Η Javascript πρέπει να είναι ενεργοποιημένη για να συνεχίσετε!
ΑΡΧΕΙΟ ΤΑΙΝΙΩΝ
ShareThis
 Σελ. 43 από 56: << < > >>

Ο Μαγεμένος ΠρίγκιπαςΟ Μαγεμένος Πρίγκιπας
"Charming"

Τι θα γινόταν αν η Χιονάτη, η Σταχτοπούτα και η Ωραία Κοιμωμένη ανακάλυπταν ότι είναι αρραβωνιασμένες με τον ίδιο πρίγκιπα;


Έρωτας Στη ΣιβηρίαΈρωτας Στη Σιβηρία
"Siberia"

Ένας Αμερικανός έμπορος διαμαντιών ταξιδεύει στη Ρωσία για να πουλήσει σπάνια μπλε διαμάντια αμφιλεγόμενης προέλευσης.


Το Βιβλιοπωλείο Της Κυρίας ΓκρινΤο Βιβλιοπωλείο Της Κυρίας Γκριν
"The Bookshop"

Αγγλία 1959. Μια νεαρή γυναίκα αποφασίζει, παρά την αντίθεση των κατοίκων, να ανοίξει ένα βιβλιοπωλείο σε μια μικρή επαρχιακή πόλη.


Ο Εικοστός Μου ΑιώναςΟ Εικοστός Μου Αιώνας
"My 20th Century"

Τη νύχτα του 1880, όταν ο Τόμας Έντισον παρουσίασε δημόσια τον πρώτο ηλεκτρικό λαμπτήρα στο Νιου Τζέρσεϊ, δυο δίδυμα κορίτσια βλέπουν το πρώτο φως στην Βουδαπέστη. 


Ο ΠρόεδροςΟ Πρόεδρος
"La Cordillera"

Ενώ οι περιφερειακές συμμαχίες είναι επίπλαστες, οι πολιτικές ίντριγκες και οι συμφωνίες γίνονται πίσω από κλειστές πόρτες, ο πρόεδρος της Αργεντινής Ερνάν Μπλάνκο παλεύει με ένα προσωπικό του δράμα.


Ο ΤαχυδρόμοςΟ Ταχυδρόμος
"Il Postino"

Σε ένα μικρό ψαροχώρι της Ιταλίας ο Μάριο, ένας νέος της εποχής ψάχνει να βρει την ταυτότητά του. 


Σχέδιο Απόδρασης 2: ΆδηςΣχέδιο Απόδρασης 2: Άδης
"Escape Plan 2: Hades"

Ο Ρέι Μπρέσλιν είναι αρχηγός μίας επίλεκτης ομάδας ειδικών ασφαλείας που εκπαιδεύεται στην τέχνη της δραπέτευσης από τις πιο αδιαπέραστες φυλακές του κόσμου. Όταν ο πιο αξιόπιστος πράκτοράς του, Σου Ρεν, πέφτει θύμα απαγωγής και εξαφανίζεται μέσα στην πιο περίτεχνη φυλακή που κατασκευάστηκε ποτέ, ο Ρέι πρέπει να κάνει τα πάντα για να τον εντοπίσει!


Βάλε Τη Γιαγιά Στο ΨυγείοΒάλε Τη Γιαγιά Στο Ψυγείο
"Metti la nonna in freezer"

Είναι αποδεκτό να κλέβουμε το κράτος όταν νιώθουμε ότι μας κλέβει και εκείνο; Αυτό είναι το δίλλημα που αντιμετωπίζει η Κλαούντια, μια νεαρή συντηρήτρια αρχαιοτήτων που καταφέρνει να τα βγάζει πέρα χάρη στη σύνταξη της γιαγιάς της, καθώς η αρμόδια δημόσια υπηρεσία καθυστερεί να την πληρώσει. Όταν η γιαγιά της ξαφνικά εγκαταλείπει τον μάταιο τούτο κόσμο, η χρεοκοπία τής χτυπάει την πόρτα, οπότε η Κλαούντια, με τη βοήθεια του προσωπικού της, «παγώνει» τη γιαγιά, προκειμένου να συνεχίσει να εισπράττει τη σύνταξή της, μέχρις ότου το κράτος τής καταβάλει αυτά που της οφείλει. 


Ξενοδοχείο Για Τέρατα 3: Ώρα Για ΔιακοπέςΞενοδοχείο Για Τέρατα 3: Ώρα Για Διακοπές
"Hotel Transylvania 3: Summer Vacation"

Η Μάβις κάνει έκπληξη στον Δράκουλα μια οικογενειακή κρουαζιέρα στο πολυτελές Κρουαζιερόπλοιο των Τεράτων, ώστε να πάρει διακοπές κι αυτός από το να εξασφαλίζει σε όλους τους άλλους μια ευχάριστη διαμονή στο ξενοδοχείο του.


ΑμπρακατάμπραΑμπρακατάμπρα
"Abracadabra"

Η Κάρμεν ζει στα προάστια της Μαδρίτης μαζί με τον σύζυγό της, Κάρλος. Εκείνη μια νοικοκυρά αφοσιωμένη στην οικογένειά της, εκείνος εργάζεται σε μια κατασκευαστική εταιρεία και είναι φανατικός οπαδός της Ρεάλ Μαδρίτης. Μια μέρα, η καθημερινή τους ρουτίνα θα αλλάξει για πάντα. 


Κηδεία Είναι, Θα ΠεράσειΚηδεία Είναι, Θα Περάσει
"Señor, dame paciencia"

Μετά τον αιφνίδιο θάνατο της γυναίκας του (Ρόσι ντε Πάλμα), ο Γκρεγκόριο (Χορδί Σάντσεθ), ένας γκρινιάρης συντηρητικός άντρας και φανατικός οπαδός της Ρεάλ Μαδρίτης πρέπει να εκπληρώσει την τελευταία της επιθυμία: ένα Σαββατοκύριακο με τα παιδιά τους και τους συντρόφους τους στο Σανλούκαρ, για να πετάξουν τις στάχτες της στο ποτάμι.


SOS Έρχονται Οι ΒρετανοίSOS Έρχονται Οι Βρετανοί
"The Con Is On"

Ένα εκκεντρικό ζευγάρι βρετανών, που είναι δεξιοτέχνες στην απάτη, προσπαθώντας να ξεφύγουν από έναν γκάγκστερ που τους καταδιώκει ταξιδεύουν στο Los Angeles και επιχειρούν να κλέψουν μεγάλης αξίας κοσμήματα με απρόβλεπτες συνέπειες και ξεκαρδιστικά αποτελέσματα.


Ξένος Ανταποκριτής (Ψηφιακή Επανέκδοση)Ξένος Ανταποκριτής (Ψηφιακή Επανέκδοση)
"Foreign Correspondent"

Ο Β΄ Παγκόσμιος πόλεμος βρίσκεται στα σπάργανα. Ο ήρωάς μας, ο Τζόνι Τζόουνς, δημοσιογράφος αστυνομικών υποθέσεων, στέλνεται από τον εκδότη του στην Ευρώπη για να δώσει λίγη ζωντάνια στις έως τότε μουντές ανταποκρίσεις. Φτάνοντας, εμπλέκεται σε μια δολοφονία, ξεσκεπάζει ένα δίκτυο κατασκόπων και... ερωτεύεται.


ΦΕΣΤΙΒΑΛ FREECINEMA: 7 Χρόνια Φαγούρα Φέτος το Καλοκαίρι!ΦΕΣΤΙΒΑΛ FREECINEMA: 7 Χρόνια Φαγούρα Φέτος το Καλοκαίρι!
"Freecinema 7th Edition"

Το ΞΑΦΝΙΚΑ ΦΕΤΟΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ επιστρέφει για έβδομη συνεχόμενη χρονιά και αυτό μπορεί να μεταφραστεί πολύ απλά και… κινηματογραφικά σε «Επτά Χρόνια Φαγούρα»! Για μία ολόκληρη εβδομάδα, η διοργάνωση του freecinema.gr που αγαπά το κλασικό ρεπερτόριο, νοσταλγώντας ακόμη και τις κόπιες από celluloid, δίνει και πάλι την ευκαιρία στο κοινό της Αθήνας να θυμηθεί τι θα πει γνήσια ψυχαγωγία και κινηματογραφική παιδεία… εκεί έξω, στη μεγάλη οθόνη.


ΑπαγωγήΑπαγωγή
"Secuestro"

Η Πατρίτσια ντε Λούκας, κορυφαία δικηγόρος, θα δει τη ζωή της να μετατρέπεται σε εφιάλτη όταν ο γιος της Βίκτορ εξαφανίζεται από το σχολείο, χωρίς να αφήσει κανένα ίχνος πίσω του.


Ο Αντ-Μαν Και Η ΣφήκαΟ Αντ-Μαν Και Η Σφήκα
"Ant-Man And The Wasp"

Μετά το τέλος του «Captain America: Εμφύλιος Πόλεμος», ο Scott Lang ζει πλέον με τις συνέπειες των επιλογών του, μοιράζοντας το χρόνο του ως υπέρ-ήρωας, αλλά και ως πατέρας. 


Η Μέρα Της Επιστροφής ΜουΗ Μέρα Της Επιστροφής Μου
"The Mercy"

Ο ερασιτέχνης ναυτικός Ντόναλντ Κρόουχερστ λαμβάνει μέρος στην κούρσα με γιοτ ανά τον πλανήτη το 1968, υπό τον γενικό τίτλο Sunday Times Golden Globe.


Αφιέρωμα στον σπουδαίο σκηνοθέτη WIM WENDERSΑφιέρωμα στον σπουδαίο σκηνοθέτη WIM WENDERS
"Wim Wenders Tribute"

Από σήμερα Πέμπτη 5 Ιουλίου ξεκινά το μεγάλο αφιέρωμα στον σπουδαίο σκηνοθέτη WIM WENDERS κι από ένα γύρισμα της τύχης φόρο τιμής στο συνεργάτη του Robby Mueller που έφυγε χθες από τη ζωή.


Έτσι Είναι Η ΖωήΈτσι Είναι Η Ζωή
"Le Sens de la fête"

O Μαξ ασχολείται με την τροφοδοσία εδώ και 30 χρόνια. Έχει οργανώσει εκατοντάδες πάρτι στη ζωή του. Σήμερα, έχει αναλάβει έναν πανέμορφο γάμο, ακόμη έναν, σε ένα αρχοντικό του 17ου αιώνα, μεταξύ του Πιέρ και της Ελένα. Με λίγα λόγια, υπάρχουν όλα τα συστατικά για να είναι επιτυχημένο το μυστήριο… Σύντομα, όμως, οι ισορροπίες θα διαταραχθούν, και κάθε στιγμή ευτυχίας, θα μετατραπεί σε χαοτική καταστροφή.


CocoCoco
"Coco"

Παρά τη μυστηριώδη οικογενειακή απαγόρευση της μουσικής -η οποία κρατάει ολόκληρες γενιές-, ο Miguel ονειρεύεται να γίνει ένας επιδέξιος μουσικός.


Κινηματογραφική Λέσχη Εργαζομένων ΕΤ3 ΚΕΜΕΣ 2/7Κινηματογραφική Λέσχη Εργαζομένων ΕΤ3 ΚΕΜΕΣ 2/7
"Κινηματογραφική Λέσχη Εργαζομένων ΕΤ3 ΚΕΜΕΣ"

Η Κινηματογραφική Λέσχη Εργαζομένων ΕΤ3 ΚΕΜΕΣ παρουσιάζει την Δευτέρα, 2/7, ένα ψυχολογικό θρίλερ του Άλφρεντ Χίτσκοκ, "Ρεβέκκα". 


Αφιέρωμα Summer Late Night 1/7/2018Αφιέρωμα Summer Late Night 1/7/2018
"Summer Late Night 1/7"

Τα αγαπημένα Summer Late Nights συνεχίζονται στο Θερινό Απόλλων στη Θεσσαλονίκη. Τρίτη ταινία για το φετινό καλοκαίρι μία ταινία σταθμός της Σοφία Κόπολα, "Χαμένοι στη Μετάφραση". 


Sicario 2: Η Μάχη Των ΕκτελεστώνSicario 2: Η Μάχη Των Εκτελεστών
"Sicario: Day of the Soldado"

Ο πόλεμος κατά των ναρκωτικών στα σύνορα μεταξύ ΗΠΑ και Μεξικού κλιμακώνεται καθώς τα καρτέλ έχουν ξεκινήσει τρομοκρατικές ενέργειες παράνομου εμπορίου στα σύνορα των ΗΠΑ.


Πρόβατα εναντίον ΛύκωνΠρόβατα εναντίον Λύκων
"Sheep and Wolves"

Τα «Πρόβατα εναντίον λύκων» είναι μία όμορφη ιστορία γεμάτη δράση, χιούμορ και πολλά μηνύματα για την  διαφορετικότητα και το να μην κρίνεται  κάποιος από την εμφάνιση του!


Η ΔιαδοχήΗ Διαδοχή
"Hereditary"

Όταν Έλεν, μητέρα και αρχηγός της οικογένειας Γκράχαμ πεθαίνει, τα μέλη της οικογένειας της κόρης της σταδιακά ανακαλύπτουν τρομακτικά μυστικά.



 Σελ. 43 από 56: << < > >>

Νέο App του Summer Cinemas

Κατεβάστε το στις φορητές συσκευές σας για άμεση ενημέρωση και αγορά εισιτηρίων προσφοράς.

qr-gplay qr-appst
icon-gplay icon-appstore