Η Javascript πρέπει να είναι ενεργοποιημένη για να συνεχίσετε!
ΑΡΧΕΙΟ ΤΑΙΝΙΩΝ
ShareThis
 Σελ. 9 από 57: << < > >>

Επιστροφή στη ΣεούλΕπιστροφή στη Σεούλ
"Retour à Séoul"

Η 25χρονη Φρέντι ταξιδεύει για πρώτη φορά στη Νότια Κορέα όπου γεννήθηκε πριν δοθεί για υιοθεσία και μεγαλώσει στη Γαλλία, σε μια παρόρμηση να επανασυνδεθεί με την καταγωγή της και έχοντας ως σκοπό την αναζήτηση των βιολογικών γονιών της. 


UndergroundUnderground
"Подземље"

Η απίστευτη ιστορία μιας κοινότητας ανθρώπων, που μένει κρυμμένη σε ένα υπόγειο χώρο από το 1943 μέχρι το 1991.


Μούμιες (σε ελληνική μεταγλώττιση)Μούμιες (σε ελληνική μεταγλώττιση)
"Momias"

Τρεις αρχαίες μούμιες ζουν σε μία μυστική υπόγεια πόλη, κρυμμένη στη σύγχρονη Αίγυπτο. Η παρέα αποτελείται από μία πριγκίπισσα, έναν πρώην αρματοδρόμο, τον μικρό του αδελφό και ένα ήμερο κροκοδειλάκι. Μία σειρά από ατυχή περιστατικά θα οδηγήσει τις μούμιες στο σύγχρονο Λονδίνο, όπου θα ζήσουν ξεκαρδιστικές και θεότρελες περιπέτειες στην προσπάθεια τους να ανακτήσουν ένα αρχαίο δαχτυλίδι που είχε κλέψει ο φιλόδοξος αρχαιολόγος Λόρδος Κάρναμπι.


Spider-Man: Ακροβατώντας Στο Αραχνό-Σύμπαν (σε ελληνική μεταγλώττιση)Spider-Man: Ακροβατώντας Στο Αραχνό-Σύμπαν (σε ελληνική μεταγλώττιση)
"Spider-Man: Across the Spider-Verse"

Μετά την επανένωσή του με την Gwen Stacy, ο full time πια Spider-Man της γειτονιάς, εκτοξεύεται στο Αραχνο- Σύμπαν όπου και συναντά μια ομάδα Αραχνανθρώπων με μία σημαντική αποστολή: να το προστατεύσουν με κάθε τρόπο. 


Ρόκυ: Τα χρυσά γάντιαΡόκυ: Τα χρυσά γάντια
"Rocky"

Ο Ρόκυ Μπαλμπόα είναι ένας πυγμάχος από την Φιλαδέλφεια που δεν δείχνει να έχει προοπτικές για μεγάλα πράγματα.Η μεγάλη ευκαιρία θα παρουσιαστεί όταν ο Απόλο Κρηντ, παγκόσμιος πρωταθλητής βαρέων βαρών, διαλέγει το Ρόκυ για προσεχή του αντίπαλο.Για τον Κρηντ ο αγώνας είναι μια επίδειξη, για τον Ρόκυ είναι ο δρόμος που θα τον οδηγήσει στη δόξα. Κι ενώ προετοιμάζεται πυρετωδώς για τη μεγάλη αναμέτρηση, Ο Ρόκυ θα ερωτευτεί την Άντριαν, μια γυναίκα που θα βγάλει στην επιφάνεια ό,τι καλό έχει ο Ρόκυ και θα τον βοηθήσει να πετύχει το μεγάλο του στόχο.


Αγάπη και ΜίσοςΑγάπη και Μίσος
"Brother and Sister"

Δυο αδέρφια γύρω στα 50. Η Αλίς είναι ηθοποιός, ο Λουί δάσκαλος και ποιητής. Η Αλίς μισεί τον αδερφό της για περισσότερα από είκοσι χρόνια, διάστημα κατά το οποίο δεν έχουν ειδωθεί. Αλλά μετά από ένα σοβαρό ατύχημα των γονιών τους, αδερφός και αδερφή θα αναγκαστούν να ξανασυναντηθούν.


Τα Άνθη Στα ΆνθηΤα Άνθη Στα Άνθη
"Blossoms to blossoms"

Την τελευταία του μέρα στην Αθήνα προτού μετακομίσει στο εξωτερικό, ο Κωνσταντίνος συναντά τη Σοφία στο πάρκο. Υπό από την πίεση του χρόνου, οι δύο (όχι και τόσο στενοί) φίλοι συμφωνούν να παίξουν ένα παιχνίδι για να μοιραστούν αυτά που δεν γνωρίζει ακόμη ο ένας για τον άλλον.


ΑΚΟΕ/ΑΜΦΙ: Η ιστορία μιας επανάστασης (*Να κοιμάμαι στο στήθος του…) - Είσοδος μόνο με προσκλήσειςΑΚΟΕ/ΑΜΦΙ: Η ιστορία μιας επανάστασης (*Να κοιμάμαι στο στήθος του…) - Είσοδος μόνο με προσκλήσεις
"ΑΚΟΕ/ΑΜΦΙ: A story of a revolution"

Ελλάδα, 1977. Ένα σχέδιο νόμου ενώνει μια ομάδα από ομοφυλόφιλους και τρανς άτομα. Σε μια ιστορική εκδήλωση γεννιέται το πρώτο ελληνικό ΛΟΑΤΚΙ κίνημα. Μέχρι το 1990, το ΑΚΟΕ και το περιοδικό του, το Αμφί, θα επηρέαζαν τον τρόπο που η ελληνική κοινωνία αντιμετωπίζει τα ΛΟΑΤΚΙ άτομα, αλλά και τα ίδια τα άτομα τον εαυτό τους.


Spider-Man: Ακροβατώντας στο Αραχνο-Σύμπαν (με υπότιτλους)Spider-Man: Ακροβατώντας στο Αραχνο-Σύμπαν (με υπότιτλους)
"Spider-Man: Across the Spider-Verse"

Μετά την επανένωσή του με την Gwen Stacy, ο full time πια Spider-Man της γειτονιάς, εκτοξεύεται στο Αραχνο- Σύμπαν όπου και συναντά μια ομάδα Αραχνανθρώπων με μία σημαντική αποστολή: να το προστατεύσουν με κάθε τρόπο. 


Ο 4ος ΆνθρωποςΟ 4ος Άνθρωπος
"Kansas City Confidential"

Τρεις μασκοφόροι ληστεύουν από μια Τράπεζα του Κάνσας Σίτυ πάνω από ένα εκατομμύριο δολάρια . Χρησιμοποιούν ένα φορτηγάκι ανθοπωλείου για να ξεφύγουν και συναντούν το τέταρτο μέλος της συμμορίας τον "Μεγάλο'' ο οποίος οργάνωσε την ληστεία.


SisuSisu
"Sisu"

Βόρεια Φινλανδία, 1944. Τις τελευταίες σκοτεινές μέρες του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου, ένας μοναχικός χρυσοθήρας διασταυρώνεται με Ναζί στρατιώτες, που του κλέβουν τον χρυσό. Πολύ σύντομα, όμως, ανακαλύπτουν πως δεν είναι ένας συνηθισμένος χρυσοθήρας. 


Στα ΑκραΣτα Ακρα
"On the Edge"

O Λεό, ένας οδηγός μετρό, καθώς οδηγεί προσεγγίζοντας τον επόμενο σταθμό, βλέπει ένα νεαρό άντρα σε ένταση, στην άκρη της πλατφόρμας. Λίγο πριν αυτός πέσει στις γραμμές, αναγνωρίζει στο πρόσωπό του τον γιο του.


Η Μέθοδος KompromatΗ Μέθοδος Kompromat
"Kompromat"

O Ματιέ, ένας ασυνήθιστος και αφοσιωμένος διπλωμάτηw δέχεται μια απόσπαση στο Ιρκούτσκ ως επικεφαλής της Alliance Française της Σιβηρίας. Ελπίζει ότι η αλλαγή αυτή θα είναι καλή για την οικογένειά του και τον γάμο του… Σύντομα όμως οι επιλογές του τον φέρνουν σε αντίθεση με τις τοπικές αρχές.


Η Μικρή Γοργόνα (με υπότιτλους)Η Μικρή Γοργόνα (με υπότιτλους)
"The Little Mermaid"

Η μικρότερη από τις κόρες του βασιλιά Τρίτωνα και η πιο προκλητική, η Άριελ λαχταρά να μάθει περισσότερα για τον κόσμο πέρα από τη θάλασσα, και ενώ επισκέπτεται την επιφάνεια, ερωτεύεται τον ορμητικό πρίγκιπα Έρικ.


Ο Αθώος (Ψηφιακή Επανέκδοση)Ο Αθώος (Ψηφιακή Επανέκδοση)
"The Innocent"

Ρώμη, 1891. Ο Τούλιο Χέρμιλ και η σύζυγός του, Τζουλιάνα, διατηρούν, από καιρό, εντελώς τυπικές σχέσεις. Κι ενώ η Τζουλιάνα φαίνεται να δέχεται παθητικά τη σχέση του συζύγου της με την κόμισσα Τερέζα Ράφο, στη διάρκεια μιας απουσίας του Τούλιο, γνωρίζει το συγγραφέα Φιλίπο Ντ’ Αρμπόριο και γίνεται ερωμένη του.


Η Μικρή Γοργόνα (Μεταγλωττισμένο)Η Μικρή Γοργόνα (Μεταγλωττισμένο)
"The Little Mermaid"

Η μικρότερη από τις κόρες του βασιλιά Τρίτωνα και η πιο προκλητική, η Άριελ λαχταρά να μάθει περισσότερα για τον κόσμο πέρα από τη θάλασσα, και ενώ επισκέπτεται την επιφάνεια, ερωτεύεται τον ορμητικό πρίγκιπα Έρικ.


Ο Άγνωστος (Ψηφιακή Επανέκδοση)Ο Άγνωστος (Ψηφιακή Επανέκδοση)
"The Stranger"

Το φαινομενικά ήσυχο περιβάλλον μίας μικρής κολεγιακής κοινότητας στην Αγγλία, διαταράσσεται από τη δραπέτευση ενός Γερμανού εγκληματία πολέμου, που όμως στη πραγματικότητα έχει σχεδιαστεί από κυβερνητικούς πράκτορες με την ελπίδα, ότι ο φυγάς θα τους οδηγήσει σε άλλους καταζητούμενους που κρύβονται. 


Πίσω από τις ΘημωνιέςΠίσω από τις Θημωνιές
"Πίσω από τις Θημωνιές"

Ένας ψαράς και αγρότης, κάτοικος ενός παραλίμνιου χωριού στα βόρεια σύνορα της Ελλάδας, πνιγμένος στα χρέη, αρχίζει να μεταφέρει μετανάστες με τη βάρκα του έναντι αδράς αμοιβής. Η γυναίκα του, νοικοκυρά και εκκλησάρισσα του χωριού, αναζητά τον πραγματικό Λόγο του Θεού, ενώ η κόρη τους προσπαθεί να ορίσει τη ζωή της μέσα στο καταπιεστικό περιβάλλον στον οποίο ζει.


Ο Σοφέρ της κυρίας ΜαντλένΟ Σοφέρ της κυρίας Μαντλέν
"Une Belle Course"

Η Μαντλέν καλεί ένα ταξί. Οδηγός του ταξί είναι ο Σαρλ, απογοητευμένος από τη ζωή του, αλλά με τρυφερή καρδιά πίσω από τη δύστροπη συμπεριφορά του. Η Μαντλέν του ζητά να περάσουν από διάφορα μέρη στο Παρίσι που σημάδεψαν τη ζωή της, σε ένα ταξίδι γεμάτο από όμορφες αλλά και επώδυνες αναμνήσεις.


TárTár
"Tár"

Η Λύδια Ταρ είναι η πρώτη γυναίκα επικεφαλής μαέστρος της συμφωνικής ορχήστρας του Βερολίνου. Βρίσκεται πλέον στο ζενίθ της καριέρας της, καθώς ετοιμάζει να προωθήσει ένα βιβλίο, αλλά και να διευθύνει την περίφημη 5η Συμφωνία του Μάλερ. 


Η ΦάλαιναΗ Φάλαινα
"The Whale"

Ένας ερημίτης καθηγητής αγγλικών που πάσχει από σοβαρή παχυσαρκία, προσπαθεί να συνδεθεί ξανά με την αποξενωμένη κόρη του, σε μία τελευταία απόπειρα να εξιλεωθεί.


Το Ήσυχο ΚορίτσιΤο Ήσυχο Κορίτσι
"An Cailín Ciúin"

Λόγω της εγκυμοσύνης της μητέρας μιας φτωχής, πολυμελούς οικογένειας, η μικρή κόρη Κοτς, ένα πραγματικά ήσυχο κορίτσι, θα περάσει το καλοκαίρι με μακρινούς συγγενείς. 


Τα Πνεύματα του ΙνισέρινΤα Πνεύματα του Ινισέριν
"The Banshees of Inisherin"

Σε ένα απόμερο νησί της Ιρλανδίας, την Άνοιξη του 1923, δύο καρδιακοί φίλοι, βρίσκονται σε αδιέξοδο όταν ο Colm ξαφνικά αποφασίζει να διακόψει τη φιλία τους. Μένοντας εμβρόντητος ο Padraic, με τη βοήθεια της αδερφής του και ενός προβληματικού νεαρού, προσπαθεί να αποκαταστήσει τη σχέση, αρνούμενος να αποδεχθεί το «όχι» ως απάντηση.


Ο Παπουτσωμένος Γάτος: Η Τελευταία ΕπιθυμίαΟ Παπουτσωμένος Γάτος: Η Τελευταία Επιθυμία
"Puss in Boots: The Last Wish"
Η ξακουστή αγριόγατα επιστρέφει, πιο… απελπισμένη από ποτέ, καθώς το πάθος της για περιπέτειες την έχει φέρει στα όρια της μακροζωίας της. Ο ατρόμητος γάτος μαθαίνει ότι έχει «κάψει» τις 8 από τις 9 ζωές του και ξεκινάει μια αναζήτηση για το μύθο της «τελευταίας ευχής» που θα του επιτρέψει να ανακτήσει τις χαμένες ζωές του.

Φύλακες του Γαλαξία 3Φύλακες του Γαλαξία 3
"Guardians of the Galaxy Vol. 3"

Στη νέα ταινία ΦΥΛΑΚΕΣ ΤΟΥ ΓΑΛΑΞΙΑ 3 των Marvel Studios, η αγαπημένη μας παρέα με τους ασυμβίβαστους ήρωες, είναι λίγο διαφορετική. Ο Peter Quill, που θρηνεί ακόμα την απώλεια της Gamora, πρέπει να συσπειρώσει την ομάδα του να υπερασπιστούν το σύμπαν αλλά και να προστατέψουν έναν από τους δικούς τους. 



 Σελ. 9 από 57: << < > >>
Θερινά Σινεμά





Πρεμιέρες

Επίσης Προβάλλονται

Προσεχώς










Νέο App του Summer Cinemas

Κατεβάστε το στις φορητές συσκευές σας για άμεση ενημέρωση και αγορά εισιτηρίων προσφοράς.

qr-gplay qr-appst
icon-gplay icon-appstore