαγκ & Κατ Νουάρ: Το ΞεκίνημαΛέιντι Μπαγκ & Κατ Νουάρ: Το Ξεκίνημα
"Miraculous: Ladybug & Cat Noir, The Movie"

Όταν η ντροπαλή Μαρινέτ σώζει τη ζωή του μυστηριώδους Μάστερ Φου, εκείνος τη μεταμορφώνει στη σούπερ ηρωίδα Λέιντι Μπαγκ. Εντωμεταξύ, η Μαρινέτ είναι ερωτευμένη με τον Άντριεν, που και εκείνος έχει μεταμορφωθεί στον σούπερ ήρωα Κατ Νουάρ χάρη στα μάγια του Μάστερ Φου.


Το Χέρι που Σκοτώνει (Επετειακή Ψηφιακή Επανέκδοση)Το Χέρι που Σκοτώνει (Επετειακή Ψηφιακή Επανέκδοση)
"Shadow of a Doubt"

Mια νεαρή γυναίκα, η Τσάρλι, ζει στη Σάντα Ρόζα, μια σχεδόν ειδυλλιακή μα πληκτική μικρή πόλη στην Καλιφόρνια. Ενθουσιάζεται όταν ένας γοητευτικός και εκλεπτυσμένος θείος έρχεται να επισκεφθεί την οικογένειά της -ωστόσο, η Τσάρλι σύντομα γίνεται καχύποπτη με τη συμπεριφορά του θείου της και υποψιάζεται ότι μπορεί να είναι ένας κατά συρροή δολοφόνος που τρομοκρατεί τη χώρα.


Week EndWeek End
"Week End"

Γαλλία, λίγο πριν από την εξέγερση του Μάη το '68, μια κοινωνία που βουλιάζει μέσα στον καταναλωτισμό και το μόνο που την ενδιαφέρει είναι να πάρει αυτοκίνητο και να τρέξει στην εξοχή το Σαββατοκύριακο. 


Βασίλισσα ΜαργκόΒασίλισσα Μαργκό
"La Reine Margot"
Η Μαργκό, κόρη της Αικατερίνης των Μεδίκων, παντρεύεται τον προτεστάντη βασιλιά της Ναβάρ για να συμφιλιώσει καθολικούς και προτεστάντες. Τα αδέλφια της όμως αιματοκυλούν το γάμο τη νύχτα του Αγίου Βαρθολομαίου.

Ντοκιμαντέρ Ennio: The MaestroΝτοκιμαντέρ Ennio: The Maestro
"Ennio: The Maestro"

Ο βραβευμένος με Όσκαρ σκηνοθέτης του «Σινεμά ο Παράδεισος», Giuseppe Tornatore, συγκέντρωσε στην ταινία του μερικούς από τους σημαντικότερους δημιουργούς του παγκόσμιου σινεμά και της μουσικής για να υποκλιθούν στο μεγαλείο του Μαέστρο. 


Κάποτε στην ΑμερικήΚάποτε στην Αμερική
"Once Upon a Time in America"

Νέα Υόρκη, δεκαετία του ΄70. Ένας ηλικιωμένος, επικηρυγμένος από το οργανωμένο έγκλημα, επιστρέφει στην πόλη. Πρόκειται για έναν γκάνγκστερ με το παρατσούκλι Νουντλς, που μεγάλωσε στην εβραϊκή συνοικία, ανήλικος ακόμα έγινε αρχηγός συμμορίας, και στα χρόνια που ακολούθησαν συνέδεσε το όνομά του με τη "χρυσή εποχή" των παρανόμων.


Άνοιξη, καλοκαίρι, φθινόπωρο, χειμώνας... και άνοιξηΆνοιξη, καλοκαίρι, φθινόπωρο, χειμώνας... και άνοιξη
"Spring, Summer, Fall, Winter... and Spring"
Η ενηλικίωση ενός μαθητευόμενου μοναχού και ο αέναος κύκλος της ζωής. Ο κύκλος των τεσσάρων εποχών συνθέτουν τον δρόμο που καλείται να διανύσει. Βραβείο Κοινού Φεστιβάλ Σαν Σεμπαστιάν και πολλές συμμετοχές σε φεστιβάλ. Μια λυρική ταινία που βρίσκεται σίγουρα στις ταινίες που άλλαξαν το νοτιοκορεάτικο σινεμά και έγινε ευρέως γνωστή.

Gran TurismoGran Turismo
"Gran Turismo"

Η ταινία Gran Turismo είναι βασισμένη στην απίστευτη αληθινή ιστορία μιας ομάδας αουτσάιντερ– ένας σκληρά εργαζόμενος gamer (Archie Madekwe), ένας πρώην οδηγός αγώνων (David Harbour), και ένας ιδεαλιστής παράγοντας του μηχανοκίνητου αθλητισμού (Orlando Bloom).


Επιστροφή στο ΜέλλονΕπιστροφή στο Μέλλον
"Back to the Future"

Ο Μάρτι ΜακΦλάι είναι ένας φευγάτος νεαρός κι έχει φίλο τον επιστήμονα Έμετ Μπράουν. Χωρίς να το πολυκαταλάβει, μπαίνει στη χρονομηχανή που εφηύρε ο Έμετ και βρίσκεται στην ίδια πόλη 30 χρόνια πριν. Τώρα πρέπει να βρει τρόπο να επιστρέψει χωρίς να χαλάσει το χρονικό συνεχές...


Donnie DarkoDonnie Darko
"Donnie Darko"

Ο Ντόνι Ντάρκο είναι ένας πανέξυπνος νεαρός, με ζωηρή φαντασία και ωριμότητα εντυπωσιακή για την ηλικία του. Έχει όμως ένα σοβαρό πρόβλημα: τον Φρανκ, ένα πλάσμα, που αν και είναι γέννημα της φαντασίας του, τον συμβουλεύει και τον καθοδηγεί σαν να ήταν υπαρκτό πρόσωπο.


Ολα Πάνε ΚαλάΟλα Πάνε Καλά
"Tout va Βien"

Με φόντο την κατάληψη ενός εργοστασίου από τους εργάτες του, ένας Γάλλος σκηνοθέτης και μία Αμερικάνα δημοσιογράφος αναρωτιούνται αν όλα πάνε καλά στην πολιτική, την τέχνη και τις προσωπικές τους σχέσεις.



 Σελ. 4 από 56: << < > >>

Νέο App του Summer Cinemas

Κατεβάστε το στις φορητές συσκευές σας για άμεση ενημέρωση και αγορά εισιτηρίων προσφοράς.

qr-gplay qr-appst
icon-gplay icon-appstore