Η Javascript πρέπει να είναι ενεργοποιημένη για να συνεχίσετε!
ΑΡΧΕΙΟ ΤΑΙΝΙΩΝ
ShareThis
 Σελ. 5 από 56: << < > >>

Αντίστροφη ΜέτρησηΑντίστροφη Μέτρηση
"Retribution"

Όταν μια νοσοκόμα κατεβάζει μια εφαρμογή στο κινητό της που ισχυρίζεται πως μπορεί να προβλέψει πότε θα πεθάνει ένας άνθρωπος, η εφαρμογή της την προειδοποιεί πως της απομένουν μονάχα τρεις μέρες ακόμα. 


Το Τελευταίο ΣημείωμαΤο Τελευταίο Σημείωμα
"Το Τελευταίο Σημείωμα"

Ένας κρατούμενος που εκτελεί χρέη διερμηνέα του Γερμανού διοικητή του στρατοπέδου κατά τη διάρκεια της Κατοχής βρίσκεται σε δίλημμα ζωής, όταν ο τελευταίος του προτείνει να εξαιρεθεί από μια λίστα 200 μελλοθάνατων, βάζοντας στη θέση του κάποιον άλλο.


Sweet MovieSweet Movie
"Sweet Movie"

Αφού κέρδισε το «διαγωνισμό παρθενίας», η Μις Καναδάς παντρεύεται έναν πλούσιο Αμερικανό επιχειρηματία. Πολύ γρήγορα δραπετεύει από τη χρυσή φυλακή της και ανακαλύπτει τον πραγματικό κόσμο παρέα με μια αναρχική κολεκτίβα που διασχίζει τον Σηκουάνα με ένα πλοιάριο.


Ο Απίθανος Μορίς (μεταγλωττισμένο)Ο Απίθανος Μορίς (μεταγλωττισμένο)
"The Amazing Maurice"

Ο Μορίς είναι μια γάτα τζίντζερ του δρόμου που σκέφτεται μια απάτη για να βγάζει χρήματα με το να γίνει φίλος με μια ομάδα αρουραίων που έμαθαν να μιλάνε μόνοι τους. Όταν ο Μορίς και τα τρωκτικά συναντούν μια βιβλιοφάγο που λέγεται Μαλίσια, ο μικρός τους απατεώνας σύντομα πέφτει μέσα στον αγωγό.


Fargo (Ψηφιακή 4K Επανέκδοση)Fargo (Ψηφιακή 4K Επανέκδοση)
"Fargo"

Ένας απελπισμένος πωλητής αυτοκινήτων οργανώνει την απαγωγή της συζύγου του, με την ελπίδα να αποσπάσει λύτρα από τον πλούσιο πεθερό του. 


Μια του... ΨεύτηΜια του... Ψεύτη
"Menteur"

Ο Ζερόμ, είναι πωλητής σκαφών αναψυχής στη Νίκαια. Αλλά αν ρωτήσετε τον ίδιον, στον ελεύθερο χρόνο του ο Ζερόμ είναι επίσης αστροναύτης, παγκόσμιος πρωταθλητής στο καράτε και κολλητός της Μις Υφήλιος. Στην πραγματικότητα, ο Ζερόμ είναι παθολογικός ψεύτης.


Επάγγελμα: ΡεπόρτερΕπάγγελμα: Ρεπόρτερ
"Professione: reporter"

Αρχές τις δεκαετίας του 70. Ο επιτυχημένος βρετανός δημοσιογράφος Ντέιβιντ Λοκ (Τζακ Νίκολσον) περιπλανιέται στην υποσαχάρια Αφρική, προσπαθώντας να γυρίσει ένα ντοκιμαντέρ για το τοπικό αντάρτικο. Σε μια απόπειρα να αλλάξει ζωή, θα οικειοποιηθεί την ταυτότητα ενός νεκρού άντρα, του μυστηριώδους Ντέιβιντ Ρόμπερτσον.


ΤσίουΤσίου
"Tsiou"

Ο Τσίου είναι ηρωινομανής. Ψάχνοντας να βρει ηρωίνη τη δύσκολη μέρα του Δεκαπενταύγουστου, συναντά, μέσω της αδελφής του Στέλλας και του μαφιόζου άντρα της, Στέλιου, αρκετούς ανθρώπους. Τα πράγματα μπερδεύονται αρκετά, και η περιπλάνηση στο κέντρο της Αθήνας συνεχίζεται για την πολυπόθητη δόση.


Είμαι ο ΈρωταςΕίμαι ο Έρωτας
"Io sono l'amore"

Μια αριστοκρατική Art Deco βίλα του Μιλάνου, που ανήκει στους Ρέκι μια πανίσχυρη οικογένεια βιομηχάνων. Είναι η βραδιά των γενεθλίων του ιδρυτή της επιχείρησης, που πρόκειται ν’ ανακοινώσει την αλλαγή σκυτάλης στη μικρή αυτοκρατορία που ο ίδιος δημιούργησε.


Η Αυτοκρατορία των ΑισθήσεωνΗ Αυτοκρατορία των Αισθήσεων
"In the Realm of the Senses"

Η ιστορία περιστρέφεται γύρω από την παθιασμένη ερωτική σχέση της Σάντα Άμπε, πρώην πόρνης και νυν υπηρέτριας ενός ξενώνα, και του εργοδότη της, Κιτσίσο Ίσιντα. Καθώς οι ερωτικές εμπειρίες του ζευγαριού γίνονται εντονότερες, το πάθος μετατρέπεται σε εμμονή και το ζευγάρι απομονώνεται στον δικό του μικρόκοσμο. Η Σάντα γίνεται όλο και πιο κτητική και εκείνος όλο και πιο πρόθυμος να την ικανοποιήσει. Έτσι, πειραματίζονται με επικίνδυνα ερωτικά παιχνίδια, τα οποία τελικά θα τους οδηγήσουν σ’ ένα βίαιο τέλος ως πράξη υπέρτατης ικανοποίησης…


Γελάει Καλύτερα Όποιος Γελάει ΤελευταίοςΓελάει Καλύτερα Όποιος Γελάει Τελευταίος
"Les Vengeances de Maître Poutifard"

Ο Ρομπέρ Πουτιφάρ δεν τα βρήκε ποτέ εύκολα στη ζωή του. Ως δάσκαλος στο γυμνάσιο, τον κορόιδευαν οι μαθητές σε όλη τη διάρκεια της καριέρας του. Μετά από τριάντα επτά χρόνια, ενώ ζει ακόμα με τη μητέρα του, και τα αφήνει όλα πίσω. Ή μήπως όχι; Βαθιά στο μυστικό του καταφύγιο, ο πρώην δάσκαλος σχεδιάζει να εκδικηθεί τα παιδιά που του έκαναν τη ζωή κόλαση.


Ο Εχθρός Δίπλα μουΟ Εχθρός Δίπλα μου
"As bestas"

Ο Βενσάν και η Ολγκά είναι ένα ζευγάρι από τη Γαλλία που ζει που εδώ και καιρό σε ένα χωριό στην ενδοχώρα της Γαλικίας. Εκεί ζουν μια ήσυχη καθημερινότητα, φυτεύοντας τα λαχανικά τους και ανακαινίζοντας εγκαταλειμμένα σπίτια, αν και η συμβίωσή τους με τους ντόπιους δεν είναι και τόσο ρόδινη. Η εναντίωσή τους στην προοπτική δημιουργίας ενός αιολικού πάρκου, θα πυροδοτήσει συγκρούσεις με τους γείτονες, και η συνύπαρξή τους δεν θα είναι ποτέ ξανά ίδια.


I Love GreeceI Love Greece
"I Love Greece"

Ο Jean και η Μαρίνα πάνε στην Αθήνα για τις καλοκαιρινές διακοπές τους. Εκεί θα συναντηθούν με την οικογένεια της Μαρίνας. Όσο οι δυο τους ετοιμάζουν ένα ρομαντικό ταξίδι, η οικογένεια της Μαρίνας αποφασίζει να τους ακολουθήσει και όλα ξεκινάνε να πηγαίνουν λάθος.


Διακοπές στη Ρώμη (Επετειακή Ψηφιακή Επανέκδοση)Διακοπές στη Ρώμη (Επετειακή Ψηφιακή Επανέκδοση)
"Roman Holiday"

Η πριγκίπισσα Άννα βρίσκεται στη μέση μιας πολύ προβεβλημένης περιοδείας στις πρωτεύουσες της Ευρώπης. Όταν η ίδια και η συνοδεία της φτάνουν στη Ρώμη, αποφασίζει να δραπετεύσει από τα βασιλικά της καθήκοντα και ενώ περιπλανιέται στην πόλη, γνωρίζει έναν Αμερικανό δημοσιογράφο, τον Τζο Μπράντλεϊ, που αποφασίζει να περάσει χρόνο μαζί της προσποιούμενος ότι δεν ξέρει ποια είναι.


Η Απόδραση του '77Η Απόδραση του '77
"Modelo 77"

Δύο χρόνια μετά την κατάρρευση του καθεστώτος Φράνκο στην Ισπανία και την παροχή αμνηστίας στους πολιτικούς κρατουμένους των ισπανικών φυλακών από τη δημοκρατική κυβέρνηση που διαδέχθηκε τη φρανκική δικτατορία, ένας προφυλακισμένος νεαρός λογιστής περιμένει τη δίκη του, αντιμετωπίζοντας μια ποινή 20 χρόνων, καθώς κατηγορείται για υπεξαίρεση.


Δύο Εγκλήματα Κάτω από τον Ήλιο (Ψηφιακή 4Κ Επανέκδοση)Δύο Εγκλήματα Κάτω από τον Ήλιο (Ψηφιακή 4Κ Επανέκδοση)
"Evil Under the Sun"

Κάνοντας διακοπές στα ελληνικά νησιά, ο διάσημος Βέλγος ντετέκτιβ Ηρακλής Πουαρό εντόπισε μια όμορφη γυναίκα στην παραλία. Συνειδητοποιώντας ότι ήταν νεκρή, δεν της πρότεινε να βγουν για φαγητό…


Λούστρο ΠαπουτσιώνΛούστρο Παπουτσιών
"Sciuscià"

Δυο ανήλικοι λούστροι μπλέκονται άθελά τους με τα κλοπιμαία μιας ληστείας και οδηγούνται στο αναμορφωτήριο, όπου η φιλία τους θα δοκιμαστεί με μοιραίο τρόπο.


Το Θεώρημα (English Version)Το Θεώρημα (English Version)
"Teorema"

Ένας άγνωστος επισκέπτεται μια εύπορη οικογένεια. Διαδοχικά θα αποπλανήσει την καμαριέρα, το γιο, τη μητέρα, την κόρη και τελικά τον πατέρα. Αφού φύγει, κανείς τους δεν μπορεί να συνεχίσει τη ζωή του όπως πριν.


FrankenhookerFrankenhooker
"Frankenhooker"

Προλογιζει η ομαδα The Film Pit

Ένας φοιτητής ιατρικής που εγκατέλειψε τις σπουδές του χάνει την αρραβωνιαστικιά του μετά από ένα τραγικό συμβάν και αποφασίζει να την φέρει πίσω στην ζωή! Δυστυχώς το μόνο που έχει καταφέρει να σώσει είναι το κεφάλι της οπότε παρασύρει πόρνες σε δωμάτια ξενοδοχείου ώστε να πάρει από αυτές τα κομμάτια που του χρειάζονται για να συναρμολογήσει την γυναίκα της ζωής του!


Αγαπημένο μου ΗμερολόγιοΑγαπημένο μου Ημερολόγιο
"Caro Diario"

Ο Ιταλός σκηνοθέτης και ηθοποιός Νάνι Μορέτι γυρίζει με τη βέσπα του τη Ρώμη, ταξιδεύει στα νησιά της Σικελίας και αφηγείται τις περιπέτειες του με τους γιατρούς. H καλύτερη ταινία του Νάνι Μορέτι, μια αποκαλυπτική, νοσταλγική, αστεία, τραγική, σινεφίλ και βαθιά ανθρώπινη βόλτα με μια βέσπα. Βραβείο Σκηνοθεσίας στο Φεστιβάλ Καννών του 1993. Ο Νάνι ταξιδεύει με τη βέσπα του ανά την ιταλική ύπαιθρο!


Μια Ξεχωριστή Συμμορία (Ψηφιακή Επανέκδοση)Μια Ξεχωριστή Συμμορία (Ψηφιακή Επανέκδοση)
"Bande à part"

Μια νεαρή γυναίκα, η Οντίλ, ζει με την εύπορη θεία της στο Παρίσι.  Στο πανεπιστήμιο που φοιτά, συναντά τον Φρανς και τον Άρθουρ, 2 γοητευτικούς νεαρούς που συνεχώς φλερτάρουν μαζί της, και εκείνη τους αποκαλύπτει πως υπάρχει ένα μεγάλο ποσό, κρυμμένο στο σπίτι. Έτσι λοιπόν αυτή η απίθανη «συμμορία» αποφασίζει να κλέψει τα χρήματα, και να το σκάσει με προορισμό την περιπέτεια.


Σημάδια του ΚαλοκαιριούΣημάδια του Καλοκαιριού
"Summer Scars"

Τα αδέρφια Τόνι και Νοέ περνούν τις μεγάλες, βασανιστικές μέρες του καλοκαιριού παίζοντας παιχνίδια τύχης και θανάτου – ώσπου ένα ατύχημα θα αλλάξει τη ζωή τους για πάντα. 


Τα Παιδιά των ΆλλωνΤα Παιδιά των Άλλων
"Les Εnfants des Αutres"

Η Ρέιτσελ λατρεύει τη ζωή της, τους μαθητές της, τους φίλους της, τον πρώην της, τα μαθήματα κιθάρας της. Όταν ερωτεύεται τον Ali, πλησιάζει την 4χρονη κόρη του, Leila. Την χώνει μέσα της, τη φροντίζει και την αγαπά σαν μητέρα... πράγμα που δεν είναι. Οχι ακόμα. Η Ρέιτσελ είναι 40. Η επιθυμία για μια δική της οικογένεια δυναμώνει αλλά ο χρόνος τρέχει. Είναι πολύ αργά;


ΝοέμβρηςΝοέμβρης
"Novembre"

Στις 13 Νοεμβρίου του 2015 το Παρίσι στιγματίστηκε από πολλαπλές τρομοκρατικές
επιθέσεις, μεταξύ των οποίων και αυτή στη θέατρο Μπατακλάν όπου δεκάδες άνθρωποι βρήκαν τραγικό θάνατο από τα πυρά μιας ομάδας αδίστακτων τρομοκρατών. Η συναρπαστική ταινία ακολουθεί τις δραματικές μέρες που ακολούθησαν και τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των αρχών να εντοπίσουν τους δράστες και τους συνεργούς τους. H γεμάτη καταιγιστική δράση αρχική σκηνή της
ταινίας είναι γυρισμένη στην Αθήνα.


Meg 2: Η ΤάφροςMeg 2: Η Τάφρος
"Meg 2: The Trench"

Τα μέλη μιας παράτολμης ερευνητικής ομάδας βουτάνε στα βαθύτερα σημεία του ωκεανούκαι καταλήγουν να παλεύουν για τη ζωή τους όταν πέσουν πάνω σε μία επικίνδυνηαποστολή εξόρυξης.



 Σελ. 5 από 56: << < > >>

Νέο App του Summer Cinemas

Κατεβάστε το στις φορητές συσκευές σας για άμεση ενημέρωση και αγορά εισιτηρίων προσφοράς.

qr-gplay qr-appst
icon-gplay icon-appstore