Η Javascript πρέπει να είναι ενεργοποιημένη για να συνεχίσετε!
ΑΡΧΕΙΟ ΤΑΙΝΙΩΝ
ShareThis
 Σελ. 62 από 65: << < > >>

Η ΦαμίλιαΗ Φαμίλια
"El Clan"

Βραβείο σκηνοθεσίας στη Βενετία για μια αληθινή ιστορία που πάνω της αντικατοπτρίζεται, ως καλοκουρδισμένο δραματικό θρίλερ, η σύγχρονη αργεντίνικη πολιτικοκοινωνική πραγματικότητα.


Ο ΚαλόσαυροςΟ Καλόσαυρος
"The Good Dinosaur"

Τι θα συνέβαινε αν ο αστεροειδής – που άλλαξε για πάντα τη ζωή στη Γη έβγαινε εντελώς εκτός πορείας και δεν έπεφτε ποτέ στον πλανήτη, με αποτέλεσμα οι τεράστιοι δεινόσαυροι να μην εξαφανίζονταν ποτέ;


Kung Fu Panda 3Kung Fu Panda 3
"Kung Fu Panda 3"

Ενώ ο Πο συναντά τον αληθινό, χαμένο για χρόνια πατέρα του, ο ανίκητος Κάι επιστρέφει από την υπερκόσμια φυλακή του και σαρώνει την Κίνα εξολοθρεύοντας όλους τους πολεμιστές του κουνγκ φου. Ο Σίφου, οι Υπέροχοι Πέντε και ο Πο έχουν μείνει τελευταίοι.


ΖωούποληΖωούπολη
"Zootopia"

Η μοντέρνα μητρόπολη της Ζωούπολης δεν μοιάζει με καμία άλλη πόλη. Είναι ένα χωνευτήριο όπου κάθε είδους ζώο, από τον θηριώδη ελέφαντα μέχρι το μικροσκοπικό τρωκτικό, συνυπάρχει με το άλλο. Παρ’ όλα αυτά η πόλη είναι χωρισμένη σε κοινωνικές τάξεις βασισμένες σε προκαταλήψεις.


TrumanTruman
"Truman"

Ο Ζουλιάν και ο Τομάς, φίλοι από παιδιά, βρίσκονται ξανά μαζί, έπειτα από πολλά χρόνια που είχαν να ιδωθούν. Χωρισμένοι τόσο καιρό από έναν ολόκληρο Ατλαντικό ωκεανό, οι δύο φίλοι έφτιαξαν τη ζωή τους σε διαφορετικές ηπείρους, αλλά τώρα μοιάζουν σαν να μη χώρισαν ποτέ. Οι δυο τους θα περάσουν αξέχαστες ημέρες παρέα: γελώντας, αναπολώντας, κλαίγοντας. Και ο λόγος είναι ότι αυτή τους η συνάντηση μέλει να είναι η τελευταία.


Ο Κύριος ΌβεΟ Κύριος Όβε
"En man som heter Ove"

Η συγκινητική κι αστεία ιστορία του άντρα που λέγεται Όβε, βασισμένη στο ομώνυμο μυθιστόρημα του νεαρού συγγραφέα Φρέντρικ Μπάκμαν, ένα best seller που έχει μεταφραστεί σε περισσότερες από 30 χώρες.


Το Μεγάλο ΣορτάρισμαΤο Μεγάλο Σορτάρισμα
"The Big Short"

Στα τέλη του 2008 σημαδεύτηκε από το σκάσιμο της "φούσκας" της αμερικάνικης αγοράς ακινήτων. Οι τιμές των σπιτιών, που είχαν εκτιναχθεί σε δυσθεώρητα ύψη, κατέρρευσαν μέσα σε ελάχιστους μήνες. Και μαζί τους παρέσυραν την παγκόσμια οικονομία, οδηγώντας στη χειρότερη κρίση των τελευταίων 80 ετών.


Florence: Φάλτσο ΣοπράνοFlorence: Φάλτσο Σοπράνο
"Florence Foster Jenkins"

Η κοσμική Νεοϋορκέζα Florence Foster Jenkins (Meryl Streep) πιστεύει πως είναι το αηδόνι της όπερας ενώ στην πραγματικότητα είναι εντελώς φάλτσα. 


Όλα θα Πάνε ΣτραβάΌλα θα Πάνε Στραβά
"Babysitting 2"

Έχοντας κατακτήσει τις καρδιές πάνω από 3,2 εκατομμυρίων θεατών μόνο στη Γαλλία, το «All Gone South», μία από τις πιο μεγαλύτερες φετινές επιτυχίες της γαλλικής κωμωδίας, μας ταξιδεύει στην εξωτική Βραζιλία για μια θεότρελη περιπέτεια!


Το Κορίτσι από τη ΔανίαΤο Κορίτσι από τη Δανία
"The Danish Girl"

Η ιστορία τοποθετείται στην δεκαετία του 1920 στην Κοπεγχάγη, και ακολουθεί τον γεννημένο στη Δανία καλλιτέχνη Άιναρ Βέγκενερ, ο οποίος όταν πόζαρε για χατίρι της ζωγράφου συζύγου του, Γκέρντα, με γυναικεία ρούχα, ένιωσε να τον κατακλύζει μια πρωτοφανή επιθυμία.


Το Κάλεσμα 2Το Κάλεσμα 2
"The Conjuring 2"

Οι διεθνούς φήμης ερευνητές μεταφυσικών γεγονότων, Εντ και Λορέιν Ουόρεν, επιστρέφουν στη μεγάλη οθόνη µε μια νέα τρομακτική υπόθεση.


Το Βιβλίο της ΖούγκλαςΤο Βιβλίο της Ζούγκλας
"The Jungle Book"

Όταν ένας τρομακτικός τίγρης απειλεί την ζωή τού Μόγλη, του μεγαλωμένου από λύκους παιδιού, εκείνος αφήνει το σπίτι του στην ζούγκλα και με οδηγούς τον αυστηρό πάνθηρα Μπαγκίρα και τον αρκούδο με το ελεύθερο πνεύμα, τον Μπαλού, για να καταλήξει σε μία περιπέτεια αυτοανακάλυψης.


Ανυπόφοροι Γείτονες 2Ανυπόφοροι Γείτονες 2
"Neighbors 2: Sorority Rising"

Ο Μακ και η Κέλι Ράντνερ αποκτούν έναν νέο μεγάλο μπελά. Δίπλα τους έρχονται νέοι γείτονες και είναι μια θηλυκή αδελφότητα που αναστατώνει τη ζωή τους. Έτσι, για να καταπολεμήσουν τον νέο εχθρό, ενώνουν δυνάμεις με τους παλιούς τους εχθρούς, τον Τέντι και τον Πιτ.


Έρωτας στα ΤυφλάΈρωτας στα Τυφλά
"Un peu, beaucoup, aveuglément"

Μια πιανίστρια εγκαθίσταται σε ένα διαμέρισμα, το οποίο χωρίζεται από το διπλανό, «άντρο» ενός αντικοινωνικού και εργασιομανή δημιουργού γρίφων, μ’ έναν λεπτό, μηδενικής ηχοπροστασίας τοίχο. Η αρμονική «συγκατοίκησή» τους μοιάζει αδύνατη…


Η Συμμορία των Μάγων 2Η Συμμορία των Μάγων 2
"Now You See Me 2"

Η μαγική περιπέτεια των «Τεσσάρων Καβαλάρηδων» (Τζέσι Άιζενμπεργκ, Γούντι Χάρελσον, Ντέιβ Φράνκο, Λίζι Κάπλαν) επιστρέφει εξερευνώντας τα όρια της τέχνης των ψευδαισθήσεων, με τους εκπληκτικούς μας μάγους να ταξιδεύουν αυτή τη φορά σε ολόκληρο τον πλανήτη.


Theeb: Ο Λύκος της ΕρήμουTheeb: Ο Λύκος της Ερήμου
"Theeb"

Στην Ιορδανία του Α΄ Παγκοσμίου Πολέμου ένας μικρός Βεδουίνος και ο μεγάλος αδελφός του συνοδεύουν έναν Εγγλέζο σε ένα επικίνδυνο ταξίδι μέσα στην έρημο.


Τα Χελωνονιντζάκια 2Τα Χελωνονιντζάκια 2
"Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of the Shadows"

Πού είχαμε μείνει στο τέλος της πρώτης ταινίας; Στη σύλληψη του Σενσέι Σρέντερ, ο οποίος, στην έναρξη αυτής της ταινίας, πραγματοποιεί μια ασύλληπτη απόδραση κατά τη μεταφορά του σε νέα φυλακή υψίστης ασφαλείας.


Η ΕλιάΗ Ελιά
"El olivo"

Η Άλμα, ένα πνευματώδες και γενναίο κορίτσι ταξιδεύει από την Ισπανία μέχρι τη Γερμανία με σκοπό να φέρει πίσω στον πολυαγαπημένο της παππού την ελιά που του ξεριζώσανε από το σπίτι και την καρδιά του. Με τη βοήθεια φίλων και νέων συμμάχων, παρασέρνει σαν χείμαρρος τον κόσμο για να βοηθήσει με απροσδόκητες συνέπειες.


Η Αλίκη Mέσα από τον ΚαθρέφτηΗ Αλίκη Mέσα από τον Καθρέφτη
"Alice Through the Looking Glass"

O σκηνοθέτης James Bobin (Τα Μάππετς καταζητούνται) έχει στη διάθεσή του μια Dream Team ηθοποιών με αρχηγό τον Johnny Depp (Οι Πειρατές της Καραϊβικής, Η Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων).


Υπόθεση: Άγνωστο DNAΥπόθεση: Άγνωστο DNA
"L'affaire SK1"

7 χρόνια έρευνας. 4.000 αστυνομικοί. Μία αληθινή ιστορία.


The Nice GuysThe Nice Guys
"The Nice Guys"

Ράιαν Γκόσλινγκ, Ράσελ Κρόου και η πιο ξεκαρδιστική νουάρ περιπέτεια μυστηρίου του καλοκαιριού, υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του μοναδικού Σέιν Μπλακ («Iron Man 3», σεναριογράφος του «Φονικό Όπλο»).


Η Αλίκη Mέσα από τον Καθρέφτη (στα Ελληνικά)Η Αλίκη Mέσα από τον Καθρέφτη (στα Ελληνικά)
"Alice Through the Looking Glass"

O σκηνοθέτης James Bobin (Τα Μάππετς καταζητούνται) έχει στη διάθεσή του μια Dream Team ηθοποιών με αρχηγό τον Johnny Depp (Οι Πειρατές της Καραϊβικής, Η Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων).


X-Men: ΑποκάλυψιςX-Men: Αποκάλυψις
"X-Men: Apocalypse"
Από την αυγή του πολιτισμού, λατρευόταν σαν θεός. Ο Απόκαλιψ, ο πρώτος και ισχυρότερος μεταλλαγμένος από το σύμπαν των X-Men της Marvel, έχει συγκεντρώσει τις δυνάμεις πολλών άλλων μεταλλαγμένων, καταλήγοντας αθάνατος και ανίκητος.

ΜελβούρνηΜελβούρνη
"Melbourne"

Ο Amir και η Sara είναι ένα νεαρό ζευγάρι που ζει στο Ιράν και ετοιμάζεται να πετάξει στη Μελβούρνη για να συνεχίσει τις σπουδές του.


Spotlight: Όλα στο ΦωςSpotlight: Όλα στο Φως
"Spotlight"

Αναλαμβάνοντας διευθυντής της «Boston Globe» το 2001, ο Μάρτι Μπάρον αναθέτει στην Spotlight, μια ειδική ομάδα ρεπόρτερ της εφημερίδας, να διερευνήσει την υπόθεση κακοποίησης ανηλίκων από ιερείς της τοπικής αρχιεπισκοπής. Αρχίζοντας την έρευνα, οι τέσσερις δημοσιογράφοι ανακαλύπτουν πως έχουν μπροστά τους ένα τεράστιο, ανεξέλεγκτων συνεπειών σκάνδαλο.



 Σελ. 62 από 65: << < > >>
Θερινά Σινεμά




Επίσης Προβάλλονται

Προσεχώς




Νέο App του Summer Cinemas

Κατεβάστε το στις φορητές συσκευές σας για άμεση ενημέρωση και αγορά εισιτηρίων προσφοράς.

qr-gplay qr-appst
icon-gplay icon-appstore