Η Javascript πρέπει να είναι ενεργοποιημένη για να συνεχίσετε!
ΑΡΧΕΙΟ ΤΑΙΝΙΩΝ
ShareThis
 Σελ. 41 από 57: << < > >>

Μην Ανησυχείς, Δε Θα Φτάσει Μακριά Με Τα ΠόδιαΜην Ανησυχείς, Δε Θα Φτάσει Μακριά Με Τα Πόδια
"Don't Worry, He Won't Get Far on Foot"

Ο Τζον Κάλαχαν έχει έφεση στο μαύρο χιούμορ και... τον αλκοολισμό. Μετά από ένα δυστύχημα θα μείνει για πάντα καθηλωμένος σε αναπηρικό καροτσάκι. Στο ταξίδι της επιστροφής από τον απόλυτο πάτο, ο Κάλαχαν βρίσκει την ομορφιά στον παραλογισμό της ανθρώπινης ύπαρξης.


To Σπίτι Με Το Ρολόι Στον ΤοίχοTo Σπίτι Με Το Ρολόι Στον Τοίχο
"The House with a Clock in Its Walls"

Ο Λούις, ένα ορφανό αγοράκι, μετακομίζει στο Μίσιγκαν για να ζήσει στο σπίτι του θείου του, Τζόναθαν. Εκεί ανακαλύπτει τον κόσμο της μαγείας, αφού τόσο ο θείος του όσο και η καλύτερή του φίλη, Φλόρενς, είναι μάγοι.


Χάσαμε Το Δρόμο... Στοπ!Χάσαμε Το Δρόμο... Στοπ!
"Contromano"

Ο Μάριο Καβαλάρο ξυπνάει κάθε πρωί με τον ίδιο τρόπο, στο Μιλάνο. Αγαπάει την ακρίβεια, τη συνέπεια, και την τάξη. Μοιράζει τον χρόνο του ανάμεσα στο μαγαζί του και τον κήπο στην ταράτσα του σπιτιού του.


Ο Κόκκινος Κύκλος (Ψηφιακή Επανέκδοση)Ο Κόκκινος Κύκλος (Ψηφιακή Επανέκδοση)
"Le Cercle rouge"

Ο πρόσφατα αποφυλακισμένος διαρρήκτης Κόρι και ο δραπέτης Βοζέλ ετοιμάζουν ένα νέο, μεγάλο χτύπημα με τη βοήθεια ενός πρώην αστυνομικού.


Σ' Αυτή Τη Χώρα Κανείς Δεν Ήξερε Να ΚλαίειΣ' Αυτή Τη Χώρα Κανείς Δεν Ήξερε Να Κλαίει
"In this country no one knew to cry"

Τι μαγικό συμβαίνει σε ένα αχαρτογράφητο νησάκι κάπου στο Αιγαίο; Δύο ανυποψίαστοι ξενομερίτες, ένας Γάλλος ευρωβουλευτής και μία νεαρή οικονομολόγος, φτάνουν με καΐκι στο ειδυλλιακό Αρμενάκι και έρχονται σε επαφή με τον αλλόκοτο τρόπο ζωής και τις ανατρεπτικές ηθικές αξίες των κατοίκων του. Τα λεφτά είναι ντεμοντέ και όχι μόνο...


Η ΚαλόγριαΗ Καλόγρια
"The Nun"

Όταν μια νεαρή καλόγρια σε ένα απομονωμένο μοναστήρι στη Ρουμανία βάζει τέλος στη ζωή της, ένας ιερέας με στοιχειωμένο παρελθόν και μια δόκιμη μοναχή λίγο πριν τους μοναστικούς της όρκους στέλνονται από το Βατικανό για να ερευνήσουν την υπόθεση.


Ο Johnny English ΞαναχτυπάΟ Johnny English Ξαναχτυπά
"Johnny English Strikes Again"

Ο ένας και μοναδικός Ρόουαν Άτκινσον επιστρέφει στο ρόλο που όλοι ξέρουμε και αγαπάμε, εκείνου του ατζαμή κατασκόπου Johnny English που, στη φιλότιμη προσπάθειά του να σώσει τον κόσμο, δεν αφήνει τίποτα όρθιο στο πέρασμά του. 


Μαργκερίτ Ντυράς: Η ΟδύνηΜαργκερίτ Ντυράς: Η Οδύνη
"La Douleur"

Όταν ανακαλύπτει δυο παλιά τετράδια σε ένα ξεχασμένο κουτί, η Μαργκερίτ Ντυράς θυμάται το παρελθόν της και τον ανυπόφορο πόνο του να περιμένεις. Στη Ναζιστική Γαλλία του 1944, η νεαρή και ταλαντούχα Μαργκερίτ είναι ενεργό μέλος της αντίστασης μαζί με τον άντρα της Ρομπέρ Αντέλ. 


Η Τζούλιετ, ΓυμνήΗ Τζούλιετ, Γυμνή
"Juliet, Naked"

Η Άννι έχει μακροχρόνια σχέση με τον Ντάνκαν, φανατικό θαυμαστή ενός ξεπεσμένου ροκ σταρ, ονόματι Τάκερ Κρόου. 


Ωραίο μου ΔιαζύγιοΩραίο μου Διαζύγιο
"Brillantissime"

Η Angela μοιάζει να ζει μια ονειρεμένη ζωή στη Νίκαια σε ένα όμορφο διαμέρισμα με τον αγαπημένο της σύζυγο και την έφηβη κόρη της. Την παραμονή των Χριστουγέννων όμως όλα μοιάζουν να καταρρέουν, όταν ο σύζυγός της ξαφνικά την εγκαταλείπει.


Στις Τρεις ΚορυφέςΣτις Τρεις Κορυφές
"Drei Zinnen"

Ο Άαρον προσκαλεί τη σύντροφό του, Λέα, και τον οκτάχρονο γιο της, Τρίσταν, σε μια εκδρομή στο βουνό. 


The Equalizer 2The Equalizer 2
"The Equalizer 2"

Αν έχεις ένα πρόβλημα και δεν υπάρχει κανείς να βοηθήσει, ο Robert McCall είναι ο άνθρωπος σου. Πρόκειται, άλλωστε, για τον ένα και μοναδικό Equalizer. 


Ο Κατάσκοπος Που Με ΠαράτησεΟ Κατάσκοπος Που Με Παράτησε
"The Spy Who Dumped Me"

Η Audrey και η Morgan είναι δύο 30άρες κολλητές φίλες που ζουν στο Los Angeles και τελείως απρόσμενα βρίσκονται μπλεγμένες σε μία διεθνή συνομωσία όταν ο πρώην φίλος της Audrey εμφανίζεται στο διαμέρισμα τους με μία ομάδα αδίστακτων εκτελεστών να τον ακολουθεί.


Ο Λούης Και Οι ΕξωγήινοιΟ Λούης Και Οι Εξωγήινοι
"Luis and the Aliens"

Γέλιο, περιπέτεια και συγκίνηση σε μια ιστορία για το μεγαλύτερο μάθημα όλων: ότι οι φίλοι είναι η οικογένεια που επιλέγεις.


Γλυκιά ΠατρίδαΓλυκιά Πατρίδα
"Sweet Country"

Αυστραλιανό γουέστερν, τοποθετημένο στα σύνορα της Βόρειας Επικράτειας τη δεκαετία του 1920, όπου η ίδια η δικαιοσύνη τίθεται σε δοκιμασία όταν ένας ηλικιωμένος Αμποριτζίν αγρότης πυροβολεί έναν λευκό άνδρα σε αυτοάμυνα.


ΓοριλομπελάδεςΓοριλομπελάδες
"Floquet de Neu"

Ο Νιφάδας είναι πολύ γλυκός αλλά και πολύ ξεχωριστός, αφού είναι ο μοναδικός λευκός γορίλας στον κόσμο και το κύριο αξιοθέατο του ζωολογικού κήπου. 


Αφιέρωμα Summer Late Night: Ντόνι ΝτάρκοΑφιέρωμα Summer Late Night: Ντόνι Ντάρκο
"Donnie Darko"

Ο Donnie Darko είναι ένας πανέξυπνος νεαρός, με ζωηρή φαντασία και ωριμότητα εντυπωσιακή για την ηλικία του. Έχει όμως ένα σοβαρό πρόβλημα: τον Frank, ένα πλάσμα, που αν και είναι γέννημα της φαντασίας του, τον συμβουλεύει και τον καθοδηγεί σαν να ήταν υπαρκτό πρόσωπο.


Τσε: Ο ΑργεντινόςΤσε: Ο Αργεντινός
"Che: Part One"

Στις 26 Νοεμβρίου του 1956 ο Fidel Castro μεταβαίνει στην Κούβα με 8 επαναστάτες. Ένας από αυτούς είναι ο Ernesto "Che" Guevara, ένας αργεντίνος γιατρός που μοιράζεται κοινό στόχο με τον Fidel Castro - να διαλύσουν την δικτατορία του Fulgencio Batista.


Ο Άνθρωπος Που Σκότωσε Το Δον ΚιχώτηΟ Άνθρωπος Που Σκότωσε Το Δον Κιχώτη
"The Man Who Killed Don Quixote"

Ένα στέλεχος μιας διαφημιστικής εταιρείας ταξιδεύει μπρος και πίσω στο χρόνο, ανάμεσα στο Λονδίνο του 21ου αιώνα και τη Λα Μάντσα του 17ου, εκεί όπου ζει ο Δον Κιχώτης, ο οποίος θα τον περάσει για τον Σάντσο Πάντσα.


Πρόσκληση Σε ΓάμοΠρόσκληση Σε Γάμο
"Victor Levin"
Ο Φρανκ και η Λίντσεϊ έχουν πολλά κοινά: Και οι δύο μισούν τη νύφη, τον γαμπρό, τον γάμο, τους εαυτούς τους και, κυρίως, ο ένας τον άλλο.

Μάκβεθ (του Όρσον Γουέλς σε ψηφιακή επανέκδοση)Μάκβεθ (του Όρσον Γουέλς σε ψηφιακή επανέκδοση)
"Macbeth"

Σκoτία, 11ος αιώνας. Ο ευγενής Μάκβεθ οδηγείται από μια δαιμονική προφητεία και την αδίστακτη γυναίκα του προς τον θρόνο. Όμως, δεν είναι καθόλου ευχαριστημένος από την νεοσύστατη βασιλεία του.


Επικίνδυνη Αποστολή: Η ΠτώσηΕπικίνδυνη Αποστολή: Η Πτώση
"Mission: Impossible - Fallout"

Ακόμη και τα πράγματα που κάνεις με τις καλύτερες προθέσεις είναι ικανά να γυρίσουν πίσω και να σε στοιχειώσουν. Όταν μια αποστολή της υπηρεσίας IMF τελειώνει άσχημα, ο κόσμος θα έρθει αντιμέτωπος με ζοφερές συνέπειες.


Κρίστοφερ & ΓουίνιΚρίστοφερ & Γουίνι
"Christopher Robin"

Ο ενήλικας Κρίστοφερ δουλεύει συνέχεια, πληρώνεται λίγο και το επαγγελματικό του μέλλον είναι αβέβαιο. Έχει δική του οικογένεια, αλλά εργάζεται τόσο πολύ που έχει ελάχιστο χρόνο για τη γυναίκα και την κόρη του. Έχει ξεχάσει την ειδυλλιακή παιδική του ηλικία, την οποία πέρασε παρέα με ένα λούτρινο αρκουδάκι που λάτρευε το μέλι και όλους τους φίλους του.


Γιατρέ Μου, ΚερατωθήκαμεΓιατρέ Μου, Κερατωθήκαμε
"Terapia di coppia per amanti"

Τι συμβαίνει όταν ένα παράνομο ζευγάρι αναζητά λύση στη ρουτίνα και στις παρεξηγήσεις που μπήκαν στη σχέση του;


Ερωτευμένος Με Τη Γυναίκα ΜουΕρωτευμένος Με Τη Γυναίκα Μου
"Amoureux de ma femme"

Ο Ντανιέλ (Ντανιέλ Οτέιγ) μπορεί να είναι πολύ ερωτευμένος με τη γυναίκα του, αλλά αυτό δεν τον εμποδίζει να υποκύπτει στην αχαλίνωτη φαντασία του. Όταν ο κολλητός του εμφανίζει την καινούρια, κατά πολύ νεότερη και αφοπλιστικά όμορφη σύντροφο, ο Ντανιέλ θα βρεθεί διχασμένος ανάμεσα στη σύζυγο του και σε απαγορευμένες φαντασιώσεις για μια ζωή πλάι στη γοητευτική νεαρή.



 Σελ. 41 από 57: << < > >>
Θερινά Σινεμά





Πρεμιέρες

Επίσης Προβάλλονται

Προσεχώς










Νέο App του Summer Cinemas

Κατεβάστε το στις φορητές συσκευές σας για άμεση ενημέρωση και αγορά εισιτηρίων προσφοράς.

qr-gplay qr-appst
icon-gplay icon-appstore