Η Javascript πρέπει να είναι ενεργοποιημένη για να συνεχίσετε!
ΑΡΧΕΙΟ ΤΑΙΝΙΩΝ
ShareThis
 Σελ. 14 από 57: << < > >>

Ο ΕλαφοκυνηγόςΟ Ελαφοκυνηγός
"The Deer Hunter"
Αμερικανοί εργάτες στα χαλυβουργεία της Πενσιλβάνια ξεφαντώνουν στο γάμο του Στίβεν, ενός νεαρού που οι γονείς του είναι Ρώσοι μετανάστες. Δυο μέρες αργότερα ο Στίβεν και δύο ακόμα αγόρια από την παρέα φεύγουν για το Βιετνάμ. Αυτά που θα ζήσουν στις ζούγκλες της Ασίας θα αλλάξουν τη ζωή τους για πάντα.

Επίθεση στο Σταθμό 13Επίθεση στο Σταθμό 13
"Assault on Precinct 13"
Ένας μαύρος αστυνομικός μετατίθεται και την πρώτη μέρα που αναλαμβάνει υπηρεσία, θα αναγκαστεί να υπερασπιστεί το νέο του τμήμα το οποίο πολιορκείται από μια πολυάριθμη, αδίστακτη και πλήρως οπλισμένη συμμορία.

Yor, the Hunter from the FutureYor, the Hunter from the Future
"Yor, the Hunter from the Future"

Σε μια ακαθόριστη αρχαϊκή εποχή, ο ατρόμητος Yor αρχίζει να αναζητάει τις ρίζες του και μάχεται με κάθε λογής τέρατα και εχθρικές φυλές.


Οι κομπανέροςΟι κομπανέρος
"Vamos a matar, compañeros"

Ο Αμερικανός Γιόλαφ Πέτερσον διακινεί όπλα, τα οποία επιδιώκει να πουλήσει στον επαναστάτη Μόντζο. Ενα μεγάλο ποσό, που μπορούσε να σώσει τον Μόντζο, είναι καλά κλειδωμένο σε χρηματοκιβώτιο της πόλης και τον κωδικό γνωρίζει μόνο ο ειρηνιστής καθηγητής Ξάντος, που κρατείται από τους Αμερικάνους. 


AFTER 4: Για πάντα μαζίAFTER 4: Για πάντα μαζί
"After Ever Happy"

Το τέταρτο μέρος του franchise “AFTER” βρίσκει την Τέσα και τον Χάρντιν σε ένα δύσκολο σταυροδρόμι. Θα συνεχίσει η Τέσα να τον σώζει και ταυτόχρονα να προσπαθεί να σώσει την σχέση τους ή ήρθε η ώρα να σώσει τον εαυτό της; Όσο ο Χάρντιν βρίσκεται στο Λονδίνο για τον γάμο της μητέρας του βυθίζεται όλο και περισσότερο στο σκοτάδι, ενώ η Τέσα επιστρέφει στο Σιάτλ σε μια τραγική κατάσταση. 


Ούτε ΚανΟύτε Καν
"Nope"

Η ταινία φέρνει κοντά τον βραβευμένο με Όσκαρ Ντάνιελ Καλούγια (Get Out, Judas and the Black Messiah), με την Κέκε Πάλμερ (Hustlers, Alice) και τον υποψήφιο για Oscar Στίβεν Γέουν (Minari, Okja), που είναι οι κάτοικοι ενός απομακρυσμένου φαραγγιού της ενδοχώρας στην Καλιφόρνια, οι οποίοι θα γίνουν μάρτυρες μιας ανείπωτης αποκάλυψης.


Ο Κύριος ΑρκάντινΟ Κύριος Αρκάντιν
"Mr. Arkadin"

Γυρισμένη στην Ισπανία, τη Γερμανία, την Ιταλία και τη Γαλλία το 1954 και 1955, η ταινία «Ο Κύριος Αρκάντιν» παραμένει μια από τις πιο ενδιαφέρουσες δουλειές του Γουέλες, καθώς ο ίδιος όχι μόνο έγραψε το μυθιστόρημα και το σενάριο της ταινίας, αλλά ταυτοχρόνως πρωταγωνίστηκε σε αυτήν και τη σκηνοθέτησε, κάτι που έκανε και για τον μνημειώδη «Πολίτη Κέιν». 


Στη Φωλιά του Κούκου  (Ψηφιακή Επανέκδοση)Στη Φωλιά του Κούκου (Ψηφιακή Επανέκδοση)
"One Flew Over the Cuckoo's Nest"

Ο Ραντλ ΜακΜέρφι στέλνεται από τις αγροτικές φυλακές στο ψυχιατρείο, για να διαπιστώσουν αν είναι φρενοβλαβής. Με την παρουσία του στο ίδρυμα αλλάζει τη στάση των υπόλοιπων τροφίμων και δίνει άλλο νόημα στη ζωή τους.


Η Μεγάλη ΑπόδρασηΗ Μεγάλη Απόδραση
"The Great Escape"

Κατά τη διάρκεια του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου, οι Γερμανοί μεταφέρουν σε ασφαλές στρατόπεδο την αφρόκρεμα των αιχμαλώτων πολέμου που κατά καιρούς προσπάθησαν να αποδράσουν. Και ενώ η Γκεστάπο θεωρεί ότι κανείς δεν μπορεί να διαφύγει, οι αιχμάλωτοι συλλαμβάνουν ένα σχέδιο που θα επιτρέψει σε 250 άνδρες να περάσουν τα συρματοπλέγματα και να φυγαδευτούν προς την Ελβετία.


Οι Έρωτες μιας ΞανθιάςΟι Έρωτες μιας Ξανθιάς
"Lásky jedné plavovlásky"

Μια εργάτρια στην τσέχικη επαρχία έχει μια εφήμερη ερωτική σχέση μ’ έναν πρωτευουσιάνο μουσικό, ο οποίος στη συνέχεια δεν δίνει σημεία ζωής. Εκείνη τον επισκέπτεται απροειδοποίητα στην Πράγα, προκαλώντας αναστάτωση στους συντηρητικούς γονείς του.


Άινμπο: Η Πριγκίπισσα του ΑμαζονίουΆινμπο: Η Πριγκίπισσα του Αμαζονίου
"Ainbo: Spirit of the Amazon"

Πρωταγωνίστρια της περιπέτειας είναι η 13χρονη Αίνμπο, που ζει στα βάθη του Αμαζονίου με τη φυλή της. Μια μέρα, η Αίνμπο ανακαλύπτει πως η φυλή της κινδυνεύει.


ΥποψίεςΥποψίες
"Suspicion"

Ένας γοητευτικός playboy, ο Τζόνι, καταφέρνει να παντρευτείμια πλούσια νεαρή, τη Λίνα, η οποία ανακαλύπτει ότι είναιψεύτης, τζογαδόρος και απένταρος. Η Λίνα όμως αρχίζει να υποψιάζεται ότι εκτός από αυτά,είναι και δολοφόνος -και ίσως η ίδια να είναι το επόμενο θύμα του...


Τα Πλεονεκτήματα του να Είσαι στο ΠεριθώριοΤα Πλεονεκτήματα του να Είσαι στο Περιθώριο
"The Perks of Being a Wallflower"

Ο ευφυής και σκεπτικός 15χρονος Τσάρλι προσπαθεί να προσαρμοστεί στο λύκειο και καταλήγει μέλος μιας παρέας τελειόφοιτων, ανάμεσα στους οποίους είναι ο πνευματώδης και γεμάτος αυτοπεποίθηση Πάτρικ, καθώς και η όμορφη Σαμ.


Τα Ζόμπι ΞανάρχονταιΤα Ζόμπι Ξανάρχονται
"Paura nella città dei morti viventi"

Στην πόλη του Ντάνγουιτς ένας ιερέας αυτοκτονεί και oi νεκροί βγαίνουν από τους τάφους τους. Τη νύχτα των Αγίων Πάντων, οι πύλες της Κολάσεως θα ανοίξουν και οι μόνοι που προσπαθούν να προλάβουν όσα συμβαίνουν είναι ένας δημοσιογράφος και ένα μέντιουμ.


Οι Έρωτες της ΑναΐςΟι Έρωτες της Αναΐς
"Les amours d’Anaïs"

Η Αναḯς είναι τριάντα και δεν έχει λεφτά. Έχει έναν εραστή, αλλά δεν είναι σίγουρη αν τον αγαπά. Συναντά τον Ντανιέλ, που την ερωτεύεται αμέσως. Αλλά ο Ντανιέλ ζει με την Εμιλί, την οποία ερωτεύεται η Αναḯς. Αυτή είναι η ιστορία μιας ανήσυχης νέας γυναίκας και μιας βαθιάς επιθυμίας.


Minions 2: Η Άνοδος του Γκρου (με ελληνικούς υπότιτλους)Minions 2: Η Άνοδος του Γκρου (με ελληνικούς υπότιτλους)
"Minions: The Rise of Gru"

Βρισκόμαστε στην καρδιά της δεκαετίας του ’70, όπου όλοι έχουν λουλούδια στα μαλλιά και χρωματιστά παντελόνια και ο μικρός Γκρου μεγαλώνει στα προάστεια. Ως φανατικός οπαδός μια ομάδας σούπερ κακών με το όνομα «Vicious 6», ο Γκρου θέλει να γίνει αρκετά κακός ώστε μια μέρα να μπορέσει να γίνει μέλος της ομάδας τους. Ευτυχώς, στην προσπάθειά του να σπείρει το χάος, τον βοηθούν οι μικροί του ακόλουθοι, τα λατρεμένα Minions.


Οι Γέφυρες του ΜάντισονΟι Γέφυρες του Μάντισον
"The Bridges of Madison County"
Ο Ρόμπερτ (Κλιντ Ίστγουντ), ένας ταξιδευτής φωτογράφος για το National Geographic διασταυρώνεται τυχαία με την Ιταλοαμερικάνα Φραντζέσκα (Μέριλ Στριπ) στην αγροτική Άιοβα. Οι ζωές τους ανατρέπονται, οι ψευδαισθήσεις τους διαλύονται και βιώνουν έναν έρωτα σπάνιας και συνταρακτικής ομορφιάς.

Έχω Δικαίωμα να ΖήσωΈχω Δικαίωμα να Ζήσω
"You Only Live Once"

Συμβολική και αλληγορική, αυτή η σπουδαία ταινία αποτελεί ένα από τα καθαρά αριστουργήματα του Φριτς Λανγκ. Πρωταγωνιστές οι Χένρι Φόντα και Σίλβια Σίντνεϊ ,ήρωες ενός τυπικού φιλμ- νουάρ καταδίωξης, ένα ζευγάρι που βρίσκεται συνεχώς αντιμέτωπο με μια εχθρική κοινωνία που δεν τους αφήνει να χαρούν την ευτυχία τους.


ΑποστροφήΑποστροφή
"Repulsion"

Όταν η αδερφή της φεύγει από το σπίτι για λίγες μέρες και την αφήνει μόνη, η πανέμορφη Κάρολ κατρακυλάει βαθμιαία στην παράνοια. Η ψυχικά διαταραγμένη κοπέλα καλείται να αντιμετωπίσει ποικίλες βασανιστικές φαντασιώσεις και παραισθήσεις, όπως οι βιασμοί της από άγνωστους άνδρες.


ΕραστέςΕραστές

Μία δίνη συναισθημάτων, αμφιβολιών και ριψοκίνδυνων αποφάσεων περιμένει τους πρωταγωνιστές του ερωτικού τριγώνου στην καρδιά της νέας ταινίας της Νικόλ Γκαρσιά, που υπογράφει ένα δυνατό φιλμ νουάρ με τον Πιερ Νινέ («Yves Saint Laurent») και τη Στέισι Μάρτιν («Nymphomaniac»).


Που Πάω Πάλι ο Άνθρωπος;Που Πάω Πάλι ο Άνθρωπος;
"Irréductible"

Ο Βενσάν ειναι ένας δημόσιος υπάλληλος που αρνείται πεισματικά να δεχτεί την προσφορά για εθελουσία έξοδο και μετατίθεται γι’ αυτό στα πιο απόμακρα, επικίνδυνα και αφιλόξενα μέρη του πλανήτη.


Ατυχές Πήδημα ή Παλαβό ΠορνόΑτυχές Πήδημα ή Παλαβό Πορνό
"Babardeala cu bucluc sau porno balamuc"

Η Έμι, καθηγήτρια ιστορίας σε ένα πολύ καθώς πρέπει σχολείο, βλέπει την καριέρα και την υπόληψή της να απειλούνται όταν διαρρέει στο ίντερνετ μια ερασιτεχνική ταινία ερωτικού περιεχομένου στην οποία πρωταγωνιστεί.


Η πανσιόνΗ πανσιόν
"Maison de retraite"

Για να αποφύγει τη φυλακή, ο 30άρης Μιλάν, αναγκάζεται να εκτελέσει 300 ώρες κοινωφελούς εργασίας σε έναν οίκο ευγηρίας. Οι πρώτες του εβδομάδες είναι μια πραγματική κόλαση!


Το Μαγαζάκι της Κεντρικής ΟδούΤο Μαγαζάκι της Κεντρικής Οδού
"Obchod na korze"

Σε μια μικρή πόλη στην κατεχόμενη από τους Ναζί Σλοβακία κατά τη διάρκεια του Β' Παγκοσμίου Πολέμου, ο αξιοπρεπής αλλά συνεσταλμένος ξυλουργός Tono ονομάζεται "Άρειος ελεγκτής" ενός καταστήματος κουμπιών που ανήκει σε μια ηλικιωμένη Εβραία χήρα, τη Rozalie. Δεδομένου ότι η θέση έρχεται με μισθό και θέση στην διεφθαρμένη ιεραρχία της πόλης, ο Tono παλεύει με τις ενοχές του καθώς αυτός και η Rozalie γίνονται σταδιακά φίλοι μεταξύ τους.


Το Μικρό Βιβλιοπωλείο στο ΠαρίσιΤο Μικρό Βιβλιοπωλείο στο Παρίσι
"Il materiale emotivo"

O Βιντσένζο μοιράζεται τη ζωή του μεταξύ του βιβλιοπωλείου του και της κόρης του, που ζει απομονωμένη σε ένα δωμάτιο μετά από ένα τραγικό ατύχημα. Όλα αλλάζουν στη ζωή του, όταν εμφανίζεται στο βιβλιοπωλείο του η πληθωρική, εκκεντρική και πανέμορφη Γιολάντ.



 Σελ. 14 από 57: << < > >>
Θερινά Σινεμά





Πρεμιέρες

Επίσης Προβάλλονται

Προσεχώς










Νέο App του Summer Cinemas

Κατεβάστε το στις φορητές συσκευές σας για άμεση ενημέρωση και αγορά εισιτηρίων προσφοράς.

qr-gplay qr-appst
icon-gplay icon-appstore