Η Javascript πρέπει να είναι ενεργοποιημένη για να συνεχίσετε!
ΑΡΧΕΙΟ ΤΑΙΝΙΩΝ
ShareThis
 Σελ. 6 από 57: << < > >>

Γελάει Καλύτερα Όποιος Γελάει ΤελευταίοςΓελάει Καλύτερα Όποιος Γελάει Τελευταίος
"Les Vengeances de Maître Poutifard"

Ο Ρομπέρ Πουτιφάρ δεν τα βρήκε ποτέ εύκολα στη ζωή του. Ως δάσκαλος στο γυμνάσιο, τον κορόιδευαν οι μαθητές σε όλη τη διάρκεια της καριέρας του. Μετά από τριάντα επτά χρόνια, ενώ ζει ακόμα με τη μητέρα του, και τα αφήνει όλα πίσω. Ή μήπως όχι; Βαθιά στο μυστικό του καταφύγιο, ο πρώην δάσκαλος σχεδιάζει να εκδικηθεί τα παιδιά που του έκαναν τη ζωή κόλαση.


Ο Εχθρός Δίπλα μουΟ Εχθρός Δίπλα μου
"As bestas"

Ο Βενσάν και η Ολγκά είναι ένα ζευγάρι από τη Γαλλία που ζει που εδώ και καιρό σε ένα χωριό στην ενδοχώρα της Γαλικίας. Εκεί ζουν μια ήσυχη καθημερινότητα, φυτεύοντας τα λαχανικά τους και ανακαινίζοντας εγκαταλειμμένα σπίτια, αν και η συμβίωσή τους με τους ντόπιους δεν είναι και τόσο ρόδινη. Η εναντίωσή τους στην προοπτική δημιουργίας ενός αιολικού πάρκου, θα πυροδοτήσει συγκρούσεις με τους γείτονες, και η συνύπαρξή τους δεν θα είναι ποτέ ξανά ίδια.


I Love GreeceI Love Greece
"I Love Greece"

Ο Jean και η Μαρίνα πάνε στην Αθήνα για τις καλοκαιρινές διακοπές τους. Εκεί θα συναντηθούν με την οικογένεια της Μαρίνας. Όσο οι δυο τους ετοιμάζουν ένα ρομαντικό ταξίδι, η οικογένεια της Μαρίνας αποφασίζει να τους ακολουθήσει και όλα ξεκινάνε να πηγαίνουν λάθος.


Το Θεώρημα (English Version)Το Θεώρημα (English Version)
"Teorema"

Ένας άγνωστος επισκέπτεται μια εύπορη οικογένεια. Διαδοχικά θα αποπλανήσει την καμαριέρα, το γιο, τη μητέρα, την κόρη και τελικά τον πατέρα. Αφού φύγει, κανείς τους δεν μπορεί να συνεχίσει τη ζωή του όπως πριν.


Λούστρο ΠαπουτσιώνΛούστρο Παπουτσιών
"Sciuscià"

Δυο ανήλικοι λούστροι μπλέκονται άθελά τους με τα κλοπιμαία μιας ληστείας και οδηγούνται στο αναμορφωτήριο, όπου η φιλία τους θα δοκιμαστεί με μοιραίο τρόπο.


FrankenhookerFrankenhooker
"Frankenhooker"

Προλογιζει η ομαδα The Film Pit

Ένας φοιτητής ιατρικής που εγκατέλειψε τις σπουδές του χάνει την αρραβωνιαστικιά του μετά από ένα τραγικό συμβάν και αποφασίζει να την φέρει πίσω στην ζωή! Δυστυχώς το μόνο που έχει καταφέρει να σώσει είναι το κεφάλι της οπότε παρασύρει πόρνες σε δωμάτια ξενοδοχείου ώστε να πάρει από αυτές τα κομμάτια που του χρειάζονται για να συναρμολογήσει την γυναίκα της ζωής του!


Αγαπημένο μου ΗμερολόγιοΑγαπημένο μου Ημερολόγιο
"Caro Diario"

Ο Ιταλός σκηνοθέτης και ηθοποιός Νάνι Μορέτι γυρίζει με τη βέσπα του τη Ρώμη, ταξιδεύει στα νησιά της Σικελίας και αφηγείται τις περιπέτειες του με τους γιατρούς. H καλύτερη ταινία του Νάνι Μορέτι, μια αποκαλυπτική, νοσταλγική, αστεία, τραγική, σινεφίλ και βαθιά ανθρώπινη βόλτα με μια βέσπα. Βραβείο Σκηνοθεσίας στο Φεστιβάλ Καννών του 1993. Ο Νάνι ταξιδεύει με τη βέσπα του ανά την ιταλική ύπαιθρο!


Τα Παιδιά των ΆλλωνΤα Παιδιά των Άλλων
"Les Εnfants des Αutres"

Η Ρέιτσελ λατρεύει τη ζωή της, τους μαθητές της, τους φίλους της, τον πρώην της, τα μαθήματα κιθάρας της. Όταν ερωτεύεται τον Ali, πλησιάζει την 4χρονη κόρη του, Leila. Την χώνει μέσα της, τη φροντίζει και την αγαπά σαν μητέρα... πράγμα που δεν είναι. Οχι ακόμα. Η Ρέιτσελ είναι 40. Η επιθυμία για μια δική της οικογένεια δυναμώνει αλλά ο χρόνος τρέχει. Είναι πολύ αργά;


ΝοέμβρηςΝοέμβρης
"Novembre"

Στις 13 Νοεμβρίου του 2015 το Παρίσι στιγματίστηκε από πολλαπλές τρομοκρατικές
επιθέσεις, μεταξύ των οποίων και αυτή στη θέατρο Μπατακλάν όπου δεκάδες άνθρωποι βρήκαν τραγικό θάνατο από τα πυρά μιας ομάδας αδίστακτων τρομοκρατών. Η συναρπαστική ταινία ακολουθεί τις δραματικές μέρες που ακολούθησαν και τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των αρχών να εντοπίσουν τους δράστες και τους συνεργούς τους. H γεμάτη καταιγιστική δράση αρχική σκηνή της
ταινίας είναι γυρισμένη στην Αθήνα.


Meg 2: Η ΤάφροςMeg 2: Η Τάφρος
"Meg 2: The Trench"

Τα μέλη μιας παράτολμης ερευνητικής ομάδας βουτάνε στα βαθύτερα σημεία του ωκεανούκαι καταλήγουν να παλεύουν για τη ζωή τους όταν πέσουν πάνω σε μία επικίνδυνηαποστολή εξόρυξης.


Μια Ξεχωριστή Συμμορία (Ψηφιακή Επανέκδοση)Μια Ξεχωριστή Συμμορία (Ψηφιακή Επανέκδοση)
"Bande à part"

Μια νεαρή γυναίκα, η Οντίλ, ζει με την εύπορη θεία της στο Παρίσι.  Στο πανεπιστήμιο που φοιτά, συναντά τον Φρανς και τον Άρθουρ, 2 γοητευτικούς νεαρούς που συνεχώς φλερτάρουν μαζί της, και εκείνη τους αποκαλύπτει πως υπάρχει ένα μεγάλο ποσό, κρυμμένο στο σπίτι. Έτσι λοιπόν αυτή η απίθανη «συμμορία» αποφασίζει να κλέψει τα χρήματα, και να το σκάσει με προορισμό την περιπέτεια.


Σημάδια του ΚαλοκαιριούΣημάδια του Καλοκαιριού
"Summer Scars"

Τα αδέρφια Τόνι και Νοέ περνούν τις μεγάλες, βασανιστικές μέρες του καλοκαιριού παίζοντας παιχνίδια τύχης και θανάτου – ώσπου ένα ατύχημα θα αλλάξει τη ζωή τους για πάντα. 


Ο Λόρενς της ΑραβίαςΟ Λόρενς της Αραβίας
"Lawrence of Arabia"

Ο Τ.Ε. Λώρενς είναι αξιωματικός του αγγλικού στρατού στην Αίγυπτο, στις αρχές του 20ού αιώνα. Τα συμφέροντα της χώρας του θα τον στείλουν να εποπτεύσει τον πόλεμο που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στους Άραβες και τους κατακτητές Τούρκους. Ο Λώρενς θα παρασυρθεί από τη δύναμη του αγώνα των Αράβων και θα γίνει ένα με αυτούς, γράφοντας ιστορία ως ο Λώρενς της Αραβίας.


Στοιχειωμένο ΑρχοντικόΣτοιχειωμένο Αρχοντικό
"Haunted Mansion"

Εμπνευσμένη από το κλασικό τρενάκι που βρίσκεται στο θεματικό πάρκο της Disneyland, η ταινία ΣΤΟΙΧΕΙΩΜΕΝΟ ΑΡΧΟΝΤΙΚΟ (Haunted Mansion) διηγείται την ιστορία μιας γυναίκας και του γιού της, οι οποίοι προσλαμβάνουν μια αταίριαστη ομάδα υποτιθέμενων ειδικών σε ζητήματα περί πνευμάτων, για να τους βοηθήσουν να ξεφορτωθούν τους υπερφυσικούς καταληψίες του σπιτιού τους.


Μπαμπάς να σου Πετύχει...Μπαμπάς να σου Πετύχει...
"About My Father"

Ο Σεμπάστιαν ενθαρρύνεται από τη μνηστή του να φέρει τον πρώην κομμωτή και ιταλό μετανάστη πατέρα του, τον Σάλβο, ώστε να περάσουν ένα σαββατοκύριακο με την πάμπλουτη και εκκεντρική οικογένεια της. Οι διαπολιτισμικές μάχες όμως δεν αργούν να ξεσπάσουν, και ο Σεμπάστιαν με τον Σάλβο θα πάρουν το μάθημα τους πάνω στο τι σημαίνει οικογένεια.


ΚαμουφλάζΚαμουφλάζ
"Masquerade"

Ο Αντριέν είναι πρώην χορευτής που αναγκάστηκε να εγκαταλείψει την καριέρα του εξαιτίας ενός ατυχήματος. Περνά πλέον τις μέρες του ως συνοδός της Μάρθα Ντιβάλ, μιας πλούσιας αλλά ξεπεσμένης ντίβας του κινηματογράφου που αναπολεί τα παλιά της μεγαλεία. Τα πράγματα αλλάζουν όταν ο Αντριέν θα γνωρίσει τη Μαργκό, η οποία φαίνεται εξίσου χαμένη όπως κι αυτός. Η Μαργκό, όμως, δε φοβάται να πάρει ρίσκα, κάτι που «ξυπνά» τον Αντριέν από τον λήθαργό του και τον κάνει να την ερωτευτεί κεραυνοβόλα.


Blue JeanBlue Jean
"Blue Jean"

Αγγλία, 1988: Η συντηρητική κυβέρνηση της Μάργκαρετ Θάτσερ πρόκειται να ψηφίσει έναν νόμο που στιγματίζει τους γκέι και τις λεσβίες. Η Τζιν, μια γυμνάστρια που προπονεί μια τάξη από οργισμένα λυκειοκόριτσα, αισθάνεται ολοένα και πιο παγιδευμένη στη διπλή της ζωή. Καθώς η πίεση αυξάνεται από όλες τις πλευρές, η άφιξη ενός νέου κοριτσιού στο σχολείο δημιουργεί μια κρίση που θα φέρει τη Ζαν αντιμέτωπη με καινούργιες ηθικές, αξιακές, υπαρξιακές προκλήσεις.


Night OutNight Out
"Night Out"

Η προβολή της Δευτέρας 31/7 στον κινηματογράφο ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ θα γίνει παρουσία του σκηνοθέτη που θα προλογίσει την ταινία.


Σάββατο βράδυ στο Βερολίνο. Ένα πολύχρωμο μίγμα ετερο-ομοφυλόφιλων, μόνων ή σε παρέες, βγαίνουν να διασκεδάσουν, εξερευνώντας τη νυχτερινή πόλη και τις σχέσεις τους. Οι ιστορίες των πρωταγωνιστών θα μπλεχτούν τελικά στο KitKatClub, θρυλικό για τα «διονυσιακά» πάρτι του, όπου θα έρθουν τα πάνω κάτω.


Fantastic PlanetFantastic Planet
"Fantastic Planet"

Επετειακή προβολή για τα 50 χρόνια απο την κυκλοφορία της.
Προλογίζει ο Φοίβος Κρομμύδας.
Γεν. είσοδος 6 ευρώ


Στον πλανήτη Ιγκάμ ζουν γιγαντιαία ανδροειδή που τα λένε Ντράαγκς. Aυτά τα ανδροειδή μεγαλώνουν μικροσκοπικά ανθρώπινα όντα που τα φωνάζουν Ομς. Ομως κάποια μέρα, το Ομ της νεαρής Τίβα αποδεικνύεται πιο έξυπνο και εξαιτίας του θα ξεσπάσει μια εξέγερση..


Ουγκέτσου ΜονογκατάριΟυγκέτσου Μονογκατάρι

Στην Ιαπωνία του 16ου αιώνα, δύο φιλόδοξοι αγρότες επιθυμούν να αλλάξουν την τύχη τους. Ο αγγειοπλάστης Genjuro αποφασίζει να πάει στο Κιότο και να πουλήσει τα εμπορεύματά του, ενώ ο γαμπρός του Tobei αποφασίζει να γίνει Σαμουράι. Εξαιτίας του εμφυλίου πολέμου, το χωριό τους σύντομα καταστρέφεται από τους επιδρομικούς στρατούς και ο Genjuro επιζεί ως εκ θαύματος. Και οι δύο παίρνουν τις γυναίκες τους και κατευθύνονται προς την πόλη. Στη συνέχεια, ο Genjuro στέλνει τη σύζυγό του πίσω στο σπίτι, και της υπόσχεται πως θα επιστρέψει σύντομα, ενώ ο Tobei, εγκαταλείπει τη σύζυγό του για να γίνει Σαμουράι. Εν τω μεταξύ, μια πλούσια ευγενής γυναίκα, η λαίδη Wakasa, δείχνει ενδιαφέρον για τα προϊόντα του Genjuro, και τον προσκαλεί στο μέγαρό της.


Ζαν ντι Μπαρί, η Ερωμένη του ΒασιλιάΖαν ντι Μπαρί, η Ερωμένη του Βασιλιά
"Jeanne du Barry"

Η Ζαν Βοβερνιέ, μια γυναίκα της εργατικής τάξης αποφασισμένη να ανέβει κοινωνικά, χρησιμοποιεί τη γοητεία της για να ξεφύγει από τη φτωχή της κατάσταση. Ο αγαπημένος της, ο Κόμης Ντι Μπαρί, που έγινε πλούσιος χάρη στις ερωτικές ίντριγκες της Ζαν, επιθυμεί να την παρουσιάσει στον βασιλιά και ενορχηστρώνει μια συνάντηση μέσω του σημαίνοντος Δούκα του Ρισελιέ.
Η συνάντηση ξεπερνά κατά πολύ τις προσδοκίες του: για τον Λουδοβίκο XV και τη Ζαν, είναι έρωτας με την πρώτη ματιά. Ακολουθεί σκάνδαλο.


Άκου τη ΜαμάΆκου τη Μαμά
"Cobweb"

Ο οχτάχρονος Πίτερ μαστίζεται από ένα μυστηριώδες, συνεχές χτύπημα μέσα από τον τοίχο του υπνοδωματίου του – ένα χτύπημα που οι γονείς του επιμένουν ότι είναι στη φαντασία του. Καθώς ο φόβος του Πίτερ εντείνεται, πιστεύει ότι οι γονείς του (Lizzy Caplan και Antony Starr) θα μπορούσαν να κρύβουν ένα τρομερό, επικίνδυνο μυστικό και αμφισβητεί την εμπιστοσύνη τους.
Και για ένα παιδί, τι πιο τρομακτικό από αυτό;


BarbieBarbie
"Barbie"

Μια κούκλα που ζει στη Barbieland εκδιώκεται επειδή δεν είναι αρκετά τέλεια και ξεκινά μια περιπέτεια στον πραγματικό κόσμο.


Μόνο Αίμα (Blood Simple, 1984 Ψηφιακή 4Κ Επανέκδοση)Μόνο Αίμα (Blood Simple, 1984 Ψηφιακή 4Κ Επανέκδοση)
"Blood Simple"

Ένας ιδιοκτήτης μπαρ στο Τέξας, ο Μάρτι, ο οποίος υποψιάζεται ότι η σύζυγός του, η Άμπι, τον απατά με τον Ρέι, έναν από τους υπαλλήλους του, προσλαμβάνει έναν ιδιωτικό ντετέκτιβ για να σκοτώσει και τους δύο. Τα πράγματα όμως γρήγορα ξεφεύγουν από τον έλεγχο, καθώς αυτός έχει κάτι διαφορετικό στον νου του...


Η Ρίζα του ΚακούΗ Ρίζα του Κακού
"L origine du mal"

Σε μια πολυτελή παραθαλάσσια βίλα, μια άπορη νεαρή γυναίκα, επιδιώκει να επανασυνδεθεί με τον πατέρα της και βρίσκει μια παράξενη οικογένεια: έναν άγνωστο και πολύ πλούσιο γονιό, την ιδιόρρυθμη σύζυγό του, τη φιλόδοξη επιχειρηματία κόρη του, μια επαναστατημένη έφηβη και μια απειλητική υπηρέτρια. Κάποιος λέει ψέματα. Γιατί; Το μυστήριο καλύπτει τα πάντα και το κακό εξαπλώνεται…



 Σελ. 6 από 57: << < > >>
Θερινά Σινεμά





Πρεμιέρες

Επίσης Προβάλλονται

Προσεχώς










Νέο App του Summer Cinemas

Κατεβάστε το στις φορητές συσκευές σας για άμεση ενημέρωση και αγορά εισιτηρίων προσφοράς.

qr-gplay qr-appst
icon-gplay icon-appstore