Η Javascript πρέπει να είναι ενεργοποιημένη για να συνεχίσετε!
ΑΡΧΕΙΟ ΤΑΙΝΙΩΝ
ShareThis
 Σελ. 60 από 65: << < > >>

Toni ErdmannToni Erdmann
"Toni Erdmann"

Ο Γουίνφρεντ είναι ένας μοναχικός καθηγητής μουσικής που διασκεδάζει μεταμφιεζόμενος και σκαρώνοντας φάρσες. Η καριερίστρια κόρη του Ίνες, με την οποία έχουν απομακρυνθεί εδώ και καιρό, είναι στέλεχος σε πολυεθνική στο Βουκουρέστι. Μια μέρα εκείνος θα εμφανιστεί απροειδοποίητα μπροστά της με περούκα και ψεύτικη οδοντοστοιχία και θα συστηθεί σε όλους ως Τόνι Έρντμαν.


ΕκείνηΕκείνη
"Elle"

Η Μισέλ είναι μια επιτυχημένη επιχειρηματίας η οποία δέχεται επίθεση στο σπίτι της από ένα μασκοφορεμένο βιαστή. Προσπαθεί να ξεπεράσει ψύχραιμα το συμβάν, αλλά όταν εκείνος συνεχίζει να την παρενοχλεί με μηνύματα, αποφασίζει να ανακαλύψει την ταυτότητά του, παρασυρόμενη σε ένα επικίνδυνο παιχνίδι.


ΑναμνήσειςΑναμνήσεις
"Les Souvenirs"

Μια ταινία για την τρυφερή σχέση ενός εγγονού και της γιαγιάς του, που εξαφανίζεται λίγες μέρες μετά την εγκατάσταση της από τους αγαπημένους της γιούς σ' ένα "οίκο ευγηρίας". Ο εγγονός, αναζητώντας την, θα την εντοπίσει εκεί που την έφεραν οι γλυκές της αναμνήσεις και η επιθυμιά της να συνεχίσει να ζεί "ελεύθερα". Μια ταινία που παρουσιάζει με χάρη, συναισθηματική φινέτσα και χιούμορ τον χρόνο που είναι αδυσώπητος και δεν κάνει διακρίσεις ανάμεσα στις γενιές.


Εκδήλωση: Πάμε Σινεμά στον Δήμο Μοσχάτου-ΤαύρουΕκδήλωση: Πάμε Σινεμά στον Δήμο Μοσχάτου-Ταύρου

Η Δημοτική Κινηματογραφική Λέσχη του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου σας προσκαλεί στην εκδήλωση ΠΑΜΕ ΣΙΝΕΜΑ με ελεύθερη είσοδο για όλους για την λήξη της θερινής περιόδου προβολών.


Ο Κούμπο και οι Δύο ΧορδέςΟ Κούμπο και οι Δύο Χορδές
"Kubo and the Two Strings"

Ένα έξυπνο και καλόκαρδο αγόρι, ο Κούμπο, περνά μια ήσυχη κι ασφαλή ζωή, κρυμμένο κάπου μαζί με τη μητέρα του, μέχρι τη στιγμή που άθελά του θα ξυπνήσει ένα μοχθηρό πνεύμα.


ΣάλιΣάλι
"Sully"

Με τους Tom Hanks, Anna Gunn (Breaking Bad) και Aaron Eckhart (The Dark Knight, Olympus has fallen) στους πρωταγωνιστικούς ρόλους, το "Sully", είναι η νέα ταινία του Clint Eastwood, που αναμένεται πως θα προσελκύσει εκατομμύρια κοινού στις κινηματογραφικές αίθουσες.


Το Μωρό της Μπρίτζετ ΤζόουνςΤο Μωρό της Μπρίτζετ Τζόουνς
"Bridget Jones's Baby"

Η Μπρίτζετ Τζόουνς είναι πλέον 43ών ετών, ακόμα εργένισσα, ώσπου ανακαλύπτει ότι είναι έγκυος. Φυσικά, δεν είναι σίγουρη για το όνομα του πατέρα. Ακόμα διατηρεί σχέσεις με τον Μαρκ Ντάρσι, αλλά στο προσκήνιο έχει μπει και ο δισεκατομμυριούχος Τζακ Κουάντ.


Ξανά από την ΑρχήΞανά από την Αρχή
"Demolition"

Ένας επιτυχημένος τραπεζικός επενδυτής, ο Davis (Jake Gyllenhaal), προσπαθεί να ξεπεράσει τον θάνατο της γυναίκας του σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα. Ο πεθερός του (Chris Cooper) τον πιέζει να συνέλθει, αλλά ο Davis αντιστέκεται. Αντ΄αυτού, εκτονώνεται μέσα από μια εξομολογητική και πολύ προσωπική αλληλογραφία που εγκαινιάζεται με μια επιστολή παραπόνων και απευθύνεται στην Karen (Naomi Watts), μια υπάλληλο εταιρείας αυτόματων μηχανών πώλησης. Οι δυο τους θα έρθουν πολύ κοντά και θα αναπτύξουν έναν στενό δεσμό που αποδεικνύεται από μηχανής θεός και για τους δύο. Με τη βοήθεια της Karen και του 14χρονου γιού της (Judah Lewis), ο Davis αρχίζει να συγκροτείται, αφού πρώτα κατεδαφίσει τη ζωή που είχε χτίσει μέχρι εκείνη τη στιγμή.


«Το REUNION - 10 YEARS»«Το REUNION - 10 YEARS»
"10 Years"

Μια ομάδα φίλων συναντιούνται ξανά δέκα χρόνια μετά την αποφοίτησή τους από το Λύκειο. Τη νύχτα πριν το reunion μια σειρά γεγονότων θα τους κάνει να συνειδητοποιήσουν πως από πολλές απόψεις είναι ακόμη ανώριμοι..!


Βασίλισσα της ΓηςΒασίλισσα της Γης
"Queen of earth"

Η Κάθριν περνά μια εξαιρετικά σκοτεινή φάση της ζωής της: πρόσφατα έχασε τον πατέρα της, έναν διάσημο καλλιτέχνη του οποίου τις υποθέσεις χειριζόταν προσωπικά, και αμέσως μετά ο φίλος της ο Τζέιμς την παράτησε. Αναζητώντας γιατρειά, η Κάθριν σπεύδει στο εξοχικό της καλύτερής της φίλης, Βιρτζίνια, δίπλα στη λίμνη, για να βρει την ηρεμία που τόσο χρειάζεται. Ωστόσο, όταν φτάνει εκεί, αποδεικνύεται πως της είναι αδύνατον να χαλαρώσει, καθώς πλημμυρίζεται από αναμνήσεις του καιρού που πέρασε εκεί με τον Τζέιμς τον προηγούμενο χρόνο. Κι ενώ η Κάθριν ανοίγεται στη Βιρτζίνια αποζητώντας μια βαθύτερη επαφή, η Βιρτζίνια ξεκινά να περνά ολοένα και περισσότερο καιρό με τον Ριτς, έναν ντόπιο με τον οποίο φλερτάρει, με αποτέλεσμα να εμφανιστούν οι πρώτες ρωγμές στη σχέση των δύο γυναικών και να βυθιστεί η Κάθριν σε μια δίνη ψευδαισθήσεων και τρέλας.


O Δρόμος για το Λα ΠαζO Δρόμος για το Λα Παζ
"Camino a La Paz"

«O Δρόμος για το Λα Παζ» αφηγείται το ταξίδι ενός ηλικιωμένου Μουσουλμάνου που ζητά από έναν «ερασιτέχνη» ταξιτζή (Ροντρίγκο Ντε Λα Σέρνα, «Ημερολόγια Μοτοσυκλέτας»), να τον οδηγήσει με το παλιό του peugeot, από το Μπουένος Άιρες μέχρι το Λα Παζ, με τελικό του προορισμό τη Μέκκα.


Μαζί Ως Την ΚορυφήΜαζί Ως Την Κορυφή
"Hands of Stone"

Ο Ντουράν, γνωστός και ως «Χέρια από Πέτρα» για την δριμύτητα των χτυπημάτων του, απέδρασε από την φτωχική του ζωή και αγωνίστηκε για πέντε δεκαετίες, κερδίζοντας 103 από τους 119 αγώνες του, αλλά έμεινε στην ιστορία για τον σοκαριστικό τρόπο που έληξε ο πιο κρίσιμος αγώνας της καριέρας του. Σε όλους τους αγώνες, παρά τα χτυπήματα και τις δυσκολίες, ο Ντουράν και ο Αρσέλ έμειναν ενωμένοι και, τελικά, άλλαξαν ο ένας την ζωή του άλλου.


Όλα όσα μάθαμε μαζίΌλα όσα μάθαμε μαζί
"The Violin Teacher"

Η ταινία αφηγείται την αληθινή ιστορία του Λαέρτη, ενός ταλαντούχου βιολιστή ο οποίος μετά την αποτυχία να εισχωρήσει στη Φιλαρμονική Ορχήστρα του Σάο Πάολο, αναγκάζεται να παραδίδει μαθήματα μουσικής σε εφήβους ενός δημόσιου σχολείου. Η πορεία του είναι γεμάτη δυσκολίες, όμως η μεταμορφωτική δύναμη της μουσικής και η φιλία που προκύπτει ανάμεσα σε καθηγητή και μαθητές, ανοίγουν τις πόρτες σε ένα νέο κόσμο.


Ψάχνοντας την ΝτόριΨάχνοντας την Ντόρι
"Finding Dory"

Έξι μήνες έχουν περάσει από τη διάσωση του μικρούλη Νέμο. Η ηρωίδα αυτής της περιπέτειας, η αμνησιακή Ντόρι, ζει ήσυχα ανάμεσα στα άλλα ψαράκια κλόουν. Σε μια επίσκεψη του σχολείου της πλάι στον Νέμο για να δουν ψάρια που αποδημούν, αισθάνεται νοσταλγία για το δικό της σπίτι και μαζί της έρχονται παιδικές μνήμες.


Τζέισον ΜπορνΤζέισον Μπορν
"Jason Bourne"

Ο Ματ Ντέιμον επιστρέφει φέτος στον ρόλο του "Jason Bourne", στην πέμπτη συνέχεια της σειράς με σκηνοθέτη τον Πολ Γκρίνγκρας.


Σκοτεινές ΨυχέςΣκοτεινές Ψυχές
"Anime Nere"

Μαφιόζικο θρίλερ που σάρωσε στα ιταλικά Όσκαρ. Ο Λέο τρέφει μικρό σεβασμό για τις απλοϊκές συνήθειες του πατέρα του, αντίθετα θαυμάζει τους δύο μαφίοζους θείους του και τον αστικό τρόπο ζωής τους. Όταν ο Λέο βάζει στο μάτι ένα τοπικό μπαρ μιας αντίπαλης οικογένειας, οι απερίσκεπτες κινήσεις του, αναμοχλεύουν μια βεντέτα τριών γενεών.


Κάτω από το ΗφαίστειοΚάτω από το Ηφαίστειο
"Under the Volcano"

Ο Τζέφρι Φέρμιν, ένας Άγγλος αλκοολικός πρόξενος στο Μεξικό του ’40, αδυνατεί να ξεπεράσει την απιστία και το χωρισμό από τη σύντροφό του. Όταν αυτή εμφανίζεται μετανιωμένη μπροστά του, τότε ξεκινά ένα επώδυνο οδοιπορικό, με την αγάπη να δείχνει ανήμπορη να νικήσει την προδοσία.


Café SocietyCafé Society
"Café Society"

Δεκαετία του 1930. Ο Τζέιμς είναι ένας νεαρός που καταφτάνει στο Χόλιγουντ, ελπίζοντας ότι θα καταφέρει να διεισδύσει στην κινηματογραφική βιομηχανία. Αυτό που θα βρει πρώτα είναι ο έρωτας, και βρίσκεται, λοξοδρομώντας των στόχων του, στην παλλομένη «κοινότητα καφέ» που καθορίζει το πνεύμα της εποχής.


Ομάδα ΑυτοκτονίαςΟμάδα Αυτοκτονίας
"Suicide Squad"

Στο «Suicide Squad», η κυβερνητική πράκτωρ Δρ. Αμάντα Γουόλερ (Βαϊόλα Ντέιβις) θα συγκεντρώσει την πιο επικίνδυνη ομάδα κακοποιών, οι οποίοι θα αναγκαστούν να εργαστούν ως όπλα της αμερικάνικης κυβέρνησης στην καταπολέμηση του κακού.


Όλοι Θέλουν από ΛίγοΌλοι Θέλουν από Λίγο
"Everybody Wants Some"

Τέξας, δεκαετία του ’80. 
Εν μέσω παγκόσμιων αλλαγών, μια παρέα πρωτοετών κολεγιόπαιδων που παίζει μπέιζμπολ
έρχεται σε επαφή με τις γνωστές κλίκες του αμερικάνικου πανεπιστημίου, τα ατελείωτα πάρτι και το ίδιο το αμερικάνικο όνειρο.


Η Μέρα της ΒαστίληςΗ Μέρα της Βαστίλης
"Bastille Day"

Ο Μάικλ είναι ένας μετρ της μικροκλοπής. Ξαφρίζει του πάντες χωρίς να αντιληφθούν τίποτα παρά μόνο όταν είναι πλέον αργά. Μέχρι την ημέρα που θα κλέψει την λάθος τσάντα και θα μπει στο στόχαστρο τρομοκρατών αλλά και της Interpol. Και ενώ προσπαθεί να απεμπλακεί από όλο αυτό ένας πρώην πράκτορας της CIA θα βρεθεί στο δρόμο του.


Μπάτε Σκύλοι ΑλέστεΜπάτε Σκύλοι Αλέστε
"The Secret Life of Pets"

Μένοντας σε μια πολυκατοικία του Μανχάταν, η ζωή του Μαξ ως ένα αγαπημένο κατοικίδιο αναποδογυρίζει, όταν ο ιδιοκτήτης του φέρνει στο σπίτι ένα αδέσποτο με το όνομα Δούκας.


Που Πάω, Θεέ μου;Που Πάω, Θεέ μου;
"Quo vado"

Ο Τσέκο απολαμβάνει μια εύπορη ζωή ανάμεσα στους περιοίκους του σε μια μικρή πόλη της νότιας Ιταλίας. Όταν μια νέα ρεφορμιστική κυβέρνηση ορκίζεται να κάνει περικοπές στη γραφειοκρατία, ο Τσέκο αναγκάζεται να αναλαμβάνει όλο και χειρότερα πόστα για να διατηρήσει τον μισθό του, τα προνόμια και τη δια βίου εργασία.


Κάτω από τον ΉλιοΚάτω από τον Ήλιο
"A Bigger Splash"

Μια διάσημη ροκ σταρ, η Μαριάν, παραθερίζει μαζί με τον αρραβωνιαστικό της, τον σκηνοθέτη Πολ, κάτω από τον ειδυλλιακό ήλιο της απόμερης ιταλικής νήσου Παντελερία.  Η ηρεμία τους διαταράσσεται από την απρόσμενη άφιξη ενός παλιού φίλου και της κόρης του, ο Χάρι και η Πενέλοπι, κάτι που θα εκτοξεύσει έναν ανεμοστρόβιλο ζήλειας και πάθους, μια και ο Χάρι είναι κρυφός εραστής της Μαριάν, μα ακόμα και κινδύνου.


Μια Αγελάδα στο ΠαρίσιΜια Αγελάδα στο Παρίσι
"La vache"

O Φατάχ, ένας τυπικός χωρικός από την Αλγερία, δεν έχει μάτια παρά μόνο για τη Ζακλίν, την πολυαγαπημένη του αγελάδα. Ονειρεύεται να την παρουσιάσει στην Αγροτική Έκθεση των Παρισίων και να καταπλήξει τους πάντες με την υπέροχη ομορφιά της. Έτσι θα ξεκινήσει μια πορεία προς τη δόξα γι’ αυτόν και την αγελάδα του.



 Σελ. 60 από 65: << < > >>
Θερινά Σινεμά




Επίσης Προβάλλονται

Προσεχώς




Νέο App του Summer Cinemas

Κατεβάστε το στις φορητές συσκευές σας για άμεση ενημέρωση και αγορά εισιτηρίων προσφοράς.

qr-gplay qr-appst
icon-gplay icon-appstore