Η Javascript πρέπει να είναι ενεργοποιημένη για να συνεχίσετε!
ΓΑΛΑΤΣΙ
Πόλη: Αθήνα
Διεύθυνση: Βεΐκου, μέσα στο Άλσος Βεΐκου του Δήμου Γαλατσίου
Τηλέφωνο: 210 2138119
Παίζει σήμερα Τετάρτη 20 Μαρτίου 2019
Δεν βρέθηκε καμία ταινία
Έρχονται Σύντομα
Δεν βρέθηκε καμία ταινία
Θερινό Σινεμά ΓΑΛΑΤΣΙ

Τιμή Εισιτηρίου: Γενική Είσοδος 7.50 ευρώ, Φοιτητικό - Ειδικές Κατηγορίες (Άτομα άνω των 65 και παιδιά κάτω των 10) 6.00 ευρώ. Κάθε Τετάρτη ισχύει το μειωμένο εισιτήριο 6.00 για όλους.

Προσφορές-Συνεργασίες: summercinemas.gr | viva.gr

Συνθήκες Προβολής: Μεγάλη οθόνη, δυνατός ήχος Dolby SR (αντίστοιχος με χειμερινή αίθουσα). Εξοπλισμένο με Ψηφιακή Προβολή.

Αριθμός θέσεων: 490

Προδιαγραφές χώρου: Μέσα στο καταπράσινο άλσος Βεΐκου, εύκολη πρόσβαση και για ΑΜΕΑ, άνετο δωρεάν parking, ξύλινο ντεκ στο bar και πολλά τραπεζάκια.

Μπαρ: Μεγάλη ποικιλία σε μπύρες, αναψυκτικά και αλκοολούχα ποτά. Πίτσα Domino’s, Hot Dog, κλασσικά ποπ κορν, nachos, πατατάκια στικς και τσιπς. Παγωτό Vero Gelato και γρανίτες

Eίδος Ταινιών: Εμπορικές επιλογές ταινιών με προτίμηση στις παιδικές, στις κωμωδίες, τις περιπέτειες και στις ταινίες για όλη την οικογένεια.

Τιp: Καθίστε στο ντεκ του μπαρ για συχνούς ανεφοδιασμούς. Στην βραδινή προβολή να έχετε μαζί σας ζακέτα για τη δροσούλα.

Γράφουν γι' αυτό:


Το Σινέ «Γαλάτσι» ξεχωρίζει από τους υπόλοιπους θερινούς κινηματογράφους για πολλούς λόγους: για το ξύλινο μπαρ που σερβίρει όχι μόνο τους πελάτες του κινηματογράφου αλλά και όσους βρίσκονται στο Αλσος Βεΐκου, για το φτιαγμένο από μωσαϊκό δάπεδό του, για την πολύ καλή ποιότητα ήχου και εικόνας που προσφέρει και φυσικά για την ποικιλία των σνακ που βρίσκει στο μπαρ ο επισκέπτης του κινηματογράφου.

ΤΑ ΝΕΑ: Τα θερινά της νέας εποχής

 

 


NEWSLETTER

  

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε νέα,
ενημερώσεις, και άλλο υλικό μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου