Η Javascript πρέπει να είναι ενεργοποιημένη για να συνεχίσετε!
ΣΤΕΛΛΑ
Πόλη: Αθήνα
Διεύθυνση: Τενέδου 34 (Φωκίωνος Νέγρη), Κυψέλη
Τηλέφωνο: 210 8657200
Παίζει σήμερα Κυριακή 21 Απριλίου 2019
Δεν βρέθηκε καμία ταινία
Έρχονται Σύντομα
Δεν βρέθηκε καμία ταινία
Θερινό Σινεμά ΣΤΕΛΛΑ

Τιμή Εισιτηρίου: Γενική Είσοδος: 7 €, Άνεργοι/Άνω των 65/Φοιτητές: 6 €, Παιδικό: 5 €
Κάθε Τρίτη & Τετάρτη, Γενική Είσοδος: 5 €
Προσφορές-Συνεργασίες: summercinemas.gr | viva.gr
Συνθήκες Προβολής: Εξοπλισμένο με Ψηφιακή Προβολή ήχος Dolby SR.
Αριθμός θέσεων: 220
Μπαρ: Πολλές επιλογές σε μπύρες, αναψυκτικά, ποτά και κλασσικά σνακς.
Είδος Ταινιών: Επιλεγμένες ταινίες Α’ Προβολής με έμφαση στο "ποιοτικό" πρόγραμμα.
Σελίδα Facebook: www.facebook.com/stellacinema/


Η ΚΥΨΕΛΗ ΜΕΤΡΑΕΙ Τ' ΑΣΤΕΡΙΑ... ΞΑΝΑ

Μετά από 8 χρόνια κινηματογραφικής σιωπής, ο Δημοτικός Κινηματογράφος ΣΤΕΛΛΑ ανοίγει ξανά τις πόρτες του στις 19 Ιουλίου 2018 για να υποδεχτεί όχι μόνο τους κατοίκους της Κυψέλης αλλά και όλης της Αθήνας. Η εταιρία διανομής Weird Wave, που έχει την έδρα της στην περιοχή της Κυψέλης, αναλαμβάνει τη διαχείριση του θερινού κινηματογράφου και εγγυάται την προβολή ταινιών υψηλού επιπέδου.

Ο Δημοτικός Κινηματογράφος ΣΤΕΛΛΑ είναι ο πρώτος θερινός που αναβιώνει η Weird Wave, και ο τρίτος κινηματογράφος συνολικά, έχοντας ήδη ανακαινίσει και επαναφέρει στη ζωή 2 χειμερινούς που ήταν εγκαταλελειμμένοι για πολλά χρόνια: το θρυλικό ΑΣΤΟΡ στο κέντρο της Αθήνας που εγκαινιάστηκε το 2015 και την ΑΝΔΟΡΑ στους Αμπελόκηπους που ξανάρχισε να λειτουργεί την άνοιξη του 2018.

Αυτή τη φορά, η Weird Wave επενδύει στη δική της γειτονιά, την Κυψέλη, μια πολυπολιτισμική και ιστορική περιοχή της Αθήνας που έχει στερηθεί εδώ και χρόνια την μαγεία του σινεμά. Βασικός στόχος της Weird Wave είναι πάντα ο ίδιος: να εμπλουτίσει την πολιτιστική ζωή της περιοχής και να ομορφύνει τα βράδια των Αθηναίων, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να απολαύσουν ταινίες πρώτης προβολής από τον εκλεκτικό κατάλογό της και όχι μόνο.

Ο Δημοτικός Κινηματογράφος ΣΤΕΛΛΑ έχει προϊστορία: αποτελεί συνέχεια του ΠΙΓΚΑΛ που άνοιξε το 1969 και λειτούργησε ανελλιπώς για 21 καλοκαίρια, μέχρι το 1989. Μετονομάστηκε σε Δημοτικός Κινηματογράφος ΣΤΕΛΛΑ το 1992, όταν ξανάνοιξε από τον Δήμο Αθηναίων, και έκλεισε τις πόρτες του το 2010.

Και φτάνουμε στις 19 Ιουλίου 2018. Ο Δημοτικός Κινηματογράφος ΣΤΕΛΛΑ επιστρέφει πιο «πράσινος» από ποτέ, ανανεωμένος (με 220 καθίσματα και διάσπαρτα τραπεζάκια) και έτοιμος να υποδεχτεί παλιούς θαμώνες και νέους κινηματογραφόφιλους εκεί που ήταν πάντα: στο νούμερο 34 της οδού Τενέδου, στην Φωκίωνος Νέγρη.


Δείτε Επίσης: 
http://www.athensvoice.gr/life/urban-culture/athens/462898_metra-t-asteria-me-ti-stella
http://www.in.gr/2018/07/18/entertainment/cinema/anastasi-mias-stellas/
http://www.moveitmag.gr/therina-sinema/move-it-paei-therino-sinema-stella/58600


NEWSLETTER

  

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε νέα,
ενημερώσεις, και άλλο υλικό μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου