Η Javascript πρέπει να είναι ενεργοποιημένη για να συνεχίσετε!
ΑΡΧΕΙΟ ΤΑΙΝΙΩΝ
ShareThis
 Σελ. 42 από 56: << < > >>

Ανεκπλήρωτος ΓάμοςΑνεκπλήρωτος Γάμος
"On Chesil Beach"

Βρετανία, Ιούλιος 1962. Ο Έντουαρντ και η Φλόρενς, δύο νιόπαντροι παρθένοι, φτάνουν στο ξενοδοχείο τους στην ακτή του Ντορσέτ. Καθώς ο γάμος τους υπόσχεται ένα ευτυχισμένο μέλλον, οι ίδιοι παλεύουν να καταπνίξουν τους κρυφούς τους φόβους για τη γαμήλια νύχτα που έρχεται...


Δεν Θα Συμπεθεριάσουμε Ποτέ!Δεν Θα Συμπεθεριάσουμε Ποτέ!
"Come un gatto in tangenziale"

Η ιστορία μιας γνωριμίας ανάμεσα σε έναν αστό και μια φτωχή γυναίκα, θα καταλήξει ν΄αλλάξει τη ζωή τους, όταν τα παιδιά τους θα δημιουργήσουν σχέση.


Ο Πεταλούδας (Η Αυθεντική Ταινία σε Επανέκδοση)Ο Πεταλούδας (Η Αυθεντική Ταινία σε Επανέκδοση)
"Papillon"

Κατάδικοι μεταφέρονται στη Γαλλική Γουιάνα, όπου θα εκτίσουν τις ποινές τους στις εκεί φυλακές. Ανάμεσά τους ο Ανρί Σαριέρ, γνωστός ως "Πεταλούδας", που έχει καταδικαστεί άδικα για το φόνο ενός προαγωγού. Γίνεται φίλος με έναν παραχαράκτη, στον οποίο και εκμυστηρεύεται το σχέδιό του να δραπετεύσει.


Έγκλημα Στο Οριάν ΕξπρέςΈγκλημα Στο Οριάν Εξπρές
"Murder on the Orient Express"

Μία ιστορία που ξεκινάει ως ένα πολυτελές ταξίδι με τρένο στην Ευρώπη, εξελίσσεται γρήγορα σε ένα από τα πιο κομψά, αγωνιώδη και συναρπαστικά μυστήρια που έχουν ειπωθεί ποτέ. Από τη συγγραφέα των best-sellers, Αγκάθα Κρίστι, το «Έγκλημα στο Οριάν Εξπρές» αφηγείται την ιστορία δεκατριών άγνωστων ανθρώπων που βρίσκονται εγκλωβισμένοι σε ένα τρένο, όπου όλοι είναι ύποπτοι. Ένας άντρας πρέπει να αγωνιστεί ενάντια στον χρόνο, πριν προλάβει ο δολοφόνος να χτυπήσει ξανά.


Ο ΠεταλούδαςΟ Πεταλούδας
"Papillon"

Η ταινία ακολουθεί την επική ιστορία του Χένρι ενός διαρρήκτη Χρηματοκιβωτίων του παριζιάνικου υποκόσμου, ο οποίος κατηγορείται άδικα για έναν φόνο και τελικά καταδικάζεται σε ισόβια για να εκτίσει την ποινή του σε ένα ξακουστό σωφρονιστικό ίδρυμα που βρίσκεται στο «Νησί του Διαβόλου».


Μια Αμερικάνικη ΛηστείαΜια Αμερικάνικη Ληστεία
"American Animals"

Η ασυνήθιστη και συναρπαστική αληθινή ιστορία τεσσάρων φίλων οι οποίοι, ενώ ζούσαν απολύτως φυσιολογικές ζωές, επιχείρησαν να φέρουν εις πέρας μια από τις πιο εξωφρενικές ληστείες στην ιστορία των ΗΠΑ. Τα πράγματα, όμως, δεν ήταν έτσι όπως τα περίμεναν.


Κυρία Από ΤύχηΚυρία Από Τύχη
"Madame"

Η Anne (Toni Collete) και ο Bob (Harvey Keitel) είναι ένα ευκατάστατο ζευγάρι με πολλές διασυνδέσεις, που για να δώσει εκ νέου σπίθα στον έγγαμο βίο, μετακομίζει σε μια έπαυλη στο Παρίσι. Ενώ γίνονται οι προετοιμασίες ενός πολυτελούς δείπνου με εκλεπτυσμένους, κοσμοπολίτες προσκεκλημένους, η οικοδέσποινα ανακαλύπτει ότι οι παρευρισκόμενοι θα είναι 13.


Οι Πειρατές της ΣομαλίαςΟι Πειρατές της Σομαλίας
"The Pirates of Somalia"

Η αληθινή ιστορία ενός δημοσιογράφου που διακινδύνευσε τη ζωή του προκειμένου να αποκαλύψει την αλήθεια πίσω από τους θρυλικούς πειρατές της Σομαλίας.


Mile 22Mile 22
"Mile 22"

Ο Τζέιμς Σίλβα (Μαρκ Γουόλμπεργκ), μέλος της πιο πολύτιμης μονάδας της CIA, έχει ως αποστολή να ανακτήσει και να μεταφέρει στο Mile 22 έναν μυστηριώδη κρατούμενο αστυνομικό που γνωρίζει ευαίσθητες πληροφορίες που απειλούν τη ζωή του.


Μη Φέρνεις ΛουλούδιαΜη Φέρνεις Λουλούδια
"Le Fidèle"

Όταν ο Τζίνο συναντά τη Μπενεντίκτ είναι έρωτας με την πρώτη ματιά. Εκείνη εργάζεται στην οικογενειακή επιχείρηση και είναι οδηγός σε αυτοκινητιστικούς αγώνες. Ο Τζίνο είναι ένας όμορφος άνδρας με ένα τρομερό μυστικό. Αυτό το μυστικό θα θέσει τη ζωή τους σε κίνδυνο και οι ίδιοι θα πρέπει να αγωνιστούν ενάντια στη μοίρα για να σώσουν την αγάπη τους.


Δέκα Ύποπτοι για ΦόνοΔέκα Ύποπτοι για Φόνο
"Crooked House"

Όταν ο Αριστείδης Λεωνίδας, ένας πλούσιος και αδίστακτος κροίσος, δηλητηριάζεται στο ίδιο του το κρεββάτι, ο ντετέκτιβ Τσαρλς Χέιγουαρντ προσκαλείται για να διαλευκάνει το έγκλημα.


Ο Κύριος Κλάιν (Ψηφιακή Επανέκδοση)Ο Κύριος Κλάιν (Ψηφιακή Επανέκδοση)
"Mr. Klein"

Βρισκόμαστε στο Παρίσι του 1942. Ενας έμπορος τέχνης δείχνει παγερά αδιάφορος απέναντι στη γερμανική κατοχή και εκμεταλλεύεται τις ανάγκες των Εβραίων. 


Ζωή Σε ΦιλμΖωή Σε Φιλμ
"Kodachrome"

Ένα road movie με πρωταγωνιστές έναν πατέρα και έναν γιο που προσπαθούν να μάθουν πώς να βλέπουν αληθινά ο ένας τον άλλο. 


Οι τρεις μέρες του Κόνδορα (Ψηφιακή Επανέκδοση)Οι τρεις μέρες του Κόνδορα (Ψηφιακή Επανέκδοση)
"Three Days of the Condor"

Ένας βιβλιοφάγος ερευνητής της CIA βρίσκει όλους τους συναδέλφους του νεκρούς και θα πρέπει να ξεγελάσει τους υπεύθυνους ωσότου βρει ποιους μπορεί πραγματικά να εμπιστευθεί.


Σινεμά ο Παράδεισος (Ψηφιακή Επανέκδοση)Σινεμά ο Παράδεισος (Ψηφιακή Επανέκδοση)
"Nuovo Cinema Paradiso"

Η ταινία εκτυλίσσεται σε μια παραλιακή πόλη της Ιταλίας στις αρχές του 1950, όπου ένα μικρό αγόρι ο Τότο ανακαλύπτει το μαγικό κόσμο του κινηματογράφου, που εκείνη την εποχή κάνει τα πρώτα βήματά του στην μεταπολεμική Ευρώπη. 


Mamma Mia! Here We Go AgainMamma Mia! Here We Go Again
"Mamma Mia Here We Go Again"

Το δροσερό, ρομαντικό μιούζικαλ "Mamma Mia! Here We Go Again" έφτασε για να μας ξεσηκώσει και πάλι με τη μουσική των ΑΒΒΑ.


Ο Δολοφόνος Με Το Αγγελικό Πρόσωπο (Ψηφιακή Επανέκδοση)Ο Δολοφόνος Με Το Αγγελικό Πρόσωπο (Ψηφιακή Επανέκδοση)
"Le Samouraï"

Ο Ζεφ Κοστελό είναι ένας επαγγελματίας δολοφόνος που εκτελεί τα συμβόλαια του με απόλυτη ψυχρότητα και φροντίζοντας πάντα να έχει ακλόνητα άλλοθι. 


Για Καλό Και Για ΚακόΓια Καλό Και Για Κακό
"Ôtez-moi d'un doute"

Τα πάνω, κάτω έρχονται στη ζωή του Ερουάν, που ζει καθαρίζοντας ξεχασμένες βόμβες και νάρκες στη γαλλική περιφέρεια, όταν μαθαίνει πως ο πατέρας του δεν είναι ο αληθινός του πατέρας!


Παντρέψου Με, Ρε ΦίλεΠαντρέψου Με, Ρε Φίλε
"Épouse-moi mon pote"

Για να μπορέσει ο μαροκινός Γιασίν να πάει να σπουδάσει Αρχιτεκτονική στο Παρίσι, όλοι οι συγγενείς και φίλοι του από το χωρίο έδωσαν ένα μικρό ποσό, ότι μπορούσε ο καθένας.


Έγκλημα Στην ΑμμοθύελλαΈγκλημα Στην Αμμοθύελλα
"Los que aman odian"

Ο δρ. Χάμπερμαν φτάνει στο τμήμα του ξενοδοχείου του Μποσκ ντε Μαρ αναζητώντας μια ευχάριστη και ευεργετική απομόνωση.


Το Μυστικό Της ΠεταλούδαςΤο Μυστικό Της Πεταλούδας
"El Aviso"

Ο 10χρονος Νίκο λαμβάνει ένα απειλητικό γράμμα που τον προειδοποιεί ότι η ζωή του βρίσκεται σε κίνδυνο.


Σκοτεινές ΔυνάμειςΣκοτεινές Δυνάμεις
"The Darkest Minds"

Όταν κάποιοι έφηβοι αναπτύσσουν μυστηριωδώς ιδιαίτερα ισχυρές υπερδυνάμεις, θεωρούνται απειλή από την κυβέρνηση και τότε η κυβέρνηση αναγκάζεται να τους περιορίσει σε ειδικά στρατόπεδα.


Με Αγάπη, ΤζούλιετΜε Αγάπη, Τζούλιετ
"The Guernsey Literary & Potato Peel Pie Society"

Στον απόηχο του Δεύτερου Παγκοσμίου Πολέμου, η Τζούλιετ Άστον, μια νεαρή συγγραφέας δημιουργεί έναν απροσδόκητο δεσμό με τους κατοίκους των νήσων Γκέρνσεϊ, όταν αποφασίζει να γράψει ένα βιβλίο για τις εμπειρίες του κατά τη διάρκεια του πολέμου.


Η ΟικουγένειαΗ Οικουγένεια
"La ch'tite famille"

Ο Valentin D (Dany Boon) είναι ένας καταξιωμένος και διάσημος σχεδιαστής επίπλων, που πλασάρεται ως ορφανός, γιατί ντρέπεται για την ταπεινή του καταγωγή, μέχρι που εμφανίζεται η οικογένεια του και η πραγματική του ταυτότητα αποκαλύπτεται.


Η Συμμορία Των 8Η Συμμορία Των 8
"Ocean's 8"

Η αποξενωμένη αδελφή του Ντάνι Όσεαν, η Ντέμπι ξεκινάει την απόπειρα για να πετύχει τη ληστεία του αιώνα, κατά τη διάρκεια του ετήσιου Μετ Γκαλά. 



 Σελ. 42 από 56: << < > >>

Νέο App του Summer Cinemas

Κατεβάστε το στις φορητές συσκευές σας για άμεση ενημέρωση και αγορά εισιτηρίων προσφοράς.

qr-gplay qr-appst
icon-gplay icon-appstore