Η Javascript πρέπει να είναι ενεργοποιημένη για να συνεχίσετε!
ΑΡΧΕΙΟ ΤΑΙΝΙΩΝ
ShareThis
 Σελ. 44 από 56: << < > >>

Darling  (Ψηφιακή Επανέκδοση)Darling (Ψηφιακή Επανέκδοση)
"Darling"

Ξεκινώντας από έναν επιτυχημένο τηλεοπτικό δημοσιογράφο, ένα νεαρό μοντέλο χρησιμοποιεί τους άντρες για να ανεβεί επαγγελματικά στο γεμάτο προκλήσεις Λονδίνο του ’60.


ΚαρδιοκατακτητήςΚαρδιοκατακτητής
"Le retour du héros"

Γαλλία, 1809. Ο λοχαγός Neuville (Jean Dujardin) επιστρατεύεται στο μέτωπο και αφήνει πίσω τη μέλλουσα σύζυγο του με ραγισμένη καρδιά. 


Jurassic World: Το βασίλειο ΈπεσεJurassic World: Το βασίλειο Έπεσε
"Jurassic World: Fallen Kingdom"

Έχουν περάσει τρία χρόνια αφότου το θεματικό πάρκο του Jurassic World καταστράφηκε από τους δεινοσαύρους που το έσκασαν από τα κλουβιά τους.


Η Καταγωγή Των ΣάμιΗ Καταγωγή Των Σάμι
"Sameblod"

Η 14χρονη Έλε Μάργια ανήκει στη φυλή των Σάμι, που ζουν εκτρέφοντας ταράνδους. Βρισκόμαστε στη δεκαετία του ‘30 κι ο ρατσισμός καλά κρατεί· έτσι, στο οικοτροφείο της κάνουν βιολογικές εξετάσεις που μετρούν το πότε μπορεί ένας ιθαγενής να εισαχθεί στην κοινωνία των λευκών.


Ένα Ήσυχο ΜέροςΈνα Ήσυχο Μέρος
"A Quiet Place"

Σε έναν μετα-αποκαλυπτικό κόσμο γεμάτο τέρατα, υπερευαίσθητα στον παραμικρό θόρυβο, μια οικογένεια αναγκάζεται να ζει στην απόλυτη σιωπή προκειμένου να επιβιώσει.


Αφιέρωμα Summer Late Night 24/6/2018Αφιέρωμα Summer Late Night 24/6/2018
"Summer Late Night 24/6"

Τα αγαπημένα Summer Late Nights συνεχίζονται στο Θερινό Απόλλων στη Θεσσαλονίκη. Δεύτερη ταινία για το φετινό καλοκαίρι το αριστούργημα του Γουόνγκ Καρ Γουάι "Ερωτική Επιθυμία".


Η ΠροσβολήΗ Προσβολή
"L' Insulte"

Στη σημερινή Βηρυτό, μια λεκτική διαμάχη παίρνει τεράστιες διαστάσεις και βρίσκει τον Τόνι, έναν Λιβανέζο Xριστιανό, και τον Γιάσερ, έναν Παλαιστίνιο πρόσφυγα, στο δικαστήριο. 


Γκοντάρ, Αγάπη ΜουΓκοντάρ, Αγάπη Μου
"Le Redoutable"

Παρίσι 1967. Ο Jean-Luc Godard (Louis Garrel), ο πιο διάσημος κινηματογραφιστής της γενιάς του γυρίζει το La Chinoise με τη γυναίκα που αγαπά, την 20 χρόνια μικρότερη του Anne Wiazemsky (Stacy Martin). 


Πού θα Κοιμηθείς Απόψε;Πού θα Κοιμηθείς Απόψε;
"Garde alternée"

Παντρεμένη επί μία 15ετία και με δύο παιδιά, η Σαντρίν ανακαλύπτει πως ο άντρας της έχει ερωμένη. Αφού ξεπεράσει το σοκ, συναντάει την αντίζηλό της Βιρζινί για να της προτείνει μια παράξενη συμφωνία.


Αγαπώντας Τον ΠάμπλοΑγαπώντας Τον Πάμπλο
"Loving Pablo"

Όταν η δημοφιλής δημοσιογράφος και τηλεπαρουσιάστρια Βιρτζίνια πρωτοσυναντάει τον Πάμπλο Εσκομπάρ, μαγεύεται από το φυσικό του χάρισμα, τη φιλανθρωπική του δράση και τα πολυτελή δώρα που της προσφέρει.


Μαμά Από Το ΠουθενάΜαμά Από Το Πουθενά
"Finding Momo"

Ένα βράδυ, όταν επιστρέφουν σπίτι ο κύριος και η κυριά Prioux, έρχονται προ εκπλήξεως. 


Κρυφή ΣυνταγήΚρυφή Συνταγή
"The Cakemaker"

Ο Τόμας, ένας ταλαντούχος Γερμανός ζαχαροπλάστης, είναι ο εραστής του Όρεν, ενός παντρεμένου άνδρα από το Ισραήλ, που επισκέπτεται συχνά το Βερολίνο για δουλειές. Όταν ο Όρεν σκοτώνεται σε τροχαίο, ο Τόμας ταξιδεύει στην Ιερουσαλήμ για να μάθει περισσότερα για το παρελθόν του αγαπημένου του. 


Ένα Αξέχαστο ΚαλοκαίριΈνα Αξέχαστο Καλοκαίρι
"Summer 1993"

Η εξάχρονη Φρίντα κοιτάζει σιωπηλά τα τελευταία αντικείμενα που μπαίνουν σε κουτιά στο διαμέρισμα της μητέρας της που έχει πεθάνει. Αποχαιρετώντας την, οι φίλοι της ακολουθούν το αυτοκίνητο κουνώντας τα χέρια τους. 


Μαζί 'Η ΤίποταΜαζί 'Η Τίποτα
"Aus Dem Nichts"

Σε μία στιγμή, η ζωή της Κάτια αλλάζει για πάντα. Μια βόμβα εκρήγνυται και σκοτώνονται ο σύζυγος και ο γιος της.


Αφιέρωμα Summer Late NightΑφιέρωμα Summer Late Night
"Summer Late Night"

Τα αγαπημένα Summer Late Nights ξεκινάνε και πάλι στο Θερινό Απόλλων στη Θεσσαλονίκη. Πρώτη ταινία για το φετινό καλοκαίρι η "Αιώνια Λιακάδα Ενός Καθαρού Μυαλού" με τους Τζιμ Κάρεϊ και Κέιτ Γουίνσλετ.


Hotel ArtemisHotel Artemis
"Hotel Artemis"

Λος Άντζελες, 2028. Οι δρόμοι είναι αδιαπέραστοι καθώς εξελίσσεται η πιο βίαιη εξέγερση στην ιστορία της πόλης.


Ιστορίες Καθημερινής ΤρέλαςΙστορίες Καθημερινής Τρέλας
"Storie di ordinaria follia"

Ο Σέρκιν, άνεργος ποιητής, αλκοολικός και γυναικάς, έχει έναν πρόσκαιρο δεσμό με την Κας, μια πόρνη με αυτοκαταστροφικές τάσεις.


10 Μέρες Χωρίς Μαμά10 Μέρες Χωρίς Μαμά
"Mamá se fue de viaje"

H μεγαλύτερη εμπορική επιτυχία της χρονιάς στην Αργεντινή, μια ακόμη απόδειξη πως... μάνα είναι μόνο μία!


Book ClubBook Club
"Book Club"

Η ζωή τεσσάρων φίλων θα αλλάξει δια παντός μετά την ανάγνωση του περιβόητου βιβλίου «50 Αποχρώσεις του Γκρι».


Ο Γιατρός Βλάπτει Σοβαρά την ΥγείαΟ Γιατρός Βλάπτει Σοβαρά την Υγεία
"Knock"

Πρώην κακοποιός ο οποίος υποδύεται πλέον τον γιατρό, ο δόκτωρ Κνοκ καταφθάνει στο ειδυλλιακό χωριό Σαν Μορίς. Ευειδής και με τους καλούς τρόπους, γίνεται αγαπητός στους πάντες, αλλά το παρελθόν του δεν αργεί να τον συναντήσει ξανά.


Οι Απίθανοι 2Οι Απίθανοι 2
"Incredibles 2"

Η Έλεν θα βρεθεί στο προσκήνιο της υπερηρωικής οικογένειας, αφήνοντας τον Μπομπ στο σπίτι με τη Βάιλετ και τον Ντας, για να οδηγήσει αυτή την καθημερινότητα ενός ήρωα.


ΦερδινάνδοςΦερδινάνδος
"Ferdinand"

Η ταινία «Φερδινάνδος» εξιστορεί τη ζωή ενός γιγαντιαίου ταύρου με μεγάλη καρδιά. Όταν θα τον περάσουν για επικίνδυνο κτήνος, θα τον αιχμαλωτίσουν, απομακρύνοντας τον από το σπίτι του.


Αόρατη ΚλωστήΑόρατη Κλωστή
"Phantom Thread"

Λονδίνο, δεκαετία του 1950. Ο διάσημος μόδιστρος Ρέινολντ Γούντκοκ και η αδελφή του, Σίριλ, βρίσκονται στο επίκεντρο της βρετανικής μόδας.


The Post: Απαγορευμένα ΜυστικάThe Post: Απαγορευμένα Μυστικά
"The Post"

Πρόκειται για μία συγκλονιστική δραματική ταινία που αφηγείται την ιδιαίτερη συνεργασία ανάμεσα στην πρώτη γυναίκα εκδότη εφημερίδας, Κέι Γκράχαμ, και στον άτεγκτο συντάκτη Μπεν Μπράντλι.


Το Νησί Των ΣκύλωνΤο Νησί Των Σκύλων
"Isle Of Dogs"

To Νησί των Σκύλων αφηγείται την ιστορία του Ατάρι Κομπαγιάσι, ενός 12χρονου προστατευόμενου του διεφθαρμένου Δημάρχου Κομπαγιάσι.



 Σελ. 44 από 56: << < > >>

Νέο App του Summer Cinemas

Κατεβάστε το στις φορητές συσκευές σας για άμεση ενημέρωση και αγορά εισιτηρίων προσφοράς.

qr-gplay qr-appst
icon-gplay icon-appstore