Η Javascript πρέπει να είναι ενεργοποιημένη για να συνεχίσετε!
ΑΡΧΕΙΟ ΤΑΙΝΙΩΝ
ShareThis
 Σελ. 51 από 57: << < > >>

Κινηματογραφική Λέσχη: Παιδικό ΑφιέρωμαΚινηματογραφική Λέσχη: Παιδικό Αφιέρωμα
"Tribute for Children"

Παιδικό Αφιέρωμα: "Το αγόρι και ο κόσμος" και "Άλματα".


Polina: Ο Χορός Είναι Η Ζωή ΜουPolina: Ο Χορός Είναι Η Ζωή Μου
"Polina, danser sa vie"

Μόσχα, αρχές της δεκαετίας του ’90. Η 8χρονη Πολίνα είναι μια προικισμένη μπαλαρίνα. Παρά την φτωχική της καταγωγή, γίνεται δεκτή στη φημισμένη σχολή του Καθηγητή Μποζίνσκι, ο οποίος εκπαιδεύει χορευτές για τα μπαλέτα Μπολσόι.


AquariusAquarius
"Aquarius"

Η Κλάρα, μια 65χρονη χήρα και συνταξιούχος κριτικός μουσικής, κατάγεται από μια πλούσια οικογένεια της Βραζιλίας. Είναι η τελευταία κάτοικος του Aquarius, ενός ιστορικού κτιρίου που χτίστηκε τη δεκαετία του ’40 στο παραθαλάσσιο Ρεσίφε. Όλα τα γειτονικά κτίσματα έχουν ήδη πουληθεί σε μια πολυεθνική που έχει άλλα σχέδια για την περιοχή. Η Κλάρα έχει ορκιστεί ότι θα αφήσει το σπίτι της μόνο αν πεθάνει.


Στην Παγίδα Του ΝόμουΣτην Παγίδα Του Νόμου
"Down by Law"

Ένας ιταλός τουρίστας που μιλάει ελάχιστα αγγλικά, ένας άνεργος ντι-τζέι, κι ένας μαστροπός της «πλάκας», βρίσκονται φυλακισμένοι στο ίδιο κελί στη Λουϊζιάνα, κατηγορούμενοι για αδικήματα που δεν διέπραξαν. Κανένα κελί όμως δεν είναι αρκετά μεγάλο για να χωρέσει αυτούς τους τρεις απίθανους και τόσο διαφορετικούς μεταξύ τους τύπους.


Ο ΕμποράκοςΟ Εμποράκος
"Forushande"

Ο Εμάντ και η Ράνα, ένα μεσοαστικό ζευγάρι που συμμετέχει στο ερασιτεχνικό ανέβασμα του θεατρικού «Ο Θάνατος του Εμποράκου», αναγκάζονται να μετακομίσουν. Στο νέο τους διαμέρισμα όμως θα βρεθούν μπροστά σε μια δυσάρεστη έκπληξη που έχει να κάνει με την προηγούμενη ένοικό του.


Το ΔίχτυΤο Δίχτυ
"Geumul"

Ένας φτωχός ψαράς από τη Βόρεια Κορέα ξεκινά όπως κάθε πρωί για ψάρεμα. Το δίχτυ του πιάνεται στη μηχανή και η βάρκα του παρασύρεται στα ύδατα της Νότιας Κορέας. Το πόσο επικίνδυνο μπορεί να είναι αυτό το ατυχές γεγονός στην κορεατική χερσόνησο θα φανεί αμέσως μετά, όταν στην ελεύθερη πλευρά της, στη Νότια Κορέα, καλοθελητές αξιωματικοί κάνουν τα πάντα για να τον χρίσουν κατάσκοπο του καθεστώτος της Βόρειας Κορέας.


Το φως ανάμεσα στους ωκεανούςΤο φως ανάμεσα στους ωκεανούς
"The Light Between Oceans"

Λίγα χρόνια μετά τον πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο, ένας φαροφύλακας και η σύζυγός του, που ζουν σε μια απομακρυσμένη ακτή της δυτικής Αυστραλίας, χάνουν το μωρό που περιμένουν.


Το κορίτσι του τρένουΤο κορίτσι του τρένου
"The Girl on the Train"

Κάθε μέρα, στο τρένο καθοδόν για τη δουλειά της, η Ρέιτσελ περνά δίπλα από το παλιό της σπίτι, στο οποίο τώρα ζει ο πρώην άντρας της με τη νέα του σύζυγο. Βλέπει επίσης το σπίτι ενός άλλου παντρεμένου ζευγαριού, λίγα τετράγωνα παρακάτω, και αρχίζει να φαντάζεται την ιδανική, ευτυχισμένη τους ζωή


JulietaJulieta
"Julieta"

Η Χουλιέτα ζει με την κόρη της, Αντία. Και οι δύο υποφέρουν σιωπηλά για την απώλεια του άνδρα της Χουλιέτα και πατέρα της Αντία, μερικές φορές όμως η θλίψη δεν φέρνει τους ανθρώπους πιο κοντά – τους απομακρύνει ακόμη περισσότερο


Alien: CovenantAlien: Covenant
"Alien: Covenant"

Με προορισμό έναν απομακρυσμένο πλανήτη σε ένα μακρινό σημείο του γαλαξία, το πλήρωμα του αποικιακού πλοίου Covenant νομίζει ότι ανακαλύπτει έναν αχαρτογράφητο παράδεισο, αλλά στην πραγματικότητα πρόκειται για έναν σκοτεινό, επικίνδυνο κόσμο-ο μόνος κάτοικος του οποίου είναι ο «συνθετικός» Ντέιβιντ, επιζών της καταδικασμένης αποστολής Προμηθέας.


Toni ErdmannToni Erdmann
"Toni Erdmann"

Ο Γουίνφρεντ είναι ένας μοναχικός καθηγητής μουσικής που διασκεδάζει μεταμφιεζόμενος και σκαρώνοντας φάρσες. Η καριερίστρια κόρη του Ίνες, με την οποία έχουν απομακρυνθεί εδώ και καιρό, είναι στέλεχος σε πολυεθνική στο Βουκουρέστι. Μια μέρα εκείνος θα εμφανιστεί απροειδοποίητα μπροστά της με περούκα και ψεύτικη οδοντοστοιχία και θα συστηθεί σε όλους ως Τόνι Έρντμαν.


ΕκείνηΕκείνη
"Elle"

Η Μισέλ είναι μια επιτυχημένη επιχειρηματίας η οποία δέχεται επίθεση στο σπίτι της από ένα μασκοφορεμένο βιαστή. Προσπαθεί να ξεπεράσει ψύχραιμα το συμβάν, αλλά όταν εκείνος συνεχίζει να την παρενοχλεί με μηνύματα, αποφασίζει να ανακαλύψει την ταυτότητά του, παρασυρόμενη σε ένα επικίνδυνο παιχνίδι.


ΑναμνήσειςΑναμνήσεις
"Les Souvenirs"

Μια ταινία για την τρυφερή σχέση ενός εγγονού και της γιαγιάς του, που εξαφανίζεται λίγες μέρες μετά την εγκατάσταση της από τους αγαπημένους της γιούς σ' ένα "οίκο ευγηρίας". Ο εγγονός, αναζητώντας την, θα την εντοπίσει εκεί που την έφεραν οι γλυκές της αναμνήσεις και η επιθυμιά της να συνεχίσει να ζεί "ελεύθερα". Μια ταινία που παρουσιάζει με χάρη, συναισθηματική φινέτσα και χιούμορ τον χρόνο που είναι αδυσώπητος και δεν κάνει διακρίσεις ανάμεσα στις γενιές.


Εκδήλωση: Πάμε Σινεμά στον Δήμο Μοσχάτου-ΤαύρουΕκδήλωση: Πάμε Σινεμά στον Δήμο Μοσχάτου-Ταύρου

Η Δημοτική Κινηματογραφική Λέσχη του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου σας προσκαλεί στην εκδήλωση ΠΑΜΕ ΣΙΝΕΜΑ με ελεύθερη είσοδο για όλους για την λήξη της θερινής περιόδου προβολών.


Ο Κούμπο και οι Δύο ΧορδέςΟ Κούμπο και οι Δύο Χορδές
"Kubo and the Two Strings"

Ένα έξυπνο και καλόκαρδο αγόρι, ο Κούμπο, περνά μια ήσυχη κι ασφαλή ζωή, κρυμμένο κάπου μαζί με τη μητέρα του, μέχρι τη στιγμή που άθελά του θα ξυπνήσει ένα μοχθηρό πνεύμα.


ΣάλιΣάλι
"Sully"

Με τους Tom Hanks, Anna Gunn (Breaking Bad) και Aaron Eckhart (The Dark Knight, Olympus has fallen) στους πρωταγωνιστικούς ρόλους, το "Sully", είναι η νέα ταινία του Clint Eastwood, που αναμένεται πως θα προσελκύσει εκατομμύρια κοινού στις κινηματογραφικές αίθουσες.


Ξανά από την ΑρχήΞανά από την Αρχή
"Demolition"

Ένας επιτυχημένος τραπεζικός επενδυτής, ο Davis (Jake Gyllenhaal), προσπαθεί να ξεπεράσει τον θάνατο της γυναίκας του σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα. Ο πεθερός του (Chris Cooper) τον πιέζει να συνέλθει, αλλά ο Davis αντιστέκεται. Αντ΄αυτού, εκτονώνεται μέσα από μια εξομολογητική και πολύ προσωπική αλληλογραφία που εγκαινιάζεται με μια επιστολή παραπόνων και απευθύνεται στην Karen (Naomi Watts), μια υπάλληλο εταιρείας αυτόματων μηχανών πώλησης. Οι δυο τους θα έρθουν πολύ κοντά και θα αναπτύξουν έναν στενό δεσμό που αποδεικνύεται από μηχανής θεός και για τους δύο. Με τη βοήθεια της Karen και του 14χρονου γιού της (Judah Lewis), ο Davis αρχίζει να συγκροτείται, αφού πρώτα κατεδαφίσει τη ζωή που είχε χτίσει μέχρι εκείνη τη στιγμή.


«Το REUNION - 10 YEARS»«Το REUNION - 10 YEARS»
"10 Years"

Μια ομάδα φίλων συναντιούνται ξανά δέκα χρόνια μετά την αποφοίτησή τους από το Λύκειο. Τη νύχτα πριν το reunion μια σειρά γεγονότων θα τους κάνει να συνειδητοποιήσουν πως από πολλές απόψεις είναι ακόμη ανώριμοι..!


Βασίλισσα της ΓηςΒασίλισσα της Γης
"Queen of earth"

Η Κάθριν περνά μια εξαιρετικά σκοτεινή φάση της ζωής της: πρόσφατα έχασε τον πατέρα της, έναν διάσημο καλλιτέχνη του οποίου τις υποθέσεις χειριζόταν προσωπικά, και αμέσως μετά ο φίλος της ο Τζέιμς την παράτησε. Αναζητώντας γιατρειά, η Κάθριν σπεύδει στο εξοχικό της καλύτερής της φίλης, Βιρτζίνια, δίπλα στη λίμνη, για να βρει την ηρεμία που τόσο χρειάζεται. Ωστόσο, όταν φτάνει εκεί, αποδεικνύεται πως της είναι αδύνατον να χαλαρώσει, καθώς πλημμυρίζεται από αναμνήσεις του καιρού που πέρασε εκεί με τον Τζέιμς τον προηγούμενο χρόνο. Κι ενώ η Κάθριν ανοίγεται στη Βιρτζίνια αποζητώντας μια βαθύτερη επαφή, η Βιρτζίνια ξεκινά να περνά ολοένα και περισσότερο καιρό με τον Ριτς, έναν ντόπιο με τον οποίο φλερτάρει, με αποτέλεσμα να εμφανιστούν οι πρώτες ρωγμές στη σχέση των δύο γυναικών και να βυθιστεί η Κάθριν σε μια δίνη ψευδαισθήσεων και τρέλας.


Το Μωρό της Μπρίτζετ ΤζόουνςΤο Μωρό της Μπρίτζετ Τζόουνς
"Bridget Jones's Baby"

Η Μπρίτζετ Τζόουνς είναι πλέον 43ών ετών, ακόμα εργένισσα, ώσπου ανακαλύπτει ότι είναι έγκυος. Φυσικά, δεν είναι σίγουρη για το όνομα του πατέρα. Ακόμα διατηρεί σχέσεις με τον Μαρκ Ντάρσι, αλλά στο προσκήνιο έχει μπει και ο δισεκατομμυριούχος Τζακ Κουάντ.


O Δρόμος για το Λα ΠαζO Δρόμος για το Λα Παζ
"Camino a La Paz"

«O Δρόμος για το Λα Παζ» αφηγείται το ταξίδι ενός ηλικιωμένου Μουσουλμάνου που ζητά από έναν «ερασιτέχνη» ταξιτζή (Ροντρίγκο Ντε Λα Σέρνα, «Ημερολόγια Μοτοσυκλέτας»), να τον οδηγήσει με το παλιό του peugeot, από το Μπουένος Άιρες μέχρι το Λα Παζ, με τελικό του προορισμό τη Μέκκα.


Μαζί Ως Την ΚορυφήΜαζί Ως Την Κορυφή
"Hands of Stone"

Ο Ντουράν, γνωστός και ως «Χέρια από Πέτρα» για την δριμύτητα των χτυπημάτων του, απέδρασε από την φτωχική του ζωή και αγωνίστηκε για πέντε δεκαετίες, κερδίζοντας 103 από τους 119 αγώνες του, αλλά έμεινε στην ιστορία για τον σοκαριστικό τρόπο που έληξε ο πιο κρίσιμος αγώνας της καριέρας του. Σε όλους τους αγώνες, παρά τα χτυπήματα και τις δυσκολίες, ο Ντουράν και ο Αρσέλ έμειναν ενωμένοι και, τελικά, άλλαξαν ο ένας την ζωή του άλλου.


Όλα όσα μάθαμε μαζίΌλα όσα μάθαμε μαζί
"The Violin Teacher"

Η ταινία αφηγείται την αληθινή ιστορία του Λαέρτη, ενός ταλαντούχου βιολιστή ο οποίος μετά την αποτυχία να εισχωρήσει στη Φιλαρμονική Ορχήστρα του Σάο Πάολο, αναγκάζεται να παραδίδει μαθήματα μουσικής σε εφήβους ενός δημόσιου σχολείου. Η πορεία του είναι γεμάτη δυσκολίες, όμως η μεταμορφωτική δύναμη της μουσικής και η φιλία που προκύπτει ανάμεσα σε καθηγητή και μαθητές, ανοίγουν τις πόρτες σε ένα νέο κόσμο.


Ψάχνοντας την ΝτόριΨάχνοντας την Ντόρι
"Finding Dory"

Έξι μήνες έχουν περάσει από τη διάσωση του μικρούλη Νέμο. Η ηρωίδα αυτής της περιπέτειας, η αμνησιακή Ντόρι, ζει ήσυχα ανάμεσα στα άλλα ψαράκια κλόουν. Σε μια επίσκεψη του σχολείου της πλάι στον Νέμο για να δουν ψάρια που αποδημούν, αισθάνεται νοσταλγία για το δικό της σπίτι και μαζί της έρχονται παιδικές μνήμες.


Τζέισον ΜπορνΤζέισον Μπορν
"Jason Bourne"

Ο Ματ Ντέιμον επιστρέφει φέτος στον ρόλο του "Jason Bourne", στην πέμπτη συνέχεια της σειράς με σκηνοθέτη τον Πολ Γκρίνγκρας.



 Σελ. 51 από 57: << < > >>
Θερινά Σινεμά





Πρεμιέρες

Επίσης Προβάλλονται

Προσεχώς










Νέο App του Summer Cinemas

Κατεβάστε το στις φορητές συσκευές σας για άμεση ενημέρωση και αγορά εισιτηρίων προσφοράς.

qr-gplay qr-appst
icon-gplay icon-appstore