Η Javascript πρέπει να είναι ενεργοποιημένη για να συνεχίσετε!
ΑΡΧΕΙΟ ΤΑΙΝΙΩΝ
ShareThis
 Σελ. 50 από 56: << < > >>

Σιντ και ΝάνσυΣιντ και Νάνσυ
"Sid & Nancy"

Τη νύχτα της 12ης Σεπτεμβρίου του 1978, σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου, η Νάνσι Σπάνγκεν έπεφτε νεκρή, πιθανόν από μαχαιριά του εραστή της και μπασίστα των Sex Pistols, Σιντ Βίσιους.


Η ΥπηρέτριαΗ Υπηρέτρια
"The Handmaiden"

Στην υπό ιαπωνική κατοχή Κορέα της δεκαετίας του 1930 μια νεαρή κοπέλα προσλαμβάνεται ως υπηρέτρια μια πλούσιας κληρονόμου. Στην πραγματικότητα όμως έχει στήσει μια σατανική πλεκτάνη μαζί με έναν επιδέξιο και γοητευτικό απατεώνα.


TannaTanna
"Tanna"

Σε ένα απομονωμένο νησί του Ειρηνικού, εκεί όπου κυριαρχεί ακόμη ένα ενεργό ηφαίστειο, ξετυλίγεται η συγκινητική ιστορία μιας ιθαγενούς κοπέλας. Μια απαγορευμένη αγάπη και η σύγκρουση του παλιού με το καινούριο λαμβάνουν χώρα κάτω από τις τροπικές βροχές.


Ο ΑρχιτσιγκούνηςΟ Αρχιτσιγκούνης
"Radin"

Ταλαντούχος πρώτος βιολιστής στην τοπική ορχήστρα, ο 40άρης Φρανσουά Γκοτιέ έχει ένα βασικό ελάττωμα: είναι τσιγγούναρος. Το μπάνιο του το παίρνει κρύο, χρονομετρείται όταν χαλάει νερό, χρησιμοποιεί τα φώτα του δρόμου για να φωτίζει το διαμέρισμα του και παρακολουθεί τηλεόραση μονάχα μέσω του γείτονα με κιάλια.


PatersonPaterson
"Paterson"

Ο Πάτερσον είναι οδηγός λεωφορείου στην πόλη Πάτερσον του Νιου Τζέρσεϊ. Κάθε μέρα, η ζωή του διάγει μια ρουτίνα: οδηγά στην ίδια διαδρομή, παρατηρεί την πόλη, ακούει συζητήσεις από τους επιβάτες. Αλλά και γράφει ποίηση, παίρνει βόλτα τον σκύλο του, σταματάει σε ένα μπαρ και πίνει μονάχα μία μπύρα, επιστρέφει στη σύζυγο του, Λόρα.


Για όνομα του ΘεούΓια όνομα του Θεού
"Mes trésors"

Η Καρόλ είναι μία εσωστρεφής ειδικός εφαρμογών πληροφορικής, που ακόμα ζει με τη μητέρα της. Η Καρολίν είναι μία αυθάδης κλέφτρα που συχνάζει στα πολυτελή ξενοδοχεία της Γαλλικής Ριβιέρας. Οι δύο νεαρές γυναίκες δε γνωρίζουν η μία την άλλη, ούτε έχουν τίποτα κοινό. Τίποτα, επειδή ο πατέρας τους έφυγε πριν τη γέννηση τους, και δεν τον είδαν ξανά ποτέ.


Οι Πειρατές της Καραϊβικής: H Εκδίκηση του ΣαλαζάρΟι Πειρατές της Καραϊβικής: H Εκδίκηση του Σαλαζάρ
"Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales"

Στο "Pirates Of The Caribbean: Dead Men Tell No Tales", όπως είναι ο επίσημος τίτλος της ταινίας, ο Κάπταιν Τζακ Σπάροου θα βρεθεί αντιμέτωπος με τον διαβολικό καπετάνιο Salazar -που υποδύεται ο Χαβιέ Μπαρδέμ- και το πλήρωμα του, που μόλις έχει δραπετεύσει από το Τρίγωνο των Βερμούδων. Ο Salazar είναι αποφασισμένος να σκοτώσει κάθε πειρατή που είναι ζωντανός.


Wonder WomanWonder Woman
"Wonder Woman (2017)"

Πριν γίνει η Wonder Woman, ήταν η Diana, πριγκίπισσα των Αμαζόνων, εκπαιδευμένη να γίνει μία ανίκητη πολεμίστρια.


Κινηματογραφική Λέσχη: Αφιέρωμα στο Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους της Δράμας 2016Κινηματογραφική Λέσχη: Αφιέρωμα στο Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους της Δράμας 2016
"Tribute to the Short Film Festival of Drama 2016"

Στο πλαίσιο του Αφιερώματος στο Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους της Δράμας 2016, η Κινηματογραφική Λέσχη παρουσιάζει ταινίες που προβλήθηκαν στο φεστιβάλ.


Κινηματογραφική Λέσχη: Αφιέρωμα στο ΡεμπέτικοΚινηματογραφική Λέσχη: Αφιέρωμα στο Ρεμπέτικο
"Tribute to Rebetiko"

Οι Δρόμοι του Ρεμπέτικου δεν είναι μια ταινία πάνω στο ρεμπέτικο. Οι εικόνες προσπαθούν να αντηχήσουν τη λιτότητα, την ελευθερία του αυτοσχεδιασμού και τη δύναμη αυτής της μουσικής κι η κινηματογραφική έκφραση να γίνει πέρασμα ώστε το ρεμπέτικο να μιλήσει για τον εαυτό του.


Κινηματογραφική Λέσχη: Ο Ινδιάνος / The IndianΚινηματογραφική Λέσχη: Ο Ινδιάνος / The Indian
"The Indian"

Ήρεμο ΠάθοςΉρεμο Πάθος
"A Quiet Passion"

Η υπόκωφη, αλλά γεμάτη εσωτερικές εντάσεις ζωή της μεγαλύτερης Αμερικανίδας ποιήτριας, που έζησε απομονωμένη στο δωμάτιό της και φύλαγε το ογκωδέστατο, συναρπαστικό έργο της στα συρτάρια της.


Δαιμονισμένος ΆγγελοςΔαιμονισμένος Άγγελος
"Angel Heart"

Στη δεκαετία του ’50, ένας αξιολύπητος ντετέκτιβ, ο Harry Angel, αναλαμβάνει να βρει τον εξαφανισμένο τραγουδιστή Johnny Favorite για λογαριασμό ενός μυστηριώδους ανθρώπου με το όνομα Louis Cyphre. Οι έρευνες θα τον οδηγήσουν στη Νέα Ορλεάνη, όπου θα μπλεχτεί σε μια σειρά από φόνους, ενώ εφιαλτικές εικόνες από το παρελθόν τον προειδοποιούν για το ότι η ανακάλυψη της αλήθειας σχετίζεται με την ανακάλυψη της πραγματικής του ταυτότητας.


Κινηματογραφική Λέσχη: Αφιέρωμα στο Ελληνικό ΝτοκιμαντέρΚινηματογραφική Λέσχη: Αφιέρωμα στο Ελληνικό Ντοκιμαντέρ
"Tribute to Greek Documentary"

La La LandLa La Land
"La La Land"

Στο Λος Άντζελες, την πόλη που γεννιούνται και πεθαίνουν τα όνειρα, δύο νέοι ερωτεύονται, προσπαθώντας ταυτόχρονα να φτάσουν τους στόχους τους: εκείνη να γίνει μια διάσημη ηθοποιός, εκείνος να γίνει αναγνωρισμένος μουσικός.


Κινηματογραφική Λέσχη: Αφιέρωμα στην Ελληνική ΚωμωδίαΚινηματογραφική Λέσχη: Αφιέρωμα στην Ελληνική Κωμωδία
"Tribute on Greek Comedy"

Αφιέρωμα στην Ελληνική κωμωδία: "Μπιλόμπα" και "Τα Χρυσά Μήλα των Εσπερίδων".


Κινηματογραφική Λέσχη: Παιδικό ΑφιέρωμαΚινηματογραφική Λέσχη: Παιδικό Αφιέρωμα
"Tribute for Children"

Παιδικό Αφιέρωμα: "Το αγόρι και ο κόσμος" και "Άλματα".


Ο ΕμποράκοςΟ Εμποράκος
"Forushande"

Ο Εμάντ και η Ράνα, ένα μεσοαστικό ζευγάρι που συμμετέχει στο ερασιτεχνικό ανέβασμα του θεατρικού «Ο Θάνατος του Εμποράκου», αναγκάζονται να μετακομίσουν. Στο νέο τους διαμέρισμα όμως θα βρεθούν μπροστά σε μια δυσάρεστη έκπληξη που έχει να κάνει με την προηγούμενη ένοικό του.


Το ΔίχτυΤο Δίχτυ
"Geumul"

Ένας φτωχός ψαράς από τη Βόρεια Κορέα ξεκινά όπως κάθε πρωί για ψάρεμα. Το δίχτυ του πιάνεται στη μηχανή και η βάρκα του παρασύρεται στα ύδατα της Νότιας Κορέας. Το πόσο επικίνδυνο μπορεί να είναι αυτό το ατυχές γεγονός στην κορεατική χερσόνησο θα φανεί αμέσως μετά, όταν στην ελεύθερη πλευρά της, στη Νότια Κορέα, καλοθελητές αξιωματικοί κάνουν τα πάντα για να τον χρίσουν κατάσκοπο του καθεστώτος της Βόρειας Κορέας.


Polina: Ο Χορός Είναι Η Ζωή ΜουPolina: Ο Χορός Είναι Η Ζωή Μου
"Polina, danser sa vie"

Μόσχα, αρχές της δεκαετίας του ’90. Η 8χρονη Πολίνα είναι μια προικισμένη μπαλαρίνα. Παρά την φτωχική της καταγωγή, γίνεται δεκτή στη φημισμένη σχολή του Καθηγητή Μποζίνσκι, ο οποίος εκπαιδεύει χορευτές για τα μπαλέτα Μπολσόι.


AquariusAquarius
"Aquarius"

Η Κλάρα, μια 65χρονη χήρα και συνταξιούχος κριτικός μουσικής, κατάγεται από μια πλούσια οικογένεια της Βραζιλίας. Είναι η τελευταία κάτοικος του Aquarius, ενός ιστορικού κτιρίου που χτίστηκε τη δεκαετία του ’40 στο παραθαλάσσιο Ρεσίφε. Όλα τα γειτονικά κτίσματα έχουν ήδη πουληθεί σε μια πολυεθνική που έχει άλλα σχέδια για την περιοχή. Η Κλάρα έχει ορκιστεί ότι θα αφήσει το σπίτι της μόνο αν πεθάνει.


Στην Παγίδα Του ΝόμουΣτην Παγίδα Του Νόμου
"Down by Law"

Ένας ιταλός τουρίστας που μιλάει ελάχιστα αγγλικά, ένας άνεργος ντι-τζέι, κι ένας μαστροπός της «πλάκας», βρίσκονται φυλακισμένοι στο ίδιο κελί στη Λουϊζιάνα, κατηγορούμενοι για αδικήματα που δεν διέπραξαν. Κανένα κελί όμως δεν είναι αρκετά μεγάλο για να χωρέσει αυτούς τους τρεις απίθανους και τόσο διαφορετικούς μεταξύ τους τύπους.


Το φως ανάμεσα στους ωκεανούςΤο φως ανάμεσα στους ωκεανούς
"The Light Between Oceans"

Λίγα χρόνια μετά τον πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο, ένας φαροφύλακας και η σύζυγός του, που ζουν σε μια απομακρυσμένη ακτή της δυτικής Αυστραλίας, χάνουν το μωρό που περιμένουν.


Το κορίτσι του τρένουΤο κορίτσι του τρένου
"The Girl on the Train"

Κάθε μέρα, στο τρένο καθοδόν για τη δουλειά της, η Ρέιτσελ περνά δίπλα από το παλιό της σπίτι, στο οποίο τώρα ζει ο πρώην άντρας της με τη νέα του σύζυγο. Βλέπει επίσης το σπίτι ενός άλλου παντρεμένου ζευγαριού, λίγα τετράγωνα παρακάτω, και αρχίζει να φαντάζεται την ιδανική, ευτυχισμένη τους ζωή


JulietaJulieta
"Julieta"

Η Χουλιέτα ζει με την κόρη της, Αντία. Και οι δύο υποφέρουν σιωπηλά για την απώλεια του άνδρα της Χουλιέτα και πατέρα της Αντία, μερικές φορές όμως η θλίψη δεν φέρνει τους ανθρώπους πιο κοντά – τους απομακρύνει ακόμη περισσότερο



 Σελ. 50 από 56: << < > >>

Νέο App του Summer Cinemas

Κατεβάστε το στις φορητές συσκευές σας για άμεση ενημέρωση και αγορά εισιτηρίων προσφοράς.

qr-gplay qr-appst
icon-gplay icon-appstore