Η Javascript πρέπει να είναι ενεργοποιημένη για να συνεχίσετε!
ΑΡΧΕΙΟ ΤΑΙΝΙΩΝ
ShareThis
 Σελ. 63 από 65: << < > >>

Το Τελευταίο μας ΤανγκόΤο Τελευταίο μας Τανγκό
"Un tango más"

“Το Τελευταίο μας Τανγκό” είναι πάνω απ’ όλα μια ιστορία αγάπης. Η ιστορία αγάπης ανάμεσα στους δύο πιο διάσημους χορευτές στην ιστορία του τάνγκο. Και η ιστορία της απέραντης αγάπης τους για το τάνγκο.


Captain America: Εμφύλιος ΠόλεμοςCaptain America: Εμφύλιος Πόλεμος
"Captain America: Civil War"

Οι Anthony Russo και Joe Russo που σκηνοθέτησαν το Captain America 2: O Στρατιώτης του Χειμώνα επιστρέφουν και μας παρουσιάζουν τις νέες περιπέτειες του Cap στην ταινία Captain America: Εμφύλιος Πόλεμος.


Ο Άνθρωπος που Γνώριζε το ΆπειροΟ Άνθρωπος που Γνώριζε το Άπειρο
"The Man Who Knew Infinity"

Βασισμένη στην άγνωστη μέχρι σήμερα ιστορία ενός από τα σπουδαιότερα μυαλά της γενιάς του, το «The Man who Knew Infinity» καταγράφει την απίστευτη ζωή του Σρινιβάσα Ραμανούτζαν, η μαθηματική ιδιοφυία του οποίου τον φέρνει από τις παραγκουπόλεις της Ινδίας στο Trinity College του πανεπιστημίου Κέιμπριτζ στις αρχές του 20ου αιώνα.


Angry Birds: Η ΤαινίαAngry Birds: Η Ταινία
"The Angry Birds Movie"

Οι σκηνοθέτες Κλέι Κέιτις και Φέργκαλ Ράιλι πραγματοποιούν το σκηνοθετικό τους ντεμπούτο και ενώνουν τις δυνάμεις τους με ένα ταλαντούχο κωμικό καστ για να δημιουργήσουν μια από τις πιο υποσχόμενες παιδικές ταινίες του 2016.


Μίνιονς, η ΤαινίαΜίνιονς, η Ταινία
"Minions"

Τα Μίνιονς, μετατράπηκαν σε παγκόσμιο pop culture φαινόμενο και δικαιωματικά αποκτούν τη δική τους ταινία. Τα μικρά κίτρινα πλάσματα πριν εκατομμύρια χρόνια ήταν μονοκύτταροι οργανισμοί που εξελίχθηκαν για έναν και μόνο σκοπό. Να υπηρετούν τους μεγαλύτερους κακούς στην ιστορία της Γης.


Ο Λαβύρινθος: Πύρινες ΔοκιμασίεςΟ Λαβύρινθος: Πύρινες Δοκιμασίες
"Maze Runner: The Scorch Trials"

Στο νέο κεφάλαιο της επικής ιστορίας του «Λαβυρίνθου», ο Τόμας (Ντίλαν Ο’Μπράιεν) και οι σύντροφοί του αντιμετωπίζουν την μεγαλύτερη τους πρόκληση μέχρι τώρα... 


Ταξίδι στην ΑλαμπάμαΤαξίδι στην Αλαμπάμα
"A Walk in the Woods"

Ένας ηλικιωμένος ταξιδιωτικός συγγραφέας και ένας παλιός του φίλος αποφασίζουν να διασχίσουν περπατώντας το κοπιαστικό, επικίνδυνο και μήκους 3.500 χιλιομέτρων μονοπάτι των Απαλαχίων.


Κωδικό Όνομα U.N.C.L.E.Κωδικό Όνομα U.N.C.L.E.
"The Man from U.N.C.L.E."

Μετά τα δύο πολύ πετυχημένα εισπρακτικά και σε κριτικές Σέρλοκ Χόλμς, ο Γκάι Ρίτσι επιστρέφει με την μεταφορά της θρυλικής κατασκοπικής τηλεοπτικής σειράς. Κωμική περιπέτεια σε σκηνοθεσία Γκάι Ρίτσι, με τους Χένρι Κάβιλ, Άρμι Χάμερ, Αλίσια Βικάντερ και Χιού Γκραντ.


Ant-ManAnt-Man
"Ant-Man"

Ο Σκοτ Λανγκ (Πολ Ραντ ) με τη βοήθεια μιας στολής μετατρέπεται σε «άνθρωπο - μυρμήγκι». Η στολή του δίνει δυνάμεις που πρέπει να μάθει να ελέγχει. Περιπέτεια Φαντασίας σε σκηνοθεσία Πέιτον Ριντ, με τους Πολ Ραντ και Μάικλ Ντάγκλας.


Το ΧάρισμαΤο Χάρισμα
"Solace"

Ένας πρώην συνεργάτης του FBI με παραψυχολογικές ικανότητες αναγκάζεται να επιστρέψει στη δράση για να συλλάβει έναν μεθοδικό, χωρίς φανερό κίνητρο serial killer.


Η Ρίκι και η ΡοκΗ Ρίκι και η Ροκ
"Ricki and the Flash"

Η τρεις φορές βραβευμένη με Όσκαρ Meryl Streep μεταμορφώνεται και αποδεικνύει πάλι ότι μπορεί να κάνει τα πάντα.


Τρελό Θηριοτροφείο: Η Νέα ΓενιάΤρελό Θηριοτροφείο: Η Νέα Γενιά
"Vacation"

Η νέα γενιά των Γκρίζγουολντ έρχεται… για να αφήσει το στίγμα της.


Γαλλική ΣουίταΓαλλική Σουίτα
"Suite Francaise"

Η νεαρή Λουσίλ μένει σε ένα αρχοντικό μαζί με την αυστηρή αστή πεθερά της και περιμένει μάταια τον άντρα της να επιστρέψει από το μέτωπο.


Ο Μεγάλος Ύπνος (Επανέκδοση)Ο Μεγάλος Ύπνος (Επανέκδοση)
"The Big Sleep"

Ο ιδιωτικός ντετέκτιβ Φίλιπ Μάρλοου προσλαμβάνεται από τον πλούσιο στρατηγό εν αποστρατεία Στέρνγουντ για να ερευνήσει μια υπόθεση εκβιασμού της μικρής του κόρης Κάρμεν.


Τα Μυαλά που ΚουβαλάςΤα Μυαλά που Κουβαλάς
"Inside Out"

Η κωμωδία κινουμένων σχεδίων της χρονιάς που όλοι περιμένουμε ανυπόμονα. 


Η Κυρία από την Σανγκάη (Επανέκδοση)Η Κυρία από την Σανγκάη (Επανέκδοση)
"The Lady from Shanghai"

«Μια συναρπαστική ταινία γεμάτη μυστήριο και ανατροπές από τον κορυφαίο σκηνοθέτη»

«Ο μάγος Όρσον Γουέλς εκπλήσσει ξανά με τη μοναδική χρήση της κάμερας»

«Με ένα φινάλε που πολλοί προσπάθησαν να μιμηθούν, αλλά κανένας δεν το ξεπέρασε ποτέ»


Barbie η Πριγκίπισσα και η Ροκ ΣταρBarbie η Πριγκίπισσα και η Ροκ Σταρ
"BARBIE ROCK N' ROYALS"

Ετοιμαστείτε για τραγούδι και χορό μέχρι τελικής πτώσεως!


Επικίνδυνη Αποστολή: Μυστικό ΈθνοςΕπικίνδυνη Αποστολή: Μυστικό Έθνος
"Mission Impossible: Rogue Nation"

Κάθε τέσσερα-πέντε χρόνια, η ελίτ των πρακτόρων της IMF κάνει ένα ανδρεναλούχο gathering στην οθόνη. Περιπέτεια σε σκηνοθεσία Κρίστοφερ ΜακΚουάρι, με τους Τομ Κρουζ, Σάιμον Πεγκ και Άλεκ Μπάλντγουιν.


Παράλογος ΆνθρωποςΠαράλογος Άνθρωπος

Ο Γούντι Άλεν δε θα μπορούσε να μας αφήσει απογοητευμένους. Επιστρέφει και φέτος το καλοκαίρι με τη νέα (46η) ταινία του που τιτλοφορείται «Irrational man». Κομεντί σε σκηνοθεσία Γούντι Άλεν, με τους Χοακίν Φίνιξ και Έμα Στόουν.


Hitman: Πράκτορας ΝΟ.47Hitman: Πράκτορας ΝΟ.47
"Hitman: Agent 47"

Ένα από τα πιο δημοφιλή βιντεο-παιχνίδια όλων των εποχών. Ένας εμβληματικός αντι-ήρωας. Εκατομμύρια θαυμαστές ανά τον κόσμο.

Και ένα κινηματογραφικό franchise που ξεκινάει εκρηκτικά, με μια ταινία που θα λατρέψουν οι φαν των ταινιών δράσης!


Ο Κύριος ΧολμςΟ Κύριος Χολμς
"Mr. Holmes"

Στη βρετανική επαρχία του 1947, ο 93χρονος Σέρλοκ Χολμς αρχίζει να έχει έντονα σημάδια απώλειας μνήμης. Ενώ πιάνει φιλία με έναν ανήλικο θαυμαστή του, γιο της οικονόμου του, προσπαθεί ταυτόχρονα να θυμηθεί και να διαλευκάνει μια άλυτη για 30 χρόνια υπόθεση.


Ευχήσου και Όλα ΓίνονταιΕυχήσου και Όλα Γίνονται
"Absolutely Anything"

Ο Νιλ Κλαρκ ήταν μέχρι χθες ένας απλός δάσκαλος αλλά ξαφνικά ανακαλύπτει ότι μυστηριώδεις εξωγήινοι του έχουν χαρίσει μαγικές δυνάμεις - με ένα νεύμα του χεριού του μπορεί να κάνει τα πάντα.


PridePride
"Pride"

Το 1984 ξέσπασε στη Νότια Ουαλία, η απεργία των ανθρακωρύχων ενάντια στα σκληρά μέτρα που είχε λάβει εναντίον τους η νεοφιλελεύθερη κυβέρνηση της Μάργκαρετ Θάτσερ. Μια ομάδα Λονδρέζων ακτιβιστών που απαρτίζεται από ομοφυλόφιλους άντρες και γυναίκες προσπάθησε τότε να συγκεντρώσει χρήματα για να υποστηρίξει τους ανθρακωρύχους και τις οικογένειές τους.


3 Γάμοι σ' ένα Μήνα3 Γάμοι σ' ένα Μήνα
"Tres bodas de más"

Μια αλληλουχία από κωμικοτραγικές παρεξηγήσεις που φτάνουν στα άκρα, ολοκληρωνούν την πιο εξωφρενικά αστεία ισπανική κωμωδία του καλοκαιριού!


Ο Άνδρας που Αγαπήθηκε ΠολύΟ Άνδρας που Αγαπήθηκε Πολύ
"L'homme qu'on aimait trop"

Το 1976 η νεαρή Ανιές λε Ρου επιστρέφει μετά το διαζύγιό της στη Νίκαια, όπου η μητέρα της διατηρεί ένα από τα καζίνο της περιοχής. 



 Σελ. 63 από 65: << < > >>
Θερινά Σινεμά




Επίσης Προβάλλονται

Προσεχώς




Νέο App του Summer Cinemas

Κατεβάστε το στις φορητές συσκευές σας για άμεση ενημέρωση και αγορά εισιτηρίων προσφοράς.

qr-gplay qr-appst
icon-gplay icon-appstore