Η Javascript πρέπει να είναι ενεργοποιημένη για να συνεχίσετε!
ΑΡΧΕΙΟ ΤΑΙΝΙΩΝ
ShareThis
 Σελ. 56 από 61: << < > >>

Τζέισον ΜπορνΤζέισον Μπορν
"Jason Bourne"

Ο Ματ Ντέιμον επιστρέφει φέτος στον ρόλο του "Jason Bourne", στην πέμπτη συνέχεια της σειράς με σκηνοθέτη τον Πολ Γκρίνγκρας.


Κάτω από το ΗφαίστειοΚάτω από το Ηφαίστειο
"Under the Volcano"

Ο Τζέφρι Φέρμιν, ένας Άγγλος αλκοολικός πρόξενος στο Μεξικό του ’40, αδυνατεί να ξεπεράσει την απιστία και το χωρισμό από τη σύντροφό του. Όταν αυτή εμφανίζεται μετανιωμένη μπροστά του, τότε ξεκινά ένα επώδυνο οδοιπορικό, με την αγάπη να δείχνει ανήμπορη να νικήσει την προδοσία.


Café SocietyCafé Society
"Café Society"

Δεκαετία του 1930. Ο Τζέιμς είναι ένας νεαρός που καταφτάνει στο Χόλιγουντ, ελπίζοντας ότι θα καταφέρει να διεισδύσει στην κινηματογραφική βιομηχανία. Αυτό που θα βρει πρώτα είναι ο έρωτας, και βρίσκεται, λοξοδρομώντας των στόχων του, στην παλλομένη «κοινότητα καφέ» που καθορίζει το πνεύμα της εποχής.


Ομάδα ΑυτοκτονίαςΟμάδα Αυτοκτονίας
"Suicide Squad"

Στο «Suicide Squad», η κυβερνητική πράκτωρ Δρ. Αμάντα Γουόλερ (Βαϊόλα Ντέιβις) θα συγκεντρώσει την πιο επικίνδυνη ομάδα κακοποιών, οι οποίοι θα αναγκαστούν να εργαστούν ως όπλα της αμερικάνικης κυβέρνησης στην καταπολέμηση του κακού.


Σκοτεινές ΨυχέςΣκοτεινές Ψυχές
"Anime Nere"

Μαφιόζικο θρίλερ που σάρωσε στα ιταλικά Όσκαρ. Ο Λέο τρέφει μικρό σεβασμό για τις απλοϊκές συνήθειες του πατέρα του, αντίθετα θαυμάζει τους δύο μαφίοζους θείους του και τον αστικό τρόπο ζωής τους. Όταν ο Λέο βάζει στο μάτι ένα τοπικό μπαρ μιας αντίπαλης οικογένειας, οι απερίσκεπτες κινήσεις του, αναμοχλεύουν μια βεντέτα τριών γενεών.


Όλοι Θέλουν από ΛίγοΌλοι Θέλουν από Λίγο
"Everybody Wants Some"

Τέξας, δεκαετία του ’80. 
Εν μέσω παγκόσμιων αλλαγών, μια παρέα πρωτοετών κολεγιόπαιδων που παίζει μπέιζμπολ
έρχεται σε επαφή με τις γνωστές κλίκες του αμερικάνικου πανεπιστημίου, τα ατελείωτα πάρτι και το ίδιο το αμερικάνικο όνειρο.


Η Μέρα της ΒαστίληςΗ Μέρα της Βαστίλης
"Bastille Day"

Ο Μάικλ είναι ένας μετρ της μικροκλοπής. Ξαφρίζει του πάντες χωρίς να αντιληφθούν τίποτα παρά μόνο όταν είναι πλέον αργά. Μέχρι την ημέρα που θα κλέψει την λάθος τσάντα και θα μπει στο στόχαστρο τρομοκρατών αλλά και της Interpol. Και ενώ προσπαθεί να απεμπλακεί από όλο αυτό ένας πρώην πράκτορας της CIA θα βρεθεί στο δρόμο του.


Μπάτε Σκύλοι ΑλέστεΜπάτε Σκύλοι Αλέστε
"The Secret Life of Pets"

Μένοντας σε μια πολυκατοικία του Μανχάταν, η ζωή του Μαξ ως ένα αγαπημένο κατοικίδιο αναποδογυρίζει, όταν ο ιδιοκτήτης του φέρνει στο σπίτι ένα αδέσποτο με το όνομα Δούκας.


Που Πάω, Θεέ μου;Που Πάω, Θεέ μου;
"Quo vado"

Ο Τσέκο απολαμβάνει μια εύπορη ζωή ανάμεσα στους περιοίκους του σε μια μικρή πόλη της νότιας Ιταλίας. Όταν μια νέα ρεφορμιστική κυβέρνηση ορκίζεται να κάνει περικοπές στη γραφειοκρατία, ο Τσέκο αναγκάζεται να αναλαμβάνει όλο και χειρότερα πόστα για να διατηρήσει τον μισθό του, τα προνόμια και τη δια βίου εργασία.


Μια Αγελάδα στο ΠαρίσιΜια Αγελάδα στο Παρίσι
"La vache"

O Φατάχ, ένας τυπικός χωρικός από την Αλγερία, δεν έχει μάτια παρά μόνο για τη Ζακλίν, την πολυαγαπημένη του αγελάδα. Ονειρεύεται να την παρουσιάσει στην Αγροτική Έκθεση των Παρισίων και να καταπλήξει τους πάντες με την υπέροχη ομορφιά της. Έτσι θα ξεκινήσει μια πορεία προς τη δόξα γι’ αυτόν και την αγελάδα του.


Έρωτας αλά ΚαταλανικάΈρωτας αλά Καταλανικά
"Ocho Apellidos Catalanes"

Ο τοπικισμός του Κόλντο πιάνει κόκκινα, όταν αντιλαμβάνεται ότι η κόρη του θα παντρευτεί έναν ξένο. Ακόμα χειρότερα, έναν Καταλανό. Έναν από αυτούς τους ανθρώπους «που θεωρούν τους εαυτούς τους λιγότερο Ισπανούς κι από τους Βάσκους», όπως λέει αγανακτισμένος, έναν χίπστερ με μούσι και μοδάτα γυαλιά που τρώει ντιζαϊνάτα φαγητά.


Πριν Έρθεις ΕσύΠριν Έρθεις Εσύ
"Me Before You"

Η Λουίζα «Λου» Κλαρκ ζει σε μία ήσυχη πόλη της Αγγλικής επαρχίας. Χωρίς καμία ξεκάθαρη κατεύθυνση στη ζωή της, η ιδιόρρυθμη 26χρονη τρέχει από τη µία δουλειά στην άλλη για να βοηθήσει οικονομικά την οικογένειά της.


Μια Αγκαλιά στην Άκρη του ΚόσμουΜια Αγκαλιά στην Άκρη του Κόσμου
"Un plus une"

Ο Αντουάν θυμίζει τους ήρωες των ταινιών, για τις οποίες γράφει μουσική. Είναι χαριτωμένος, είναι επιτυχημένος και περνά τη ζωή του με χιούμορ και ανάλαφρη διάθεση. Όταν φεύγει για την Ινδία για να δουλέψει σε μια πολύ πρωτότυπη εκδοχή του «Ρωμαίος και Ιουλιέτα», συναντά την Άννα, μία γυναίκα που δεν του μοιάζει σε τίποτα, αλλά τον ελκύει περισσότερο από όλες τις άλλες γυναίκες που έχει γνωρίσει. Μαζί, θα ζήσουν μια απίστευτη περιπέτεια...


Κάτω από τον ΉλιοΚάτω από τον Ήλιο
"A Bigger Splash"

Μια διάσημη ροκ σταρ, η Μαριάν, παραθερίζει μαζί με τον αρραβωνιαστικό της, τον σκηνοθέτη Πολ, κάτω από τον ειδυλλιακό ήλιο της απόμερης ιταλικής νήσου Παντελερία.  Η ηρεμία τους διαταράσσεται από την απρόσμενη άφιξη ενός παλιού φίλου και της κόρης του, ο Χάρι και η Πενέλοπι, κάτι που θα εκτοξεύσει έναν ανεμοστρόβιλο ζήλειας και πάθους, μια και ο Χάρι είναι κρυφός εραστής της Μαριάν, μα ακόμα και κινδύνου.


Ποιος Κλέβει Ποιον;Ποιος Κλέβει Ποιον;
"Cien años de perdón"

Ένα βροχερό πρωί, έξι ένοπλοι άνδρες, μεταμφιεσμένοι, επιτίθενται σε μια τράπεζα στη Βαλένθια. Με αρχηγό έναν κλέφτη με το παρατσούκλι Ο Ουρουγουανός, η αποστολή της ομάδας φαίνεται απλή και ξεκάθαρη: να αδειάσουν όσα περισσότερα χρηματοκιβώτια μπορέσουν και να το σκάσουν.


Ένας Προδότης Ανάμεσα μαςΈνας Προδότης Ανάμεσα μας
"Our Kind of Traitor"

Ένα συνηθισμένο ζευγάρι Άγγλων, ο Πέρι και η Γκέιλ, βρίσκονται στο Μαρόκο για διακοπές. Εκεί θα γνωρίσουν τον Ρώσο Ντιμά και θα κάνουν παρέα. Αυτό που δεν γνωρίζουν είναι ότι ο Ντιμά είναι μέλος της ρωσικής μαφίας.


Αόρατος ΕχθρόςΑόρατος Εχθρός
"Eye in the Sky"

Η συνταγματάρχης Katherine Powell - την οποία υποδύεται η βραβευμένη με Όσκαρ Helen Mirren - είναι επικεφαλής μιας βάσης στο Λονδίνο που ανήκει στις μυστικές υπηρεσίες και χρησιμοποιεί drones για την περάτωση των επιχειρήσεών της.


GhostbustersGhostbusters
"Ghostbusters"

Η Erin Gilbert (Kristen Wiig) και η Abby Yates (Melissa McCarthy) υπήρξαν κάποτε ένα άσημο συγγραφικό δίδυμο με μοναδικό δείγμα δουλειάς ένα βιβλίο το οποίο υποστήριζε ότι τα φαντάσματα ήταν υπαρκτά.


Η Μάγκι Έχει ΣχέδιοΗ Μάγκι Έχει Σχέδιο
"Maggie's Plan"

Το σχέδιο της Maggie (Greta Gerwig) να αποκτήσει παιδί χωρίς σύντροφο καταρρέει όταν ερωτεύεται τον John (Ethan Hawke), διαλύοντας τον εύθραυστο γάμο του με την πανέξυπνη και αφόρητη Georgette (Julianne Moore).


Star Trek BeyondStar Trek Beyond
"Star Trek Beyond"

Στα μισά της πενταετούς αποστολής του, το πλήρωμα του USS Enterprise δέχεται επίθεση από ένα φαινομενικά ασταμάτητο κύμα άγνωστων εξωγήινων, το οποίο τους υποχρεώνει να εγκαταλείψουν το πλοίο τους. Παγιδευμένοι σε έναν άγνωστο πλανήτη και χωρίς προφανή ελπίδα για σωτηρία, το πλήρωμα βρίσκεται αντιμέτωπο με έναν νέο και αμείλικτο εχθρό.


Η Γιορτή της ΜπαμπέτΗ Γιορτή της Μπαμπέτ
"Babettes gæstebud"

Μια Γαλλίδα που μετά τα γεγονότα της Κομμούνας βρήκε καταφύγιο στο σπίτι δύο Δανών γεροντοκόρων, κερδίζει το λαχείο και ξοδεύει όλη την περιουσία της για να ετοιμάσει ένα ευχαριστήριο γεύμα.


Σε Ρηχά Νερά (The Shallows)Σε Ρηχά Νερά (The Shallows)
"The Shallows"

H Nancy (Blake Lively) σερφάρει μόνη της σε μια απομονωμένη παραλία, όταν δέχεται την επίθεση ενός μεγάλου λευκού καρχαρία, απέχοντας μόνο μερικά μέτρα από την ακτή. Αν και 200 μόλις μέτρα από την σωτηρία της, προσπαθεί να αναμετρηθεί με τις αντοχές της.


Φεστιβάλ Freecinema: Ξαφνικά Φέτος το ΚαλοκαίριΦεστιβάλ Freecinema: Ξαφνικά Φέτος το Καλοκαίρι

Το καθιερωμένο κινηματογραφικό γεγονός του καλοκαιριού επιστρέφει για πέμπτη συνεχή χρονιά με αφιέρωμα στις διακοπές! Ακολουθεί αναλυτικό πρόγραμμα με όλες τις ταινίες και τις ώρες προβολής.


Στάσου στο Ύψος σουΣτάσου στο Ύψος σου
"Un homme à la hauteur"

Η Ντιάν, μία πρόσφατα χωρισμένη δικηγόρος, λαμβάνει ένα τηλεφώνημα από τον Αλεξάντρ, έναν γοητευτικό αρχιτέκτονα που δεν γνωρίζει.


Η Εποχή των Παγετώνων: Σε Τροχιά ΣύγκρουσηςΗ Εποχή των Παγετώνων: Σε Τροχιά Σύγκρουσης
"Ice Age: Collision Course"

Το αέναο κυνήγι του Σκρατ για το βελανίδι του τον εκτοξεύει στο διάστημα, όπου κατά λάθος ξεκινά μια σειρά γεγονότων που αλλάζουν και απειλούν τον κόσμο της Εποχής των Παγετώνων.



 Σελ. 56 από 61: << < > >>
Θερινά Σινεμά



Πρεμιέρες

Επίσης Προβάλλονται

Προσεχώς




Νέο App του Summer Cinemas

Κατεβάστε το στις φορητές συσκευές σας για άμεση ενημέρωση και αγορά εισιτηρίων προσφοράς.

qr-gplay qr-appst
icon-gplay icon-appstore