Η Javascript πρέπει να είναι ενεργοποιημένη για να συνεχίσετε!
ΑΡΧΕΙΟ ΤΑΙΝΙΩΝ
ShareThis
 Σελ. 34 από 57: << < > >>

Αβάνα, η Πόλη των ΚατασκόπωνΑβάνα, η Πόλη των Κατασκόπων
"Wasp Network"
Στις αρχές της δεκαετίας του ’90 ομάδες εξόριστων στη Φλόριντα Κουβανών οργανώνουν τρομοκρατικά χτυπήματα στην Κούβα και απεργάζονται την ανατροπή του Φιντέλ Κάστρο. Τόσο η κουβανική όσο κι η αμερικανική κυβέρνηση, όμως, έχουν τα δικά τους μυστικά σχέδια.

Η Μπαλάντα του Ρίτσαρντ ΤζουελΗ Μπαλάντα του Ρίτσαρντ Τζουελ
"Richard Jewell"
Ο κόσμος γνώρισε τον Richard Jewell ως εκείνον που ανακάλυψε το βομβιστικό μηχανισμό στους Ολυμπιακούς Αγώνες και έσωσε αμέτρητες ζωές από βέβαιο θάνατο. Ωστόσο, μέσα σε λίγες μόλις μέρες, ο επίδοξος αστυνομικός γίνεται ο υπ’ αριθμόν ένα ύποπτος του FBI, κατηγορείται τόσο από τον Τύπο όσο και από το κοινό. Υποψήφιο για Όσκαρ και Χρυσή Σφαίρα Β' Γυναικείου (Kathy Bates)

Perfect BluePerfect Blue
"Perfect Blue"

Η ταινία εστιάζει στη Mima Kirigoe, μέλος ενός J-pop συγκροτήματος, που αποσύρεται από τη μουσική βιομηχανία γιατί αποφασίζει ότι θέλει να κάνει καριέρα στην ηθοποιία. Καθώς γίνεται θύμα ενός εμμονικού ατόμου με την παλιά περσόνα της και η ίδια εμβαθύνει υπερβολικά στον πρώτο της ρόλο, επηρεάζεται η ψυχική της υγεία σε σημείο τέτοιο ώστε αρχίζει να αμφισβητεί τη λογική της.


Σκύλος που ΓαβγίζειΣκύλος που Γαβγίζει
"Flandersui Gae"

Σε ένα συγκρότημα πολυκατοικιών, ένας άνεργος καθηγητής αποφασίζει να λάβει δραστικά μέτρα για να σταματήσει το εκνευριστικό γάβγισμα του σκύλου τού γείτονα, πυροδοτώντας αλυσιδωτές αντιδράσεις που σύντομα βγαίνουν εκτός ελέγχου.


Ο Αόρατος ΆνθρωποςΟ Αόρατος Άνθρωπος
"The Invisible Man"

Παγιδευμένη σε μια βίαιη, κακοποιητική σχέση με έναν πλούσιο και ευφυή επιστήμονα, η Σεσίλια Κας καταφέρνει να αποδράσει μέσα στη νύχτα και να εξαφανιστεί, με τη βοήθεια της αδερφής της ενός παιδικού της φίλου και της μικρής του κόρης. 


Το Κάλεσμα της Άγριας ΦύσηςΤο Κάλεσμα της Άγριας Φύσης
"The Call of the Wild"

Ο πανέξυπνος σκύλος Μπακ, διασταύρωση ποιμενικού με Αγίου Βενάρδου, μεταφέρεται από την Καλιφόρνια στην Αλάσκα του 1890, την περίοδο της μεγάλης εξόρυξης χρυσού. Δίνει ένα σκληρό αγώνα επιβίωσης, γίνεται αρχηγός μιας ομάδας σκύλων για αποστολές αλληλογραφίας και προσπαθεί να επιλέξει ανάμεσα στην άγρια φύση του και την πίστη του στους ανθρώπους.


ΤζότζοΤζότζο
"Jojo Rabbit"
Ένα μοναχικό αγόρι από τη Γερμανία αλλάζει ιδέες για τον κόσμο όταν ανακαλύπτει ότι η διαζευγμένη μητέρα του κρύβει μια νεαρή Εβραία στη σοφίτα τους. Κέρδισε το Όσκαρ και το BAFTA Καλύτερου Διασκευασμένου Σεναρίου, ενώ ήταν υποψήφιο για άλλα 5 Όσκαρ μεταξύ άλλων Καλύτερης Ταινίας και Β' Γυναικείου ρόλου (Scarlett Johansson).

Μη με Λες ΚύριοΜη με Λες Κύριο
"Sir"

Ανάμεσα στους γυάλινους ουρανοξύστες του Μουμπάι, η Ratna εργάζεται ως εσωτερική οικιακή βοηθός για τον Ashwin, ενός νέου εύπορης οικογένειας. Ο Ashwin φαίνεται να τα έχει όλα όμως η Ratna αισθάνεται την βαθιά μελαγχολία του και πως έχει εγκαταλείψει τα όνειρά του.


Η Μπαλάντα της Τρύπιας ΚαρδιάςΗ Μπαλάντα της Τρύπιας Καρδιάς
"Ballad for a Pierced Heart"

Η Όλγα, σύζυγος ενός εργοστασιάρχη στη Λαμία, αποφασίζει να τον εγκαταλείψει για χάρη ενός πρώην λαϊκού τραγουδιστή και νυν ιδιοκτήτη νυχτερινού κέντρου, παίρνοντας μαζί της κι ένα εκατομμύριο ευρώ. Η εκδίκηση του άντρα της θα αναστατώσει τον τοπικό υπόκοσμο με απρόοπτα αποτελέσματα.


ΠινόκιοΠινόκιο
"Pinocchio"

Ο Πινόκιο, μια μαριονέτα, αρχίζει να μιλάει και να συμπεριφέρεται σαν άνθρωπος. Ο δημιουργός του, ο Τζεπέτο, τον έχει σαν γιο του. Όταν ο Πινόκιο περιπλανηθεί και χάσει το δρόμο του, θα του τύχουν έναν σωρό μπελάδες. Στο ταξίδι της αναζήτησης του εαυτού του θα έχει για μοναδικό του σύμμαχο μια νεράιδα. Η επιθυμία του Πινόκιο, όμως, να μοιάσει στα υπόλοιπα αγόρια παραμένει.


Μάντεψε Ποιος Ήρθε για τα Γενέθλιά σουΜάντεψε Ποιος Ήρθε για τα Γενέθλιά σου
"Fête de famille"
Μια οικογένεια συναντιέται σε μια έπαυλη στη Νότια Γαλλία για να γιορτάσει τα 70ά γενέθλια της μητέρας. Η χαρούμενη συγκέντρωση θα αναστατωθεί ξαφνικά, όταν καταφθάσει απρόσκλητη η μικρότερη κόρη την οποία όλοι έχουν πολύ καιρό να δουν.

Αγώνας για ΔικαιοσύνηΑγώνας για Δικαιοσύνη
"Just Mercy"

Ο Μπράιαν μετά την αποφοίτησή του από τη Νομική του Χάρβαρντ, αν και θα μπορούσε να είχε επιλέξει μία προσοδοφόρα επαγγελματική πορεία, κατευθύνεται στην Αλαμπάμα προκειμένου να υπερασπιστεί όσους καταδικάζονται άδικα, έχοντας την υποστήριξη μιας δικηγόρου.


ΑπόστρατοςΑπόστρατος
"Defunct"
Τριαντάρης εισαγωγέας μηχανών εσπρέσο, ο εργένης Γλυφαδιώτης Άρης μετακομίζει στο σπίτι του παππού του Αριστείδη στου Παπάγου μέχρι να ορθοποδήσει οικονομικά. Ξανασμίγει με παιδικούς φίλους αλλά και με έναν πρώην συναγωνιστή του παππού του, την ιστορία του οποίου αρχίζει να ανακαλύπτει με περιέργεια και απανωτές εκπλήξεις.

Κρατικά ΜυστικάΚρατικά Μυστικά

Όταν μια υπάλληλος των βρετανικών μυστικών υπηρεσιών λαμβάνει το 2003 ένα άκρως απόρρητο μέιλ, που αποδεικνύει την αθέμιτη παρέμβαση των ΗΠΑ σε ένα επικείμενο ψήφισμα του ΟΗΕ για το Ιράκ, αποφασίζει πως πρέπει να το δημοσιοποιήσει. 


ΠαράσιταΠαράσιτα
"Parasite"

Το ανατρεπτικό νοτιοκορεατικό θρίλερ που απέσπασε τον Χρυσό Φοίνικα στις Κάνες. Δύο οικογένειες: η πλούσια Παρκ και η φτωχή Κιμ. Είτε η τύχη είτε η μοίρα, ενώνει αυτά τα δύο σπίτια και οι Κίμς νιώθουν μια χρυσή ευκαιρία.


ΦύγαμεΦύγαμε
"Onward"
Τοποθετημένο στα προάστια ενός φανταστικού κόσμου, το «Φύγαμε», η νέα ταινία των Disney και Pixar, συστήνει στο κοινό δυο αδέλφια-ξωτικά που μπλέκονται σε μια απίθανη περιπέτεια για να ανακαλύψουν αν υπάρχει ακόμα μαγεία εκεί έξω.

Οι Μητέρες ΜαςΟι Μητέρες Μας
"Nuestras madres"

Βρισκόμαστε στη Γουατεμάλα το 2018. Όλη η χώρα παρακολουθεί τη δίκη των στρατιωτικών που ξεκίνησαν τον εμφύλιο που οδήγησε τη χώρα στο χάος και τη βία. Ο Ερνέστο είναι ένας νέος ανθρωπολόγος που εργάζεται στο Ιατροδικαστικό Ινστιτούτο για την ταυτοποίηση αγνοουμένων, ενώ ταυτόχρονα αναζητά τα ίχνη του πατέρα του.


Οι ΑταίριαστοιΟι Αταίριαστοι
"Le Lion"

Ενας ασθενής ψυχιατρικού νοσοκομείου προσποιείται ότι είναι τρελός. Υπεύθυνος για τη φροντίδα αυτού του ασθενούς, ένας φροντιστής θα αρχίσει να αμφισβητεί την ψυχική κατάσταση του «προστατευμένου» του.


Μικρές ΚυρίεςΜικρές Κυρίες
"Little Women"
Υποψήφιο για 6 Όσκαρ μεταξύ άλλων Καλύτερης ταινίας, Καλύτερου Α' (Saoirse Ronan) και Β' (Florence Pugh) Γυναικείου ρόλου και Καλύτερου διασκευασμένου σεναρίου. Δίνεται μια νέα πνοή στην κλασσική νουβέλα ξεδιπλώνοντας τον χαρακτήρα της Jo March.

The GentlemenThe Gentlemen
"The Gentlemen"

Η ιστορία ακολουθεί έναν Αμερικανό έμπορο ναρκωτικών (Μάθιου Μακόναχι) που έχει χτίσει την αυτοκρατορία του στο Λονδίνο, και πλέον θέλει να παραδώσει τα ηνία και να επιστρέψει στην πατρίδα του. Το γεγονός αυτό πυροδοτεί μια σειρά από συνομωσίες, σχέδια και απόπειρες από όλους εκείνους που επιβουλεύονταν την θέση του, και που τώρα έχουν την ευκαιρία να αρπάξουν την περιουσία του.


Κατηγορώ...!Κατηγορώ...!
"J’accuse"
Το 1894, ο Γάλλος λοχαγός Άλφρεντ Ντρέιφους κατηγορείται άδικα για προδοσία και καταδικάζεται σε ισόβια κάθειρξη στο Νησί του Διαβόλου.

Σεισμός στο Kρεββάτι μουΣεισμός στο Kρεββάτι μου
"Il bisbetico domato"

Ενας πλούσιος 40χρονος κτηματίας, ανύπαντρος και ορκισμένος εχθρός του γυναικείου φύλου, αλλάζει γνώμη όταν συναντήσει μια προκλητικά όμορφη γυναίκα.


Η Διπλή Ζωή της ΒερόνικαΗ Διπλή Ζωή της Βερόνικα
"La double vie de Véronique"

Δύο γυναίκες που έχουν το ίδιο πρόσωπο και μοιράζονται κοινά χαρακτηριστικά ζουν χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά η μία από την άλλη. Η Βερόνικα μένει στην Κρακοβία και η Βερονίκ στο Κλερμόν Φεράν κι έχουν το ίδιο πάθος για τη μουσική, την ίδια μοναχική αύρα και το ίδιο σοβαρό πρόβλημα υγείας


Οι ΕραστέςΟι Εραστές
"Les amants"

Η Ζαν είναι βαριεστημένη τόσο από τον σύζυγο της όσο κι από τον εραστή. Η ζωή της θα αναστατωθεί από την παρουσία ενός νεαρού άντρα που θα την πάρει με το αυτοκίνητο της όταν το δικό της χαλάει καθώς επιστρέφει από τον εραστή της. Έχει την τόλμη να τα αφήσει όλα και να φύγει μαζί του;


Το Τελευταίο Τανγκό στο ΠαρίσιΤο Τελευταίο Τανγκό στο Παρίσι
"Ultimo tango a Parigi"

Στο Παρίσι, μια κοπέλα ψάχνει σπίτι να νοικιάσει. Σε κάποιο από τα διαμερίσματα που επισκέπτεται συναντά τον Πολ, έναν Αμερικανό, που πενθεί τον θάνατο της συζύγου του. Μια σχέση πάθους αναπτύσσεται μεταξύ τους, οδηγώντας τους σε σεξουαλικά παιχνίδια χωρίς κανόνες.



 Σελ. 34 από 57: << < > >>
Θερινά Σινεμά





Πρεμιέρες

Επίσης Προβάλλονται

Προσεχώς










Νέο App του Summer Cinemas

Κατεβάστε το στις φορητές συσκευές σας για άμεση ενημέρωση και αγορά εισιτηρίων προσφοράς.

qr-gplay qr-appst
icon-gplay icon-appstore