Η Javascript πρέπει να είναι ενεργοποιημένη για να συνεχίσετε!
ΑΡΧΕΙΟ ΤΑΙΝΙΩΝ
ShareThis
 Σελ. 22 από 56: << < > >>

Το ΣωσίβιοΤο Σωσίβιο
"Το Σωσίβιο"

Η ζωή ενός καταστηματάρχη καταστρέφεται, όταν εξαιτίας της οικονομικής κρίσης τα χρέη συσσωρεύονται και αναγκάζεται να κλείσει η επιχείρησή του. Τη στιγμή που έχει χάσει κάθε ελπίδα, εμφανίζεται ένας άντρας πρόθυμος να τον βοηθήσει.


Το Δέντρο με τα ΤσόκαραΤο Δέντρο με τα Τσόκαρα
"L'albero degli zoccoli"

Στη Λομβαρδία των αρχών του προ-προηγούμενου αιώνα μια ομάδα κολίγων προσπαθεί να τα βγάλει πέρα καλλιεργώντας τη γη ενός μεγαλοκτηματία.


Η Λάμψη που ΣκοτώνειΗ Λάμψη που Σκοτώνει
"Repo Man"

Ο πάνκης Ότο χτυπάει έναν συνάδελφο του και χάνει τη δουλειά του, την ίδια μέρα που θα φύγει και η κοπέλα του. Αφού θα ανακαλύψει και ότι οι γονείς του έκαναν δωρεά τα δίδακτρα για το κολέγιο του, θα στρατολογηθεί από έναν περίεργο πράκτορα αυτοκινήτων. Μαζί θα μπει και στον κόσμο του εγκλήματος.


O Shang-Chi και ο Θρύλος των Δέκα ΔαχτυλιδιώνO Shang-Chi και ο Θρύλος των Δέκα Δαχτυλιδιών
"Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings"

Ο Σανγκ-Τσι (Σίμου Λιου) πρέπει να αντιμετωπίσει το παρελθόν που νόμιζε ότι άφησε πίσω και τον πατέρα του, ηγέτη της επικίνδυνης οργάνωσης Δέκα Δαχτυλίδια.


Το Τελευταίο ΑτούΤο Τελευταίο Ατού
"Ace in the Hole"

Ο ξεπεσμένος ρεπόρτερ Τσακ Τέιτουμ πιάνει δουλειά σε μια μικρή εφημερίδα της Αλμπουρκέρκης. Όταν ένας ντόπιος εργάτης εγκλωβίζεται σε παλιό ορυχείο της περιοχής, ο Τσακ πιστεύει πως ήρθε η ευκαιρία να επανέλθει δυναμικά στο προσκήνιο και συντονίζει προσωπικά την επιχείρηση απεγκλωβισμού, ενορχηστρώνοντας ένα μεγάλο δημοσιογραφικό γεγονός που εξελίσσεται σε καρναβάλι των μίντια.


AnnetteAnnette
"Annette"

Ένας stand-up κωμικός και μια τραγουδίστρια όπερας βιώνουν μια τραγική κρίση στη σχέση τους αμέσως μετά τη γέννηση της κόρης τους


Οι ΕκκεντρικοίΟι Εκκεντρικοί
"Retfærdighedens ryttere"

Ο Μάρκους, ένας επαγγελματίας μισθοφόρος, αναγκάζεται να επιστρέψει στο σπίτι του και στην κόρη του μετά την απώλεια της γυναίκας του σε μια έκρηξη σε τρένο. Οταν πληροφορείται ότι η έκρηξη ήταν τρομοκρατική ενέργεια, ο Μάρκους θα δημιουργήσει μια εκκεντρική, ιδιόρρυθμη «ομάδα εκδίκησης» παίρνοντας τον νόμο στα χέρια του.


Best SellersBest Sellers
"Best Sellers"

Η Λούσι (Όμπρεϊ Πλάζα) έχει κληρονομήσει τον εκδοτικό οίκο του πατέρα της χωρίς ιδιαίτερη επιτυχία. Όταν ανακαλύπτει ότι ένας ερημίτης, στρυφνός και αλκοολικός συγγραφέας, ο Χάρις Σο (Μάικλ Κέιν), χρωστάει ένα ακόμα βιβλίο στον οίκο, του απευθύνεται σε μία απεγνωσμένη προσπάθεια να σώσει την επιχείρηση.


Μια Γυναίκα ΕξομολογείταιΜια Γυναίκα Εξομολογείται
"A Woman Under the Influence"

Μια παντρεμμένη γυναίκα με τρία παιδιά οδηγείται σταδιακά στη σχιζοφρένεια, εξαιτίας της αδυναμίας του οικογενειακού της περιβάλλοντος να κατανοήσει την ιδιόμορφη συμπεριφορά της.


Mad Max 2: Εκδικητής Πέρα από το ΝόμοMad Max 2: Εκδικητής Πέρα από το Νόμο
"Mad Max 2"

Στο πλαισιο του Midnight Express.

Προλογιζει ο κριτικος κινηματογραφου Γιαννης Βασιλειου.

Ο Μαξ έρχεται και πάλι σε σύγκρουση μέχρι θανάτου με μια ομάδα κακοποιών όταν οι τελευταίοι φτάνουν στην περιοχη του σ' αναζήτηση πετρελαίου.


Τρία χρώματα: Η Μπλε ταινία (1993 – Σε Ψηφιακή Επανέκδοση)Τρία χρώματα: Η Μπλε ταινία (1993 – Σε Ψηφιακή Επανέκδοση)
"Trois couleurs: Blue"

Η Ζουλί επιβιώνει από ένα αυτοκινητιστικό δυστύχημα στο οποίο σκοτώθηκαν η κόρη της και ο σύζυγός της, ένας διάσημος συνθέτης. Στην προσπάθειά της να αντιμετωπίσει τα νέα επώδυνα δεδομένα, προσπαθεί να κόψει κάθε δεσμό με το παρελθόν της, προκειμένου να είναι ελεύθερη και να ξεκινήσει από την αρχή.


PAW PATROL: Η ΤαινίαPAW PATROL: Η Ταινία
"PAW PATROL: The Movie"

Η ομάδα PAW PATROL ξαναχτυπά! Όταν ο μεγαλύτερος αντίπαλός τους, ο Χάμντιγκερ, γίνεται δήμαρχος στην κοντινή Πόλη της Περιπέτειας και φέρνει τα πάνω κάτω, ο Ράιντερ και τα αγαπημένα μας ηρωικά κουτάβια είναι πανέτοιμα να αντιμετωπίσουν την πρόκληση.


Η Ενσάρκωση του ΚακούΗ Ενσάρκωση του Κακού
"Malignant"

Η Μάντισον παραλύει όταν αρχίζει να βλέπει σοκαριστικά οράματα με φρικτές δολοφονίες. Το μαρτύριό της κλιμακώνεται όταν ανακαλύπτει ότι οι εφιάλτες της δεν είναι παρά τρομακτικές αλήθειες.


AFTER 3: Μετά την πτώσηAFTER 3: Μετά την πτώση
"After We Fell"

Το τρίτο μέρος του franchise “AFTER” βρίσκει την Τέσα να ξεκινά ένα νέο συναρπαστικό κεφάλαιο στη ζωή της. Όμως καθώς ετοιμάζεται να μετακομίσει στο Σιάτλ για την δουλειά των ονείρων της, η απρόβλεπτη και γεμάτη ζήλεια συμπεριφορά του Χάρντιν φτάνει σε επικίνδυνα επίπεδα την ήδη έντονη σχέση τους.


Η ΞηρασίαΗ Ξηρασία
"The Dry"

Βασισμένο στο ομότιτλο εξαιρετικά επιτυχημένο βιβλίο της Τζέιν Χάρπερ, το «the Dry», διαδραματίζεται σε μια επαρχιακή πόλη της Αυστραλίας που μαστίζεται από μια συνεχιζόμενη, πολυετή ξηρασία.


Τρυφερέ μου ΤαυρομάχεΤρυφερέ μου Ταυρομάχε
"My Tender Matador"

1986, Χιλή, λίγο πριν την απόπειρα δολοφονίας του δικτάτορα Πινοτσέτ από αντάρτικες ομάδες. Μια γερασμένη τρανς γυναίκα, που ζει σε ένα πάλαι ποτέ πολυτελές εγκαταλελειμμένο διαμέρισμα, ερωτεύεται έναν νεαρό μεξικανό επαναστάτη και βρίσκεται μπλεγμένη σε μια επικίνδυνη παράνομη επιχείρηση.


Φρανκενστάιν ΤζούνιορΦρανκενστάιν Τζούνιορ
"Young Frankenstein"

Ένας απόγονος του Δρ. Φρανκενστάιν επιστρέφει στον προγονικό πύργο των Καρπαθίων, όπου ξαναρχίζει τα πειράματα του προπάππου του. Αυτήν τη φορά όμως τα αποτελέσματα δεν προκαλούν τρόμο αλλά ένα σερί από σπαρταριστά λάθη.


Διαδημοτικό Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου (από 30/8 μέχρι 12/9) - Νέα ΜασκώτΔιαδημοτικό Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου (από 30/8 μέχρι 12/9) - Νέα Μασκώτ
"Theater Festival"

Δήμος Μασχάτου-Ταύρου | Πενυματικό Κέντρο
Δημοτική Ενότητα Ταύρου
Είσοδος Ελεύθερη
Απαραίτητη η τηλεφωνική κράτηση θέσεων στο 210 3466785 τις ημέρες των παραστάσεων από 10.00 π.μ. έως 13.00 μ.μ.


Τρία χρώματα: Η Λευκή ταινία (1994 – Σε Ψηφιακή Επανέκδοση)Τρία χρώματα: Η Λευκή ταινία (1994 – Σε Ψηφιακή Επανέκδοση)
"Trois couleurs : Blanc"

Ο Κάρολ, ένας Πολωνός κομμωτής, χωρίζει από την όμορφη Γαλλίδα σύζυγό του και καταλήγει στους δρόμους του Παρισιού, χωρίς χρήματα και διαβατήριο. Όλα φαίνονται χαμένα μέχρι που με τη βοήθεια ενός συμπατριώτη του και μιας... βαλίτσας, καταφέρνει να γυρίσει πίσω στη Βαρσοβία, αποφασισμένος να αποκτήσει χρήματα με κάθε μέσο, ώστε να θέσει σε εφαρμογή ένα απίθανο σχέδιο εκδίκησης.


Το Ολοκαύτωμα των ΚανίβαλωνΤο Ολοκαύτωμα των Κανίβαλων
"Cannibal Holocaust"

Τα εσοδα θα διατεθουν στον Ερυθρο Σταυρο για την ενισχυση των πυροπληκτων.

Τέσσερις νεαροί αποφασίζουν να εξερευνήσουν την άγνωστη περιοχή του Αμαζονίου, την "Πράσινη Κόλαση". Χάνονται όμως, όπως και δυό άλλες αποστολές. Τότε ο καθηγητής της ανθρωπολογίας δρ. Μονρόε με νέα αποστολή φθάνει στην περιοχή συναντώντας πρωτόγονες φυλές που επιδίδονται στον κα νιβαλισμό.


BacurauBacurau
"Bacurau"

Το Bacurau, μια μικρή πόλη στη Βραζιλία, θρηνεί την απώλεια της γερόντισσας Carmelita, η οποία έζησε ως τα 94. Μέρες αργότερα, οι κάτοικοί του παρατηρούν ότι η κοινότητά τους εξαφανίστηκε από τους περισσότερους χάρτες.


Ο Άνθρωπος ΕλέφανταςΟ Άνθρωπος Ελέφαντας
"The Elephant Man"

Στην Αγγλία του 19ου αιώνα ένας γιατρός ανακαλύπτει τον «Άνθρωπο Ελέφαντα», έναν εντελώς παραμορφωμένο άντρα ο οποίος πάσχει από μια πολύ σπάνια ασθένεια. Θα τον περιθάλψει, αλλά ο άνθρωπος που τον είχε υπό την κηδεμονία του θα τον απαγάγει στη Γαλλία, όπου θα τον περιφέρει σαν δημόσιο θέαμα.


ΙδρώταςΙδρώτας
"Sweat"
Τρεις μέρες στη ζωή της γυμνάστριας Σίλβια Ζάγιακ, μιας διασημότητας των κοινωνικών δικτύων που, ανάμεσα στο πλήθος των followers και των θαυαμστών της, προσπαθεί να βρει την οικειότητα.

Ταξίδι μέσα από τη ΜνήμηΤαξίδι μέσα από τη Μνήμη
"Reminiscence"

Ο Νικ Μπάνιστερ (Χιού Τζάκμαν), ένας ιδιωτικός ντετέκτιβ που ξέρει να ανιχνεύει το μυαλό, βοηθάει τους πελάτες του να ανακτήσουν τις χαμένες μνήμες του παρελθόντος. Ζει στις παρυφές της ακτής του Μαϊάμι, που βυθίζεται κάτω από το νερό, και η ζωή του μέλλει να αλλάξει για πάντα όταν αναλαμβάνει μία νέα πελάτισσα, τη Μέι (Ρεμπέκα Φέργκιουσον). Μία απλή υπόθεση εξαφάνισης καταλήγει σε επικίνδυνη εμμονή. Όταν ο Μπάνιστερ παλεύει να λύσει το μυστήριο της εξαφάνισης της Μέι, βρίσκεται αντιμέτωπος με μία βίαιη συνομωσία. Έχει έρθει η ώρα να δώσει απάντηση σε ένα από τα πιο κρίσιμα ερωτήματα της ζωής: μέχρι πού θα έφτανε κάποιος για να κρατήσει κοντά του αυτούς που αγαπά;


Ο Άνθρωπος του ΘεούΟ Άνθρωπος του Θεού
"O Anthropos tou Theou"

Η δημοτικότητα του Νεκτάριου Κεφάλα, Μητροπολίτη Πενταπόλεως, προκαλεί τη ζήλια των κληρικών στην Αλεξάνδρεια. Από φόβο ότι θα γίνει ο επόμενος Πατριάρχης Αιγύπτου, ο κλήρος τον δυσφημίζει με αποτέλεσμα να του στερήσουν την ιερατική του ιδιότητα και να τον εξορίσουν από την Αίγυπτο.



 Σελ. 22 από 56: << < > >>

Νέο App του Summer Cinemas

Κατεβάστε το στις φορητές συσκευές σας για άμεση ενημέρωση και αγορά εισιτηρίων προσφοράς.

qr-gplay qr-appst
icon-gplay icon-appstore