Η Javascript πρέπει να είναι ενεργοποιημένη για να συνεχίσετε!
ΑΡΧΕΙΟ ΤΑΙΝΙΩΝ
ShareThis
 Σελ. 49 από 56: << < > >>

Αόρατος ΕπισκέπτηςΑόρατος Επισκέπτης
"Contratiempo"

Ένας νεαρός επιχειρηματίας, ο Αντριάν Ντόρια, ξυπνάει σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου, κλειδωμένο από μέσα, με το νεκρό σώμα της ερωμένης του στο πλάι του. Δηλώνοντας αθώος για τον φόνο, προσλαμβάνει μια αναγνωρισμένη δικηγόρο, με την οποία προετοιμάζουν την υπεράσπιση του.


Οι Ασύλληπτες Διακοπές του Λουί ντε Φινές [Ψηφιακή Επανέκδοση]Οι Ασύλληπτες Διακοπές του Λουί ντε Φινές [Ψηφιακή Επανέκδοση]
"Les Grandes Vacances"

O κύριος Σαρλ Μποσκιέ, ένας αυταρχικός διευθυντής ενός αυστηρού γαλλικού οικοτροφείου, ανακαλύπτει έξαλλος ότι ο γιος του, Φιλίπ, έχει αποτύχει σε όλα τα μαθήματά του παταγωδώς. Δεν του μένει άλλη λύση από το να στείλει τον αμελή κανακάρη του με ένα πρόγραμμα ανταλλαγής σπουδαστών για μετεκπαίδευση στην Αγγλία και να δεχθεί την Σίρλεϊ, κόρη ενός πλούσιου παραγωγού ουΐσκι, στη θέση του.


Αρχηγός Από ΚούνιαΑρχηγός Από Κούνια
"The Boss Baby"

Δεν τίθεται ερώτημα για το ποιος είναι το αφεντικό σε αυτήν την οικογένεια. Από τη μέρα που κατέφτασε ο μικρός του αδερφός, ο επτάχρονος Τιμ ήξερε ότι αυτό το μωρό θα ήταν μπελάς. Όμως, καθώς ο Τιμ ξεκινά μια αποστολή να κάνει την αγάπη των γονιών και πάλι δική του και μόνο δική του, ανακαλύπτει μια μυστική συνομωσία που απειλεί να καταστρέψει την ισορροπία της αγάπης στον κόσμο – και αυτό το τολμηρό μωρό, που υποτίθεται ότι είναι αδελφός του, είναι στο κέντρο της συνομωσίας αυτής.


Τα Στρουμφάκια: Το Χαμένο ΧωριόΤα Στρουμφάκια: Το Χαμένο Χωριό
"Smurfs: The Lost Village"

Ένας μυστηριώδης χάρτης βάζει την Στρουμφίτα και τους καλύτερούς της φίλους, τον Σπιρτούλη, τον Σκουντούφλη και τον Προκόπη σε ένα συναρπαστικό αγώνα μέσα στο -γεμάτο μαγικά πλάσματα- Απαγορευμένο Δάσος για να βρουν ένα μυστηριώδες χαμένο χωριό πριν τα προλάβει ο μοχθηρός μάγος Δρακουμέλ.


Το ΜπαρΤο Μπαρ
"El bar"

Ένα μπαρ, ένα συνηθισμένο μεσημέρι. Θαμώνες κάθονται μαζί με περαστικούς και μοιράζονται τηγανητά γλυκά και σάντουιτς με ψητό ζαμπόν και τυρί. Η ζωή κυλάει κανονικά μέχρι που ένας πελάτης βγαίνει από το μπαρ και πυροβολείται μέσα στη μέση της έρημης πλατείας.


Η ΑποπλάνησηΗ Αποπλάνηση
"The Beguiled"

Κατά τη διάρκεια του αμερικανικού εμφυλίου, ένας τραυματισμένος βόρειος στρατιώτης, ο Τζον ΜακΜπάρνεϊ, περιμαζεύεται στα πρόθυρα του θανάτου από μια νεαρή ενός οικοτροφείου θηλέων στον Νότο. Καταφέρνει να τον φέρει ως το κτήριο, όπου αρχικά όλες οι κοπέλες τρομάζουν στη θέα του.


Ο Πλανήτης των Πιθήκων: ΣύγκρουσηΟ Πλανήτης των Πιθήκων: Σύγκρουση
"War for the Planet of the Apes"

Στο Ο Πλανήτης Των Πιθήκων: Η Σύγκρουση, τρίτο κεφάλαιο της εξαιρετικά επιτυχημένης blockbuster σειράς ταινιών, o Σίζαρ και οι πίθηκοι μπλέκονται σε μία φονική μάχη, με ένα στρατό ανθρώπων υπό την ηγεσία ενός αδίστακτου συνταγματάρχη.


Απροσδόκητος ΈρωταςΑπροσδόκητος Έρωτας
"Hampstead"

Μία Αμερικανίδα χήρα θα βρει, απροσδόκητα, την αγάπη στο πρόσωπο ενός άντρα που ζει στο Χάμπστεντ, όταν θα αντιμετωπίσουν μαζί, αυτούς που θέλουν να κατεδαφίσουν το σπίτι του. Εμπνευσμένο από μία πραγματική ιστορία, η ταινία «Απροσδόκητος Έρωτας» είναι μία γοητευτική και τρυφερή ιστορία για το πώς η αγάπη μπορεί να βρεθεί στα πιο απρόσμενα μέρη και αποδεικνύει μια για πάντα ότι η ηλικία δεν παίζει κανέναν ρόλο σε ό,τι αφορά στις δεύτερες ευκαιρίες.


Ο Υπηρέτης (Ψηφιακή Επανέκδοση)Ο Υπηρέτης (Ψηφιακή Επανέκδοση)
"The Servant"

Ενας νέος, εργένης και ξεπεσμένος αριστοκράτης αγοράζει ένα σπίτι στο Λονδίνο και προσλαμβάνει έναν υπηρέτη προκειμένου να το περιποιείται. Ο υπηρέτης αφού εδραιώνει τη θέση του στο σπίτι, σιγά σιγά θα αποκτήσει τον έλεγχο στη ζωή του εργοδότη του, θα τον υπονομεύσει και τελικά θα τον οδηγήσει στην καταστροφή...


SOS Πεντάγωνο καλεί ΜόσχαSOS Πεντάγωνο καλεί Μόσχα
"Dr. Strangelove or: How I Learned to Stop Worrying and Love the Bomb"

Όταν ένας φανατικός Αμερικανός στρατηγός επιτίθεται με πυρηνικά όπλα στην πρώην Σοβιετική Ένωση, ο πρόεδρος κάνει τα πάντα για να επιστρέψουν οι βομβιστές και να ηρεμήσει τους Ρώσους, ενώ παράλληλα συζητά με τους συμβούλους του και έναν τρελοεπιστήμονα.


Spider-Man: Η Επιστροφή Στον Τόπο ΤουSpider-Man: Η Επιστροφή Στον Τόπο Του
"Spider-Man: Homecoming"

Ενθουσιασμένος από την εμπειρία του με τους Εκδικητές, ο Πήτερ επιστρέφει στο σπίτι του, όπου ζει με την θεία Μέι (Marisa Tomey) κάτω από το άγρυπνο βλέμμα του καινούργιου του μέντορα, Τόνι Σταρκ (Robert Downey Jr.).


Ο ΠιλότοςΟ Πιλότος
"Koblic"

1977, Αργεντινή. Η στρατιωτική δικτατορία αποφασίζει να εκτελέσει πολιτικούς κρατουμένους ρίχνοντας τους στη θάλασσα από πολεμικά αεροσκάφη. Ο σμηναγός Τόμας Κόμπλικ είναι πιλότος σε μία από τις πτήσεις. 


Τα παράπονά σας στον ΔήμαρχοΤα παράπονά σας στον Δήμαρχο
"Lora legale"

Οι κάτοικοι μιας πόλης αγανακτησμένοι με τα σκάνδαλα και τις καταχρήσεις του επι χρόνια δημάρχου τους, ψηφίζουν έναν καινούργιο ο οποίος υπόσχεται να διοικήσει με τιμιότητα. Σύντομα όμως θα ανακαλύψουν ότι οι αλλαγές και ή νομιμότητα έρχονται με θυσίες. Αρνούμενοι να ξεβολευτούν θα κάνουν τα πάντα για να τον διώξουν.


Οδηγός Οικογενειακής ΕπιβίωσηςΟδηγός Οικογενειακής Επιβίωσης
"C'est quoi Cette Famille"

Όταν τα παιδιά επαναστατούν, τίποτα δεν τους σταματά! Μία θεότρελη οικογένεια που… γεμίζει λεωφορείο, στην ξεκαρδιστική κωμωδία του Γκαμπριέλ Ζυλιέν-Λαφεριέρ.


Πάρτι ΓυναικώνΠάρτι Γυναικών
"Rough Night"

Στο Πάρτι Γυναικών (Rough Night), πέντε κολλητές φίλες από το πανεπιστήμιο (Scarlett Johansson, Kate McKinnon, Ilana Glazer, Jillian Bell και Zoe Kravitz) ξανασυναντιούνται δέκα χρόνια μετά για ένα ξέφρενο bachelorette πάρτι στο Μαϊάμι.


Φεστιβάλ Freecinema: Ξαφνικά Φέτος το Καλοκαίρι 6: DOUBLE FEATUREΦεστιβάλ Freecinema: Ξαφνικά Φέτος το Καλοκαίρι 6: DOUBLE FEATURE
"Freecinema: Suddenly this Summer 6"

Πρόγραμμα Προβολών Φεστιβάλ Freecinema: Ξαφνικά Φέτος το Καλοκαίρι #6: DOUBLE FEATURE, από τις 29 Ιουνίου έως και τις 5 Ιουλίου στο ΣΙΝΕ Ριβιέρα.


Η Οργή Ενός Υπομονετικού ΑνθρώπουΗ Οργή Ενός Υπομονετικού Ανθρώπου
"Tarde para la ira"

Ο Χοσέ είναι ένας μοναχικός και ντροπαλός άνδρας. Ένα πρωινό, πηγαίνει για καφέ στο μπαρ όπου δουλεύει η Άνα. Ο ερχομός του στη ζωή της, δίνει κουράγιο στην Άνα, αφού πέρασε οχτώ χρόνια περιμένοντας τον Κούρο, τον σύζυγό της, να εκτίσει την ποινή του.


Ο Γιατρός Έχει ΤρεχάματαΟ Γιατρός Έχει Τρεχάματα
"Lasciati Andare"

Ο Τόνι Σερβίλο είναι ο Ελία. Ένας επιστήμονας, ψυχίατρος, χωρισμένος εδώ και λίγο καιρό από τη σύζυγό του Τζιοβάνα (Κάρλα Σινιόρις).(Όχι νομικά, γιατί τα διαζύγια κοστίζουν). Μένει μόνος σε ένα διαμέρισμα που χρησιμοποιεί και ως ιατρείο για τις συνεδρίες με τους ασθενείς του (Για την ακρίβεια μισό διαμέρισμα, αφού έχει χωρίσει απλώς το σπίτι που έμενε με τη γυναίκα του στα δύο, καθώς και οι μετακομίσεις κοστίζουν).


Κάποτε Στην ΚαλιφόρνιαΚάποτε Στην Καλιφόρνια
"Once Upon a Time in Venice"

O Στιβ Φορντ (Μπρους Ουίλις) είναι ένας ιδιωτικός ντετέκτιβ με βάση του το Λος Άντζελες. Όταν μία εξαιρετικά επικίνδυνη συμμορία καταφέρνει να του κλέψει τον αγαπημένο του σκύλο, Μπάντι, όλος ο κόσμος του καταρρέει. Μία σειρά από τρελές συμπτώσεις τον οδηγούν στο να κάνει «θελήματα» για την εν λόγω συμμορία, ενώ τον κυνηγάνε δύο αιμοδιψή αδέλφια από τη Σαμόα, τα τσιράκια ενός τοκογλύφου και πολλοί ακόμη ιδιόμορφοι χαρακτήρες.


Αυτοκίνητα 3Αυτοκίνητα 3
"Cars 3"

Παραγκωνισμένος από μια καινούργια γενιά απίστευτα γρήγορων αγωνιστικών αυτοκινήτων, ο Κεραυνός Μακουίν, ξαφνικά μένει εκτός του αθλήματος που τόσο αγαπάει.


Ευαίσθητες ΧορδέςΕυαίσθητες Χορδές
"Le Coeur en Braille"

Η Μαρί είναι μια έφηβη αφοσιωμένη στο σχολείο και το βιολοντσέλο. Ο Βικτόρ είναι ένα δυναμικό αγόρι, αλλά με κάποιες δυσκολίες στο σχολείο. Χωρίς να γνωρίζει ότι η Μαρί χάνει σιγά-σιγά την όρασή της, ο Βικτόρ την ερωτεύεται και λίγο-λίγο, προς έκπληξή του, η Μαρί τον βοηθά.


Σημασία Έχει ν'ΑγαπάςΣημασία Έχει ν'Αγαπάς
"L'Important c'Est d'Aimer"

Ένας φωτογράφος συναντά και γοητεύεται από μια ξεπεσμένη ηθοποιό δευτεροκλασάτων ερωτικών ταινιών, υπό το βλέμμα του καταθλιπτικού, σινεφίλ συζύγου της, και προκειμένου να δώσει μια δεύτερη ευκαιρία στην καριέρα της αποφασίζει να χρηματοδοτήσει μια θεατρική παραγωγή του «Ριχάρδου ΙΙΙ», δανειζόμενος χρήματα από τους μαφιόζους εργοδότες του.


Απέραντο ΓαλάζιοΑπέραντο Γαλάζιο
"The Big Blue"

Ο Enzo και ο Jacques γνωρίζονται μια ζωή και από παιδιά συναγωνίζονταν στις καταδύσεις. Τώρα που μεγάλωσαν θα βρεθούν και πάλι αντιμέτωποι σε μια αναμέτρηση περά από τις ανθρώπινες ικανότητες.


Σιντ και ΝάνσυΣιντ και Νάνσυ
"Sid & Nancy"

Τη νύχτα της 12ης Σεπτεμβρίου του 1978, σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου, η Νάνσι Σπάνγκεν έπεφτε νεκρή, πιθανόν από μαχαιριά του εραστή της και μπασίστα των Sex Pistols, Σιντ Βίσιους.


ΑφτερλώβΑφτερλώβ
"Afterlov"

Είναι καλοκαίρι, η Αθήνα βράζει, αλλά ο τριαντάχρονος Νίκος δροσίζεται στα βόρεια προάστια, πίνοντας κοκτέιλ δίπλα στην πισίνα. Η πισίνα δεν είναι δική του, αλλά του Σταύρου, που έχει ζητήσει από τον Νίκο να προσέχει το σπίτι και τη Λέιλα, τον σκύλο του, για το καλοκαίρι. Η ευκαιρία μοιάζει μοναδική στον άφραγκο μουσικό, που αποφασίζει να καλέσει εκεί την πρώην κοπέλα του, Σοφία, για ολιγοήμερες διακοπές στην πόλη.



 Σελ. 49 από 56: << < > >>

Νέο App του Summer Cinemas

Κατεβάστε το στις φορητές συσκευές σας για άμεση ενημέρωση και αγορά εισιτηρίων προσφοράς.

qr-gplay qr-appst
icon-gplay icon-appstore