Η Javascript πρέπει να είναι ενεργοποιημένη για να συνεχίσετε!
ΑΡΧΕΙΟ ΤΑΙΝΙΩΝ
ShareThis
 Σελ. 41 από 56: << < > >>

Γλυκιά ΠατρίδαΓλυκιά Πατρίδα
"Sweet Country"

Αυστραλιανό γουέστερν, τοποθετημένο στα σύνορα της Βόρειας Επικράτειας τη δεκαετία του 1920, όπου η ίδια η δικαιοσύνη τίθεται σε δοκιμασία όταν ένας ηλικιωμένος Αμποριτζίν αγρότης πυροβολεί έναν λευκό άνδρα σε αυτοάμυνα.


Ωραίο μου ΔιαζύγιοΩραίο μου Διαζύγιο
"Brillantissime"

Η Angela μοιάζει να ζει μια ονειρεμένη ζωή στη Νίκαια σε ένα όμορφο διαμέρισμα με τον αγαπημένο της σύζυγο και την έφηβη κόρη της. Την παραμονή των Χριστουγέννων όμως όλα μοιάζουν να καταρρέουν, όταν ο σύζυγός της ξαφνικά την εγκαταλείπει.


Στις Τρεις ΚορυφέςΣτις Τρεις Κορυφές
"Drei Zinnen"

Ο Άαρον προσκαλεί τη σύντροφό του, Λέα, και τον οκτάχρονο γιο της, Τρίσταν, σε μια εκδρομή στο βουνό. 


The Equalizer 2The Equalizer 2
"The Equalizer 2"

Αν έχεις ένα πρόβλημα και δεν υπάρχει κανείς να βοηθήσει, ο Robert McCall είναι ο άνθρωπος σου. Πρόκειται, άλλωστε, για τον ένα και μοναδικό Equalizer. 


Ο Κατάσκοπος Που Με ΠαράτησεΟ Κατάσκοπος Που Με Παράτησε
"The Spy Who Dumped Me"

Η Audrey και η Morgan είναι δύο 30άρες κολλητές φίλες που ζουν στο Los Angeles και τελείως απρόσμενα βρίσκονται μπλεγμένες σε μία διεθνή συνομωσία όταν ο πρώην φίλος της Audrey εμφανίζεται στο διαμέρισμα τους με μία ομάδα αδίστακτων εκτελεστών να τον ακολουθεί.


ΓοριλομπελάδεςΓοριλομπελάδες
"Floquet de Neu"

Ο Νιφάδας είναι πολύ γλυκός αλλά και πολύ ξεχωριστός, αφού είναι ο μοναδικός λευκός γορίλας στον κόσμο και το κύριο αξιοθέατο του ζωολογικού κήπου. 


Αφιέρωμα Summer Late Night: Ντόνι ΝτάρκοΑφιέρωμα Summer Late Night: Ντόνι Ντάρκο
"Donnie Darko"

Ο Donnie Darko είναι ένας πανέξυπνος νεαρός, με ζωηρή φαντασία και ωριμότητα εντυπωσιακή για την ηλικία του. Έχει όμως ένα σοβαρό πρόβλημα: τον Frank, ένα πλάσμα, που αν και είναι γέννημα της φαντασίας του, τον συμβουλεύει και τον καθοδηγεί σαν να ήταν υπαρκτό πρόσωπο.


Τσε: Ο ΑργεντινόςΤσε: Ο Αργεντινός
"Che: Part One"

Στις 26 Νοεμβρίου του 1956 ο Fidel Castro μεταβαίνει στην Κούβα με 8 επαναστάτες. Ένας από αυτούς είναι ο Ernesto "Che" Guevara, ένας αργεντίνος γιατρός που μοιράζεται κοινό στόχο με τον Fidel Castro - να διαλύσουν την δικτατορία του Fulgencio Batista.


Ο Άνθρωπος Που Σκότωσε Το Δον ΚιχώτηΟ Άνθρωπος Που Σκότωσε Το Δον Κιχώτη
"The Man Who Killed Don Quixote"

Ένα στέλεχος μιας διαφημιστικής εταιρείας ταξιδεύει μπρος και πίσω στο χρόνο, ανάμεσα στο Λονδίνο του 21ου αιώνα και τη Λα Μάντσα του 17ου, εκεί όπου ζει ο Δον Κιχώτης, ο οποίος θα τον περάσει για τον Σάντσο Πάντσα.


Πρόσκληση Σε ΓάμοΠρόσκληση Σε Γάμο
"Victor Levin"
Ο Φρανκ και η Λίντσεϊ έχουν πολλά κοινά: Και οι δύο μισούν τη νύφη, τον γαμπρό, τον γάμο, τους εαυτούς τους και, κυρίως, ο ένας τον άλλο.

Μάκβεθ (του Όρσον Γουέλς σε ψηφιακή επανέκδοση)Μάκβεθ (του Όρσον Γουέλς σε ψηφιακή επανέκδοση)
"Macbeth"

Σκoτία, 11ος αιώνας. Ο ευγενής Μάκβεθ οδηγείται από μια δαιμονική προφητεία και την αδίστακτη γυναίκα του προς τον θρόνο. Όμως, δεν είναι καθόλου ευχαριστημένος από την νεοσύστατη βασιλεία του.


Επικίνδυνη Αποστολή: Η ΠτώσηΕπικίνδυνη Αποστολή: Η Πτώση
"Mission: Impossible - Fallout"

Ακόμη και τα πράγματα που κάνεις με τις καλύτερες προθέσεις είναι ικανά να γυρίσουν πίσω και να σε στοιχειώσουν. Όταν μια αποστολή της υπηρεσίας IMF τελειώνει άσχημα, ο κόσμος θα έρθει αντιμέτωπος με ζοφερές συνέπειες.


Κρίστοφερ & ΓουίνιΚρίστοφερ & Γουίνι
"Christopher Robin"

Ο ενήλικας Κρίστοφερ δουλεύει συνέχεια, πληρώνεται λίγο και το επαγγελματικό του μέλλον είναι αβέβαιο. Έχει δική του οικογένεια, αλλά εργάζεται τόσο πολύ που έχει ελάχιστο χρόνο για τη γυναίκα και την κόρη του. Έχει ξεχάσει την ειδυλλιακή παιδική του ηλικία, την οποία πέρασε παρέα με ένα λούτρινο αρκουδάκι που λάτρευε το μέλι και όλους τους φίλους του.


Γιατρέ Μου, ΚερατωθήκαμεΓιατρέ Μου, Κερατωθήκαμε
"Terapia di coppia per amanti"

Τι συμβαίνει όταν ένα παράνομο ζευγάρι αναζητά λύση στη ρουτίνα και στις παρεξηγήσεις που μπήκαν στη σχέση του;


Ερωτευμένος Με Τη Γυναίκα ΜουΕρωτευμένος Με Τη Γυναίκα Μου
"Amoureux de ma femme"

Ο Ντανιέλ (Ντανιέλ Οτέιγ) μπορεί να είναι πολύ ερωτευμένος με τη γυναίκα του, αλλά αυτό δεν τον εμποδίζει να υποκύπτει στην αχαλίνωτη φαντασία του. Όταν ο κολλητός του εμφανίζει την καινούρια, κατά πολύ νεότερη και αφοπλιστικά όμορφη σύντροφο, ο Ντανιέλ θα βρεθεί διχασμένος ανάμεσα στη σύζυγο του και σε απαγορευμένες φαντασιώσεις για μια ζωή πλάι στη γοητευτική νεαρή.


Ένα Φανταστικό ΣπίτιΈνα Φανταστικό Σπίτι
"Ideal Home"

Ο αυτάρεσκος, εγωκεντρικός και αμετανόητα ανώριμος Εράσμους (Στιβ Κούγκαν) είναι ο λαμπερός παρουσιαστής μιας επιτυχημένης μαγειρικής εκπομπής σε παραγωγή του ταλαίπωρου συζύγου του Πολ (Πολ Ραντ) με έδρα το εξωτικό Σάντα Φε.


Ονειρεύομαι Σε Άλλη ΓλώσσαΟνειρεύομαι Σε Άλλη Γλώσσα
"Sueño en otro idioma"

Τα ένοχα μυστικά που έμειναν θαμμένα στα βάθη της ζούγκλας του Μεξικού έρχονται στην επιφάνεια μέσα από την έρευνα ενός νεαρού γλωσσολόγου που αναζητά τα τελευταία ίχνη μιας γλώσσας που πεθαίνει.


Νόμος Περί ΤέκνωνΝόμος Περί Τέκνων
"The Children Act"

Καθώς ο γάμος της με τον Τζακ διαλύεται, η καταξιωμένη δικαστίνα του Ανώτατου Δικαστηρίου Φιόνα Μέι, έχει ένα μεγάλο δίλημμα να πάρει στη δουλειά της.


Κοίτα Ποιος ΓύρισεΚοίτα Ποιος Γύρισε
"Sono tornato"

Ο Μουσολίνι επανεμφανίζεται στη Ρώμη 72 χρόνια μετά το θάνατό του, βρίσκοντας μια χώρα γεμάτη από προβλήματα όπως ο ρατσισμός και το μίσος για τους πολιτικούς.


ΞημερώνειΞημερώνει
"Le jour se lève"

O Φρανσουά δολοφονεί τον Βαλεντίν και κλειδώνεται στο δωμάτιό του, στην κορυφή του κτιρίου. Σε λίγο καταφθάνουν αστυνομικές δυνάμεις και περικυκλώνουν το κτίριο, περιμένοντας να ξημερώσει για να εφορμήσουν. Κατα τη διάρκεια της νύχτας, ο Φρανσουά ανατρέχει νοερά στο παρελθόν και ξετυλίγει το κουβάρι των γεγονότων που τον οδήγησαν στην παρούσα στιγμή.


Θα Έρθω Κοντά Σου Σιγά ΣιγάΘα Έρθω Κοντά Σου Σιγά Σιγά
"Tout le monde debout"

Ο Τζόσελιν, επιτυχημένος επιχειρηματίας αλλά και μανιώδης ψεύτης, στην προσπάθειά του να αποπλανήσει μια όμορφη γυναίκα, παριστάνει το άτομο με ειδικές ανάγκες. Όλα καλά, μέχρι την ημέρα που θα γνωρίσει την αδελφή της...


Αναζητώντας Τον ΈρικΑναζητώντας Τον Έρικ
"Looking for Eric"

Η ζωή του Έρικ ενός ταχυδρόμου παθιασμένου με το ποδόσφαιρο έχει πάρει την κατηφόρα όταν δέχεται μια εξάσκηση ... ζωής από τον πασίγνωστο Ερίκ Καντονά.


Έγκλημα Στο Οριάν ΕξπρέςΈγκλημα Στο Οριάν Εξπρές
"Murder on the Orient Express"

Μία ιστορία που ξεκινάει ως ένα πολυτελές ταξίδι με τρένο στην Ευρώπη, εξελίσσεται γρήγορα σε ένα από τα πιο κομψά, αγωνιώδη και συναρπαστικά μυστήρια που έχουν ειπωθεί ποτέ. Από τη συγγραφέα των best-sellers, Αγκάθα Κρίστι, το «Έγκλημα στο Οριάν Εξπρές» αφηγείται την ιστορία δεκατριών άγνωστων ανθρώπων που βρίσκονται εγκλωβισμένοι σε ένα τρένο, όπου όλοι είναι ύποπτοι. Ένας άντρας πρέπει να αγωνιστεί ενάντια στον χρόνο, πριν προλάβει ο δολοφόνος να χτυπήσει ξανά.


Ο ΠεταλούδαςΟ Πεταλούδας
"Papillon"

Η ταινία ακολουθεί την επική ιστορία του Χένρι ενός διαρρήκτη Χρηματοκιβωτίων του παριζιάνικου υποκόσμου, ο οποίος κατηγορείται άδικα για έναν φόνο και τελικά καταδικάζεται σε ισόβια για να εκτίσει την ποινή του σε ένα ξακουστό σωφρονιστικό ίδρυμα που βρίσκεται στο «Νησί του Διαβόλου».


Meg: Ο Κυρίαρχος του ΒυθούMeg: Ο Κυρίαρχος του Βυθού
"The Meg"

Ένα βαθυσκάφος που παίρνει μέρος σ΄ ένα διεθνές πρόγραμμα υποθαλάσσιας παρατήρησης δέχεται επίθεση από ένα τεράστιο πλάσμα που θεωρούνταν εξαφανισμένο και ως αποτέλεσμα βρίσκεται ακινητοποιημένο στο βάθος του Ειρηνικού, με όλο το πλήρωμά του παγιδευμένο. 



 Σελ. 41 από 56: << < > >>

Νέο App του Summer Cinemas

Κατεβάστε το στις φορητές συσκευές σας για άμεση ενημέρωση και αγορά εισιτηρίων προσφοράς.

qr-gplay qr-appst
icon-gplay icon-appstore