Η Javascript πρέπει να είναι ενεργοποιημένη για να συνεχίσετε!
ΑΡΧΕΙΟ ΤΑΙΝΙΩΝ
ShareThis
 Σελ. 40 από 57: << < > >>

Ο Κόσμος Σου ΑνήκειΟ Κόσμος Σου Ανήκει
"Le monde est à toi"

Ο Φρανσουά είναι ένας μικροκακοποιός που ονειρεύεται να γίνει ο επίσημος διανομέας της εταιρίας παγωτών Mr. Freeze στο Μαρόκο και να μπει στον ίσιο δρόμο. Όμως, οι ελπίδες του διαλύονται όταν ανακαλύπτει πως η μητέρα του, μια έμπειρη απατεώνισσα, έχασε όλες τις οικονομίες του στον τζόγο. 


Το ΣουτιένΤο Σουτιέν
"The Bra"

Ο Νουρλάν, μηχανοδηγός σε σιδηροδρομική εταιρεία, βρίσκει την τελευταία ημέρα προτού συνταξιοδοτηθεί ένα γαλάζιο σουτιέν καρφωμένο στο παρμπρίζ του τρένου. Κρατώντας το δαντελωτό εσώρουχο στο χέρι, ξεκινάει μια απίθανη προσπάθεια ανεύρεσης της Αζέρας «Σταχτοπούτας» στην οποία ανήκει.


RocketmanRocketman
"Rocketman"

Το Rocketman είναι ένα επικό μιούζικαλ φαντασίας για την απίθανη ιστορία των πρώτων χρόνων της καριέρας του Έλτον Τζον.


Κλέφτες ΚαταστημάτωνΚλέφτες Καταστημάτων
"Shoplifters"

Μετά από μια εξόρμηση για άλλη μια μικροκλοπή, ο Οσάμου και ο γιος του συναντούν ένα μικρό κορίτσι μέσα στο κρύο. Στην αρχή διστακτική να αφήσουν το κορίτσι να μείνει μαζί τους, η σύζυγος του Οσάμου συμφωνεί να αναλάβουν τη φροντίδα της αφού καταλαβαίνει ότι έχει περάσει μεγάλες δυσκολίες. 


MaMa
"Ma"

Όλοι είναι ευπρόσδεκτοι στο σπίτι της Ma. Μόνο που... για να επιστρέψεις σπίτι σου ασφαλής, θα χρειαστείς και λίγη τύχη. Η βραβευμένη με όσκαρ Οκτάβια Σπένσερ είναι η μοναχική Σου Αν, που μένει σε μια ήσυχη πόλη του Οχάιο. 


ΑποκαλύψειςΑποκαλύψεις
"El desentierro"

Όταν o Ζόρντι επιστρέφει στο χωριό που μεγάλωσε, μαθαίνει ότι ο πατέρας του δεν είναι, όπως πίστευε, θαμμένος στο νεκροταφείο του χωριού. Αμέσως μετά, διαπιστώνει ότι η Βέρα, μια νεαρή κοπέλα που υποτίθεται ότι είχε σκοτωθεί μαζί με τον πατέρα του, είναι ακόμα ζωντανή. 


ΤριστάναΤριστάνα
"Tristana"

Η νεαρή, ορφανή Τριστάνα έρχεται να μείνει στο σπίτι του φιλήδονου αριστοκράτη Δον Λόπε, ο οποίος δεν αργεί να την κατακτήσει. Εκείνη θα φύγει μακριά με έναν ζωγράφο, αλλά θα επιστρέψει βαριά άρρωστη.


Αλαντίν (με υπότιτλους)Αλαντίν (με υπότιτλους)
"Aladdin"

Η καινούργια εντυπωσιακή live-action μεταφορά από ένα κλασσικό παραμύθι της Disney, είναι αυτή τη φορά ο «ΑΛΑΝΤΙΝ», που ακολουθεί την ιστορία του γοητευτικού αλητάκου του δρόμου Aladdin (Mena Massoud), της θαρραλέας και αποφασιστικής Jasmine (Naomi Scott) και του Genie (Will Smith) που μπορεί να είναι και εκείνο που θα ξεκλειδώσει το μέλλον τους.


Ο Καθηγητής και ο ΤρελόςΟ Καθηγητής και ο Τρελός
"The Professor and the Madman"

Λονδίνο, 1872. Ο καθηγητής Τζέιμς Μάρεϊ (Μελ Γκίμπσον) αρχίζει να συγκεντρώνει ορισμούς με αφορμή την πρώτη έκδοση του Λεξικού της Οξφόρδης για την αγγλική γλώσσα. Λαμβάνει πάνω από 10,000 λήμματα από έναν δόκτορα Γουίλιαμ Μάινορ (Σον Πεν), ο οποίος είναι τρόφιμος σε άσυλο φρενοβλαβών εγκληματιών.


Η ΣύζυγοςΗ Σύζυγος
"The Wife"

Η Τζόαν είναι η τέλεια σύζυγος- επί σαράντα χρόνια έχει θυσιάσει τα όνειρα της για να στηρίξει το σύζυγο της και τη λογοτεχνική του καριέρα. Ο γάμος τους έχει χτιστεί με άνισους όρους κι εκείνη έφτασε τα όρια της. O Τζο ετοιμάζεται να παραλάβει Βραβείο Νόμπελ Λογοτεχνίας, όταν η Τζόαν αποφασίζει να αποκαλύψει το μεγαλύτερο μυστικό της καριέρας του- της ανήκει κάθε λέξη από τα έργα του.


Πως να Εκπαιδεύσετε το Δράκο σας 3Πως να Εκπαιδεύσετε το Δράκο σας 3
"How to Train Your Dragon: The Hidden World"

Σε αυτό, το κεφάλαιο, ο Ψάρης και ο Φαφούτης θα ανακαλύψουν επιτέλους τον αληθινό προορισμό τους στη ζωή: ο επικεφαλής του χωριού θα γίνει κυβερνήτης του Μπερκ έχοντας την Άστριντ στο πλευρό του και ο δράκος θα γίνει αρχηγός του είδους του. 


Αλαντίν (μεταγλωττισμένο)Αλαντίν (μεταγλωττισμένο)
"Aladdin"

Η καινούργια εντυπωσιακή live-action μεταφορά από ένα κλασσικό παραμύθι της Disney, είναι αυτή τη φορά ο «ΑΛΑΝΤΙΝ», που ακολουθεί την ιστορία του γοητευτικού αλητάκου του δρόμου Aladdin (Mena Massoud), της θαρραλέας και αποφασιστικής Jasmine (Naomi Scott) και του Genie (Will Smith) που μπορεί να είναι και εκείνο που θα ξεκλειδώσει το μέλλον τους.


Το ΒαποράκιΤο Βαποράκι
"The Mule"

Ο ογδοντάχρονος Ερλ Στόουν (Κλιντ Ίστγουντ) είναι απένταρος, μόνος και αντιμέτωπος με τη χρεοκοπία της επιχείρησής του, όταν του προσφέρεται μία δουλειά, στην οποία - φαινομενικά- πρέπει απλά να οδηγεί. Στην πραγματικότητα, γίνεται μεταφορέας στην υπηρεσία του μεξικάνικου καρτέλ ναρκωτικών. 


Σκότωσα το Αφεντικό μουΣκότωσα το Αφεντικό μου
"Rebelles"

Χωρίς δουλειά ή προσόντα γενικότερα, η Σάντρα, μια πρώην νικήτρια καλλιστείων, μετακομίζει ξανά με τη μητέρα της, μετά από 15 χρόνια. Βρίσκει δουλειά σε ένα τοπικό εργοστάσιο, αλλά δεν τα πάει καλά με το αφεντικό της, τον οποίο... σκοτώνει κατά λάθος. Δύο γυναίκες είναι μάρτυρες.


Το Ξέρουν ΌλοιΤο Ξέρουν Όλοι
"Todos lo saben"

Η Λόρα ταξιδεύει με την κόρη και το γιο της στο χωριό που μεγάλωσε για το γάμο της αδερφής της. Οι εντάσεις όμως δε λείπουν από την οικογένεια της και τα συναισθήματα που τρέφει για τον παλιό της φίλο Πάκο περιπλέκουν ακόμη περισσότερο την κατάσταση. Η γιορτή συνεχίζεται όταν το ρεύμα πέφτει ξαφνικά και η κόρη της Λόρα εξαφανίζεται.


Ψυχρός ΠόλεμοςΨυχρός Πόλεμος
"Zimna wojna"
Ένας άντρας και μια γυναίκα γνωρίζονται στα συντρίμμια της μεταπολεμικής Πολωνίας. Παγιδεύονται σε έναν μοιραίο έρωτα που τους καταδικάζει να βρίσκονται δεμένοι ο ένας με τον άλλον. Οι πολιτικές συνθήκες, τα ελαττώματα τους, αλλά και μια σειρά από ατυχείς συγκυρίες τους χωρίζουν και τους ενώνουν σε έναν έρωτα διαχρονικά αδύνατο.

Αφιέρωμα: Ο Γκοντάρ συναντά τον ΤζάρμουςΑφιέρωμα: Ο Γκοντάρ συναντά τον Τζάρμους

Από Πέμπτη 27/9 στο Θερινό Απόλλων ο Ζαν-Λυκ Γκοντάρ συναντά τον Τζιμ Τζάρμους! Ένα αφιέρωμα για τους δύο ανατρεπτικούς και αγαπημένους σκηνοθέτες του κινηματογράφου!


Το ΠάρτιΤο Πάρτι
"The Party"

O Hrundi Bakshi είναι ένας ινδός ηθοποιός. Η συμμετοχή του σε μια ταινία χολιγουντιανής παραγωγής δημιουργεί πολλά προβλήματα στους συντελεστές της και κυρίως στο σκηνοθέτη της Divot που εξαγριωμένος τον διώχνει από τα γυρίσματα, ενώ η επιθυμία του δεν περιορίζεται απλά εκεί, αλλά θέλει να τον απομακρύνει από τα κινηματογραφικά στούντιο όσο το δυνατόν πιο γρήγορα θεωρώντας την παρουσία του επικίνδυνη.


SearchingSearching

Μετά την εξαφάνιση της 16χρονης κόρης του, ένας απελπισμένος πατέρας προσπαθεί να βρει στοιχεία και απαντήσεις μέσα στο λάπτοπ της.


Ο ΜικροπόδαροςΟ Μικροπόδαρος
"Smallfoot"

Η ιστορία φέρνει τα πάνω κάτω σε όλα όσα ξέρουμε για τα Γέτι, όταν ένα νεαρό και έξυπνο Γέτι ανακαλύπτει κάτι που πίστευε πως δεν υπήρχε: έναν άνθρωπο. 


The Place (Η Συνάντηση)The Place (Η Συνάντηση)

Ένας μυστηριώδης άνδρας κάθεται κάθε μέρα στο ίδιο τραπέζι ενός μπαρ, όπου δέχεται άγνωστους επισκέπτες. Ο καθένας από αυτούς έχει και μια τελείως διαφορετική επιθυμία, την οποία ο μυστηριώδης άντρας πρόκειται να εκπληρώσει, με αντάλλαγμα αυτοί να φέρουν εις πέρας συγκεκριμένες παράξενες αποστολές που τους αναθέτει.


Μια Μικρή ΧάρηΜια Μικρή Χάρη
"A Simple Favor"

Η Stephanie (Anna Kendrick), μια μαμά vlogger επιδιώκει να αποκαλύψει την αλήθεια πίσω από την ξαφνική εξαφάνιση της αγαπημένης της φίλης Emily (Blake Lively) από την μικρή τους πόλη. Τη Stephanie ακολουθεί ο σύζυγος της Emily (Henry Golding) σ' αυτό το κομψό θρίλερ γεμάτο ανατροπές και προδοσίες, μυστικά και αποκαλύψεις, αγάπη και αφοσίωση, δολοφονία και εκδίκηση.


Η ΠαρείσφρησηΗ Παρείσφρηση
"BlacKkKlansman"

Βρισκόμαστε στη δεκαετία του 70 σε μια περίοδο κοινωνικής αναταραχής στην Αμερική, καθώς η μάχη για τα κοινωνικά δικαιώματα και οι φυλετικές διακρίσεις κορυφώνονται. Ο Ρον Στάλγουόρθ γίνεται ο πρώτος Αφροαμερικάνος ντετέκτιβ στο αστυνομικό τμήμα του Κολοράντο Σπρινγκς, όμως η άφιξή του αντιμετωπίζεται με εχθρικότητα από τους λευκούς συναδέλφους του.


Το ΑτελιέΤο Ατελιέ
"L'Atelier"

Σιοτά, Νότια της Γαλλίας, Καλοκαίρι. Ο Αντουάν συμφώνησε να συμμετέχει σε ένα συγγραφικό εργαστήρι, όπου μερικοί νέοι άνθρωποι έχουν να γράψουν ένα αστυνομικό θρίλερ με τη βοήθεια της Ολίβια, μιας διάσημης νοβελίστριας.


Το Σπίτι Δίπλα Στη ΘάλασσαΤο Σπίτι Δίπλα Στη Θάλασσα
"La Villa"

Πλάι σε μια μικρή ακτή κοντά στη Μασσαλία βρίσκεται ένα σπίτι που ανήκει σε έναν ηλικιωμένο άντρα. Τα τρία του παιδιά έχουν μαζευτεί στο πλευρό του για τις τελευταίες του μέρες: η Άντζελα, μια ηθοποιός που ζει στο Παρίσι, ο Ζόζεφ, που έχει ερωτευτεί μια γυναίκα που έχει τα μισά του χρόνια και ο Αρμάν, ο μόνος που έχει μείνει πίσω και λειτουργεί το μικρό οικογενειακό εστιατόριο. 



 Σελ. 40 από 57: << < > >>
Θερινά Σινεμά





Πρεμιέρες

Επίσης Προβάλλονται

Προσεχώς










Νέο App του Summer Cinemas

Κατεβάστε το στις φορητές συσκευές σας για άμεση ενημέρωση και αγορά εισιτηρίων προσφοράς.

qr-gplay qr-appst
icon-gplay icon-appstore